גוגל בקלינגונית

גאנדAלף

New member
tlhIngan Hol

בתור חובב לינגויסטיקה בכלל וקונלינגויסטיקה בפרט החלטתי ללמוד גם קלינגונית. האם מישהו מחברי הפורום למד קלינגונית? האם רצוי להתחיל ללמוד ממילון הקלינגונית, או מטקסט אחר, אולי מקוון? לא מצאתי כל אתר רציני הכולל מידע מקיף אל הדקדוק הקלינגוני. תודה מראש,
Qapla´​

אילן די

New member
גוגל בקלינגונית

במסגרת הנסיונות של גוגל ליצור דף בית בכל שפה, הם לא שכחו גם את האוכלוסיה הקלינגונית שבינינו.

SHADOW DRAGON

New member
מי ראה את הפרק האחרון ב STAR-WORLD?

אם ראיתם את הפרק אז אנא עיזרו לי ! הייתי צריך ללכת באמצע. מה קורה אחרי שמצאו את המדען הפרנגי מת ? למה בוורלי הושעתה ? וכו´ עוד שאלות. אם תוכלו לתאר את תהתרחש ממציאת המדעת הפרנגי מת ועד סוף הפרק אודה לכם.

Bajoran Preist

New member
אז ככה

אני לא זוכר לגמרי את כל הפרטים,אבל- המשפחה של הפרנגי אסרה על בוורלי לנתח את הגופה כדי לגלות מה גרם למותו, אבל היא רצתה לדעת את האמת אז היא ניתחה בכל זאת. בגלל זה היא הושאתה ונשלחה לשימוע. בשלב הזה היא גמרה לספר לגיינן את הסיפור, וגיינן שיכנעה אותה לא לוותר ובסוף היא גילתה שהחייזר ההוא שמת בתחילת הפרק בעצם לא מת, אלא רק גרם לאשליה כאילו הוא מת וזאת על מנת שיוכל לגנוב מהפרנגי את הטכנולוגיה. התפתח קרב בינו לבין בוורלי, היא הרבה אותו, סוף הסיפור :) פרק נחמד דרך אגב אם אתה רוצה לדעת פרטים על פרקים אתה יכול פשוט לבדוק באתר הרשמי של סטארטרק... יש שם רשימה מלאה ומפורטת של כל הפרקים, ולא רק זה אלא כמעט כל דבר שתוכל לחשוב עליו, דמויות, טכנולוגיה, גזעים, מקומות וכו´...

אני כועס../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

יש לי קאזה ומצאתי שם משחקים של מלחמת הכוכבים והכל וגם GTA2 והכל פרוץ וכדומה אבל מסע בין כוכבים של ויג´ר של ELITE FORCE לא מצאתי... יש שם רק דמוים של זה של 170 מגה ישמור השם!
איך זה שאין את המשחק הזה ברשת

erez2100

New member
פורום פארסקייפ

סוף כל סוף יש פורום לפארסקייפ כולם מתבקשים להכנס בהמונים לפורום http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsHeb.asp?ForumID=9133

למעלה