גוגל

סמסרה1

New member
גוגל

בוקר טוב, פתחתי לתומי גוגל תחת השם של הזריקה, וראיתי שם את כל השיחות האישיות שמתנהלות כאן בינינו. גם של הפורום "משפחות מתמודדי נפש" משהו כזה. למה זה קורה? הרי פה וגם בפורום השני כנראה, אנשים נותנים אמון, נפתחים האחד לשני, ואני בטוחה שהם לא רוצים שדבריהם יצוטטו בגוגל. בגוגל, נכנסים אנשים, ולפעמים גם המתמודד בעצמו ,ויכולים לזהות במי מדובר ולקרוא דברים שהיינו רוצים שישארו בגדר הפורום הזה למשל. אצלי למשל, אני בטוחה שאם הבן שלי יחפש חומר אודות הזריקה וימצא את התגובות שלי מכאן הוא מאוד מאוד מאוד יכעס. יוצא איפוה, שכדאי לי, בכל אופן, להימנע מלהיחשף.

ד קובי

New member
סמסרה יקירתי

הכינוי שלנו לא באמת מעיד מי אנחנו, אבל אני יכול להבין כי הדבר מפריע. את מוזמנת לפנות אל הנהלת הפורומים של תפוז ולהעלות בפניהם את הבעיה הדואר האלקטרוני של הנהלת הפורומים הוא [email protected]

סמסרה1

New member
האם אין אפשרות לחסום פורומים כאלה?

היי קובי, האם אין דרך לחסום פורום כמו זה ? למשל אני, ישנם פרטים אישיים שלי ושל משפחתי שרשמתי בפורום שלנו, שממש לא טוב לי עם זה שהם הועברו לגוגל, ששם כל העולם משוטט.

ד קובי

New member
היי סמסרה

אני אבדוק בבוקר מול הנהלת הפורומים של תפוז מה ניתן לעשות. אני ממליץ גם לך להעלות את הטענות בפניהם את יכולה לפנות אליהם בכתובת הדואר האלקטרוני הבאה: [email protected] אני מבטיח בבוקר לבדוק ולשאול איך אפשר לשפר את המצב הקיים, אני מבין שזה מעט מציק.

מ ה פ כ ן

New member
זה חלק מהסיכונים בחשיפה...

חשוב להבין שהעלאת פרטים לאינטרנט, פרוצה לכל דורש, ואנשים לפעמים יכולים לעשות בהם שימוש מזיק. אני מכיר את הסביבה הזו מאז הקמתה, כבר לפניי כ- 25 שנה, מיסודות האינטרנט, ולצערי, אין הרבה מה לעשות חוץ מלהיזהר, לא לפרסם פרטים אישיים כמו ת.ז., טלפונים, אי-מייל, שמות ופרטים מסגירים אינטימיים אחרים... חוץ מזה, join the club, הנה את מתמודדת עם אחת הבעיות של החשיפה, שאני מתמודד איתה מאז שחליתי. יש בזה גם סיכון וגם הימור, אני מרגיש גדול מהחיים באופן בו אני נחשף וכל הפרטים שלי ידועים, אני מעדיף שידברו עליי פרטים שאני חושף, ולא שידברו דברים מאחוריי הגב ויפיצו שמועות שאין להן כל בסיס...

סמסרה1

New member
מהפכן, אתה צודק בכל מילה שאתה אומר!

אבל, אני מרגישה לא פיירית, כי אמנם אני מתארת כאן את תחושותיי אך בעצם גם מספרת תהליכים שלא אני עברתי אותם אלא אדם אחר . עשיתי זאת בפורום שבשיא תמימותי חשבתי שהוא סגור. וזה לא פייר כלפיי האדם שבו מדובר, כי אם הוא היה רוצה הוא היה נחשף. לא???

מ ה פ כ ן

New member
גם את צודקת !!!...

אבל העובדה היא שהפורום הזה לא סגור, ואם הוא יישאר כזה, אז צריך להזהיר בהודעה ברורה בראש הפורום, ולהבין שכתוצאה ממנה, פחות אנשים ייחשפו כאן, אם בכלל !!! אבל הודעה בראש הפורום היא חובה כי זה לא ברור כמו שזה לא היה ברור לך...

ד קובי

New member
הפורום לא יכול להיות סגור

הרי המטרה שלנו כאן היא להגדיל את הקהילה, זהו פורום תמיכה וניתן לכתוב באופן כללי מבלי להזדהות או לחשוף. אני יכול לומר לכם שמפורומים אחרים שאני מנהל, אני עורך לחברי הפורום מפגשים מעת לעת וכולם מרוצים. אני יכול להבין את החששות שלכם, ושוב אומר הכתובת היא הנהלת הפורומים של תפוז אליה אתם מוזמנים לפנות ולהעלות, את הדברים הללו. אני אשמח והלוואי והם יוכלו לתת לנו מענה חיובי. הפורום הזה חשוב וצריך לשמור אותו פעיל בכל מחיר חברים!!!

למעלה