ג'ודו: סוסו פלאלשוילי ירד מהארץ

yati6

New member
צפוי

ובנוסף לכל הבעיות של סוסו כנראה שפשוט רוצים לפנות את הדרך למוקי. סוסו יתחרה בעוד שנה כמו גדול מטעם גיאורגיה, והאמת ?? אני לא בטוח שיש להם במשקל הזה מישהו יותר טוב כרגע.

אני באמת מקווה שכמו שאומרים מוקי יצליח להגיע לאיכויות יותר גבוהות.
בכל מקרה אני מעדיף אותו, עם כמה שרציתי שסוסו יצליח הוא לא בדיוק ייצג את מדינת ישראל אלא יותר את עצמו.

BentzWatchJudo

New member
בושה לוונט הכתבה הזאת

למה אין תגובה של סוסו?
למה לשים את הקרב הגרוע של סוסו מול היפני?
צנציפר תמיד היה ותמיד ייישאר שופר של העסקנים.

yati6

New member
למה אין תגובה של צנציפר ??

אני מתאר לעצמי שקצת קשה לאתר את סוסו כי הוא בגיאורגיה (למרות שלדעתי אם באמת מתאמצים אפשר למצוא אותו, אבל חבל לבזבז זמן בשביל כתבה שמחר כבר תעבור מן עמוד הספורט של YNET), בטח כשאתה בסה"כ עיתונאי שעושה את עבודתו. ואני מציע שתשאל את אורן אהרוני מנהל הפורום שלנו, שכמו שזכור לי די הגיב באחד השרשורים ש- "דברים שרואים משם לא רואים מכאן" וזה לא כל כך פשוט לדייק בכל כתבה.

למה שמו את הקרב שלו מול היפני זה כבר די לרדת לפרטים. אני לא מאמין שמישהו באמת ייכנס לוידאו ואני לא מאמין שהכתב השקיע בזה מחשבה אלא פשוט לקח את הקרב הראשון שהוא ראה של סוסו.

ובהמשך למה שאמרתי מקודם - אני מחכה לראות מי הכתב הראשון שינסה לעשות ראיון עם סוסו. יכול להיות מעניין מה שיש לו להגיד (למרות שבינינו, זה היה ברור כבר מזמן שאיך שנגמרת האולימפיאדה הוא חוזר. נתראה בטורניר טיבילסי הבא בגמר מול מוקי
)

וכמו שאמרתי בכותרת, גם התגובות האלה קצת מגמתיות. אולי כדאי שנשמע מה לצנציפר יש להגיד על זה

BentzWatchJudo

New member
2) אני דברתי עם סוסו

איך שזה נודע לי שלחתי לו הודעה בפייסבוק ובקשתי לדבר איתו.
כמה שזה נשמע פשוט ככה זה פשוט לדבר עם כל אחד בעולם המודרני שבו אנחנו חיים.

BentzWatchJudo

New member
בשביל הסדר הטוב: זה פורסם אצלי כבר ביום חמישי

גם ניר שועלי הזכיר זאת בקטן במעריב ביום שישי לפני שבוע ויומיים.
אני יודע את זה כבר שבועיים. זה נודע לי כשבררתי מי ישתתף בתחרויות הקרובות.
דברתי מאז עם הרבה מאד אנשים שקשורים לעניין כולל עם סוסו עצמו.
אני כנראה אפרסם בימים הקרובים סיכום מהשיחות שערכתי בנושא.
זה מה שכתבתי ביום חמישי:
"יבלטו בחסרונם במשלחת הישראלית:
1) אליס שלזינגר שמדורגת 4 בעולם במשקל עד 63 ק"ג, מדליסטית ארד מאליפות אירופה האחרונה.
הסכסוך בין אליס ליו"ר איגוד הג'ודו משה פונטי עדיין לא הגיע לפיתרון.
2) סוסו פללשווילי שמדורג 18 בעולם במשקל עד 73 ק"ג, גם הוא מדליסט ארד מאליפות אירופה האחרונה.
סוסו ככל הנראה התייאש מהקשיים הרבים, קשיים כלכליים וקשיים נוספים, והקשיחות לה זוכה ספורטאי ישראלי מהמערכת ועזב את הארץ למשפחתו בגוארגיה בסוף דצמבר"

זה מופיע בלינק הבא בפיסקה האחרונה:
http://tinyurl.com/adyodlp
הכותרת היתה:
ג'ודו: מי במשלחת הישראלית לגרנד סלאם פריז? ומי יבלטו בחסרונם?

למעלה