גודל גלגלי אופניים

גודל גלגלי אופניים

יש לי אופניים עם גלגלים בגודל מסוים שקצת קטן (אני לא יודעת איך יודעים מה הגודל בדיוק, אם תסבירו לי איך בודקים אני אוכל לכתוב מה הגודל). השאלה - האם ניתן להחליף איכשהו לגלגלים יותר גדולים? אפילו בקצת קצת? או ששלדה יכולה לקבל רק גודל מסוים וזהו?

Pommi

New member
בדרך כלל זה 26' אינץ'.

באופניים רגילים אין יותר מ-26', יש 29' אבל זה כבר שילדה אחרת ואופניים אחרות. את יכולה להסתכל על הצמיג, בדרך כלל על הצד רשום הגודל של הגלגל.

אוקיי, הם 24

ומרגישים לי קצת קטנים, אני רגילה ליותר... אני בחורה קטנטונת באופן כללי ושאר האופניים גם לא גדולות וזה נוח לי, רק את הגלגלים הייתי שמחה להגדיל טיפה. זה אפשרי למשל לשים 25? או שאין סיכוי?

oren_hershco

New member
99.9% שלא

החלפה למידות שונות אפשרית רק באופניים איכותיים המצויידים בבלמי דיסק, וגם זה בשילדות דאונהיל או פרירייד להן יש מרווח גדול מספיק למגוון צמיגים. לא יודע איזה אופניים יש לך, אבל אני מנחש שהם דווקא מהקצה הנמוך של סקלת המחיר והאיכות. אם הם נוחים לך, אל תנסי לשנות. יש מבחר יחסית מצומצם של צמיגי 24", רובם לא זולים ולשימושים שהזכרתי קודם. אולי זה הפתרון, אם הנושא ממש מציק לך. אורן

האופניים האלה

אמורים להיות של ראלי, וגם כתוב עליהם דאונהיל... (אני מצטערת אם אני נשמעת עילגת, אני ממש לא מבינה בזה
) בחור אחד קיבל אותם מתנה והם היו קטנים לו מדי, אז מכר לי אותם בזיל הזול. אני מצרפת תמונה שלהם אם זה עוזר

oren_hershco

New member
אהה, כמו שחשבתי:

אלו מכונים בז'רגון המקומי "אופני מדבקה". שני צמיגים כמו שהזכרתי יעלו יותר מכל האופניים, כשהיו חדשים בחנות. אל תשני בהם כלום, אל תשפרי בהם כלום - האיכות לא מצדיקה את זה. מה כן
תדאגי שהכל תקין ומכוון כראוי. אי אפשר להדריך אותך דרך האינטרנט לגבי זה, לכן חפשי חנות טובה וידידותית שתהיה מוכנה לעזור לך בנושא. האופניים האלה בסדר לצורך נסיעה עירונית, נסיעת פארקים ואולי טיולי שטח קלים. אם אכן "תיתפסי" לנושא, ממילא תרצי משהו בעל יכולות גבוהות יותר (ומשקל נמוך יותר...) אורן

טוב נו, אני לא לגמרי מופתעת ../images/Emo13.gif

הם מיועדים בדיוק למה שאמרת - נסיעות מהבית לאוניברסיטה וחזרה כל יום, נסיעות לעבודה, לסידורים, ובאופן כללי לכל מקום שהוא בתוך תל אביב. אני נוסעת על אופניים כל יום ולא מעט, אבל הרצון שלי לאופניים שוות לא מסתדר עם המצב הכלכלי
יש חנות ידידותית בסביבה עם שני בחורים חייכנים וחביבים, אני אקפוץ אליהם באמת. שאלה נוספת שאולי תוכלו לעזור לי גם בה - מוכרים איזה כיסוי ניילון שמאפשר נסיעה על אופניים גם בגשם קל? כיסוי לרוכב הכוונה... משהו שאפשר להיכנס לתוכו, לרכב, ולדחוף אותו לאיזו שקית כשמגיעים ליעד. אני רוצה להמשיך להשתמש בהם לנסיעות לאוניברסיטה גם כשיגיע החורף...

The Pinky P

New member
מעיל גשם...

לא צריך לקנות מעיל מיוחד לאופניים (את לא רוצה להוציא הרבה כסף על נכון?) קני מעיל גשם בכמה לירות...בעצם,תמיד יש בסופרים כל מיני מבצעים לקראת החורף שמקבלים מעילי גשם מטריות וכו..בטוח תתקלי בזה איפה שהו,מקסימום אפשר לקנות.

מעיל גשם לא באמת טוב לזה...

גם בעמידה הוא מכסה מקסימום עד הברכיים. בישיבה, תוך כדי רכיבה רכיבה, אחרי 20-30 דקות בגשם אני אגיע עם מכנסיים ספוגות, גם אם זה גשם קל. צריך משהו שבאמת מתוכנן לאטום מהגשם. אני מכירה מישהי שגרה בגרמניה, והיא סיפרה שכולם נוסעים על אופניים לכל מקום, ויורד גשם כל הזמן - ומוכרים שם כיסויים בסגנון ותהיתי אם יש גם בארץ. זה לא עולה שם הרבה, בסך הכול כיסוי ניילון לגוף, זה לא איזה משהו מתוחכם שמוציאים עליו המון כסף. לא מוכרים כאלה בארץ?...

xX Parsi men Xx

New member
אופניי מדבקה אין מה לעשות

תסתדרי איתם איך שהם.. בחורף שאני נוסע לבצפר עם איזה אופניי מדבקה אני לוקח איתץי שקית ניילון של סופר ועוטף ת'כסא שאני חונה אותם שיהיה לי על משהוא יבש לשבת. ה"דאון היל" שכתוב עליהם זה סתם מדבקה לילדים שיתלהבו.. תהני מהם איך שהם וזהו..

The Pinky P

New member
היא לא ביקשה מעיל לתחת

"משהו להכנס לתוכו",היא בטח לא רוצה להכנס לתוך שקית סופר...למה אתה שולח הודעות לא קשורות? למה אתה מספר שאתה מכסה את הכיסא באופני מדבקה שלך בשקית ניילון? יש היום דרכים הרבה יותר מגניבות כדי לעשות דברים כאלו,תפתח בלוג וכל יום תספר משהו חדש,מה אכלת לארוחת בוקר ואיך היה במשחק כדורגל אחר הצהריים...זה אחלה של דבר.. ולמה אתה מזלזל באופני מדבקה? למה היא צריכה יותר מזה? היא "כולה" נוסעת לאונניברסיטה ובחזרה,היא לא קופצת קפיצות מטורפות כמוך,היא לא משוגעת כמוך...

Bicycle Rain Cape

מה שאת שואלת עליו נקרא RAIN CAPE ואכן נמכר במדינות אירופה וארה"ב. בארץ לא יצא לי לראות כזה דבר. הנה דוגמה אחת ודוגמה שניה והנה משהו שנמכר ב-ebay תראי אם ניתן להזמין כזה דבר מאתרים בחו"ל.

למעלה