גוג ומגוג. לכל הכופרים

התולעת 1

New member
גוג ומגוג. לכל הכופרים

גוג ומגוג * מסכת יומא־ אמר רב : עתידה פרס ליפול ביד רומי... מי זאת רומי? לפי המפרשים זוהי רוסיה. אמריקה.אנגליה.גרמניה.צרפת.איטליה..... * אין בן דויד בא עד שתיהפך כל המלכות למינות. מינות היא השקפת ־ חיים למי שהולך אחרי תאוות ליבו. תוצאות המינות היא השחתת כל הדור בתאוות הזנות. אין תוכחה לדור הזה. חוצפא יסגי. המאמינים בישראל יהיו נרדפים על ידי המינים. '' אמר נבל בליבו אין אלוקים השחיתו התעיבו ''. בעקבתא דמשיחא תהיה חכמת האדם משועבדת למלא תאוותיו ־ בית הועד יהיה לזנות ־ הסיסמה: נהיה כגוים כמשפחות הארצות. המאמינים שבישראל יצטרכו לברוח ולהימלט על נפשם. כי הממשלה תהיה בעת ההיא רק בעלי כח ומתגברים '' בלשונם '' הם ישלטו על בני אדם, וכל מי שהוא בעל לשון ורמאי גדול יותר הוא יתגבר בעזות לשונו, לכן האמת תהא נעדרת. * באחרית הימים יעמוד מלך רשע כהמן, והוא אשר יביא את ישראל לתשובה שלמה במסורת הברית. בתנחומא אומר רבי אליעזר: אם אין עושים תשובה מעצמן השם מעמיד עליהם מלך רע שגזירותיו קשות כהמן ומתוך כך עושין תשובה ובאותה שעה '' ובא לציון גואל ''. * על ידי הגזרות הקשות יכניע לבם של ישראל בפרט כאשר יכה השם את גוג ומגוג ואת כל חיילותיו בירושלים כמו שנאמר ביחזקאל: . . . קבצתי אתכם מן העמים ואספתי אתכם מן הארצות אשר נפוצותם בהם ונתתי לכם את אדמת ישראל ; ובאו שמה והסירו את כל שקוציה ואת כל תועבותיה ממנה; ונתתי להם לב חדש ורוח חדשה אתן בקרבם והסרותי לב האבן מבשרם ונתתי להם לב בשר; למען בחקותי ילכו ואת משפטי ישמרו ועשו אותם והיו לי לעם ואני אהיה להם לאלוקים . . . . . .וברותי מכם המורדים והפושעים בי מארץ מגוריהם אוציא אותם ואל אדמת ישראל לא יבואו. הם ימותו במלחמות הארץ ובפרט בזמן מלחמת גוג ומגוג. * בדור שבו יהיו בית ישראל אומרים '' נהיה כגוים '' . בימי עקבתא דמשיחא יעמדו בראש העם צאצאי הערב רב.כמו לפידGOVERNOR שתי עבודות זרות אשר להן יקריבו: הסוציאליזם והנציונליזם אשר הודותם היהודי פטור מהמיצוות. עד שתבוא זמן הגאולה והישועה ממלכות הרשעה על ידי הפורענות שתתגלה בשם שמים ־ ואז תעבדו בכל לבכם לשם שמים. '' אם אתם מובדלין מן העמים הרי אתם שלי ואם לאו הרי אתם של נבוכדנצר וחבריו.

G o v er n o r

New member
"עתידה פרס ליפול ביד רומי...

מי זאת רומי? לפי המפרשים זוהי רוסיה. אמריקה.אנגליה.גרמניה.צרפת.איטליה" סים, יפן, קוריאה, הודו, פקיסטן, וכיו"ב. "מינות היא השקפת ־ חיים למי שהולך אחרי תאוות ליבו" עכו"מיות היא השקפת חיים למי שנשמע להזיה נוירואלקטרוכימית המצויה רק בין שתי אזניו. "באחרית הימים יעמוד מלך רשע כהמן, והוא אשר יביא את ישראל לתשובה שלמה" אחרית הימים, הא? מיקמת את הארוע במרחק נוח הרחק בעתיד, כך שלא תתבדה בקלות. "בפרט כאשר יכה השם את גוג ומגוג ואת כל חיילותיו בירושלים" מי, על פי הזיותיך, הוא גוג ומגוג? "בימי עקבתא דמשיחא יעמדו בראש העם צאצאי הערב רב, כמו לפיד GOVERNOR .." פנטסטי, דומה שאני הסיוט שלך... - - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

למעלה