גוגל VS פייסבוק

פגעסוס

Well-known member
גוגל VS פייסבוק

על הכוונה המוצהרת של גוגל עם opensocial והאפליקציות הפתוחות לכולם כבר שמענו. גם על התגובה של פייסבוק שכללה את פתיחת האפליקציות שלה לכולם כבר הרבנו בדברים. מספר בלוגרים ברחבי הרשת כבר מבחינים בכוונות שגוגל לא מכריזה עליהן בריש גלי. נראה שלענקית החיפוש יש עוד כמה קלפים בשרוול... אולי אפילו אסים. גוגל לא מגדירה את עצמה כרשת חברתית. במקום זה היא יוצרת עוד ועוד כלים חברתיים שעוזרים לנו לשמור על קשר ולשתף תכנים. יש לה כבר מייל, אתר לשיתוף וידאו (יוטיוב), אתר לשיתוף תמונות (פיקסה) ועוד. לאחרונה גוגל מאפשרת לכולם לשתף את התכנים שהם קוראים באמצעות קורא הRSS (גוגל רידר) עם החברים שלהם באמצעות תוכנת המסרים המידיים גוגל טוק. מעבר לשיתוף התכנים המסיבי ולאפליקציות יצירת הקשר, גוגל משיקה לאט לאט גם את גוגל פרופייל שהוא מעין מנגנון שבו מי שרוצה יכול לעדכן את תמונתו ומספר פרטים אודותיו. ע"פ גוגל מדובר במנגנון שיעזור לך להזדהות בפני אחרים כשאתה משתמש במוצרי גוגל. יש לי הרגשה שגוגל הולכת לתת לפייסבוק נוק-אאוט בכל הקשור לחברתיות. היא אולי לא נקראת רשת חברתית, אבל אין ספק שזה המקום אליו היא הולכת. ויש לה כבר מספיק אפליקציות שכולנו משתמשים בהן בשביל לעשות את זה. מה דעתכם?

SpinZ

New member
אני חושב שרק הזמן יגיד

כי גוגל יכול לתת את הכלים עד מחר, השאלה היא לאן הגולשים יקחו את העכברים שלהם

Purple Mushroom

New member
יכול להיות שאתה צודק.

אבל לא צריך לקחת את זה למלחמות . אני מאמין שלכל אפליקציה\אתר\שירות , או איך שקוראים לזה . לכל דבר יהיה את ציבור המשתמשים\גולשים שלו .

Nimrod H

New member
מהפה שלך דרך האוזן של גייטס לאלוהים!

אני בעד גוגל כשמנגד עומד הפייסבוק, אני בעד גוגל כשמנגד עומדת מייקרוסופט. אני פשוט בעד גוגל. זה נכון שהם רושמים עליי הכל וחופרים לי בתוך המחשב, זה נכון שהם יכולים להשתלט על העולם כבר היום עם המידע שיש להם, עדיין, הם אחלה, עושים אחלה אפליקציות והכי פחות בריונים. בקיצור דעתי היא שאני נכנע לגוגל בלי קרב. עם ובלי קשר לשנאתי לפייסבוק. הכי חשוב, טוב לראות אותך פגע!

למעלה