ג'ודי עברה ניתוח..

ג'ודי עברה ניתוח.. ../images/Emo7.gif

אתמול היא מתקשרת אלי.. אל תשאל היא אומרת לי. נדבקתי לאופניים ! מה?????? מה זאת אומרת נדבקת?, אני מכעכע בגרוני. בדיוק כך, נדבקתי לאוכף לא מצליחה להשתחרר. אמרתי לה אני בשוק,תנתקי את החיבור המהיר של האוכף כך לא תהיי מחוברת לכל האופניים?? הזעיקה אמבולנס,לא הספיק העניין בגלל האופניים שדבוקות לה לתחת. הביאו טרנזיט מיוחד. היום היא ביקרה בחדר ניתוח באיכילוב,כיסו לה את הראש עם כובע ירוק כזה עם גומי מסביב,כיסו את האופניים עם בד ירוק גם מכנסיים ירוקים היא .. הניתוח עבר בהצלחה. רוקהופר הופרדו מישבניה של ג'ודי .. עכשיו היא בבית. מחלימה,שבוע ימים לפחות יש לה איסור מוחלט לשבת על אופניים.. אפשר להבין למה..
יורם

רֶשֶף

New member
ועבור אלו שאינם בקיאים

בביוגרפיה של ג'ודי, שמא תשקול להדליף על מה לכל הרוחות אתה מדבר?

viczan1

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif

החלמה מהירה ../images/Emo39.gif

עם כל הכבוד, יורם, אם חלילה יקרה לי מקרה דומה, אני לא אבחר בך לספר עליו בפורום, לדעתי חשפת כאן יותר מהנחוץ

טיראן מ

New member
יש לי הרגשה שמדובר בהומור....

אם כי קצת מוזר ולכן לא הובן כהלכה. ג'ודי פשוט החליפה את הרוקהופר שלה ב...... ימשיך כבודו. לפחות כך אני מקווה.

aFish

New member
לאט לאט...

משתלט יורם בכבוד על נישת הכתיבה ההזויה של הפורום...יש לו את זה, לבחור. דוק של חוסר יציבות שאופף אצלו כל מילה. משהו מיוחד
רבותי - קם יורש לאתגר קרת
תפסיקו לקחת כל דבר כל כך ברצינות

טיראן מ

New member
זה מזכיר לי מערכון ישן.....

של דודו טופז על עיתונים בארץ. הוא צחק על "העולם הזה". אתה עובר ליד דוכן עיתונים. רואה את "העולם הזה" והכותרת אומרת/שואלת... האם אריק שרון משתמש בסמים ? אתה נגנב, לא מאמין. קונה את העיתון. רץ הביתה. פותח. קורא. בפנים כתוב : "לא".

viczan1

New member
יודית צוחקת בצחוק גדול../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif

דיברתי כרגע עם יודית ,הכל בסדר
משהו קטן ביד ,
הדבר היחיד שלא תוכל לעשות השבוע זה לרכוב
לכל השואלים בשלומה ד"ש

אורנָה

New member
דברתי עכשיו עם יהודית

והיא מוסרת שיורם יודע לספר סיפורים יפים... שלום לה והיא מוסרת ד"ש

steiff

New member
ואני הייתי בטוח...

שזה היה ניתוח הפרדה מהרוקהופר בדרך למשהו חדש דנדש. העיקר הבריאות. אין כמו
בחורף.

Blabla99

New member
אז מה עכשיו ../images/Emo35.gifיקראו לה Judy ../images/Emo8.gif

ולא RockhopperJudy ..........

Eyal Hershtik

New member
בואנה יורם , הלחצת אותי לרגע ....

מזל שראיתי את ההודעה אחרי התגובה של וויקטור ..... יהודית החלמה מהירה !

RockhopperJudy

New member
הוי יורם יורם! הכל קשור לאפלטון?

כולי זולגת דמעות, דמעות דמעות
הבעיה שיד שמאל מנוטרלת ולא יכולה להחזיק את הבטן המתפוצצת מצחוק! אז אם אני מעלה במשקל השבוע - זה בגללך, יורם! ותפסיק להצחיק את כולם!!! (זה מה שקריאת כתבי אפלטון בגיל 13 גורמת לאנשים, אלו תופעות לוואי חמורות, יורם!!!) ומה באמת קרה לי? הלכתי לרופא, אמר ככה וככה. אמרתי טוב, ניקח יום חופש וניפטר מה"ככה" ואחר הצהריים ננצל לרכיבה. ואם כבר אז אולי נבריז מהעבודה גם מחר ונרכב עוד.. אמר הרופא: שבוע בבית, בלי לזוז, היד למעלה, ושלא יבואו לדגדג כי אסור להוריד אותה! סיפרתי ליורם. הוא מקשיב להכל. ואז הוא הבין: רק חדר ניתוח מנתק בין judy לבין rockhopper . והנה יצא סיפור! אז תודה לכל הדורשים בשלומי. חוץ מהבטן הכואבת (אוי כמהשאניצוחקתי!!) והאופניים המיותמות - הכל בסדר! כוכבית לסטיריקנים! אוהבתותכם חזק!!! יהודית

yaron j

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

למעלה