גודל הזיקיקם קובע או כמה הe2?

גודל הזיקיקם קובע או כמה הe2?

שלום
הרופא טוען ש"רמת האסטדריול מספיק גבוהה" בשביל לעשות שאיבה.
יש לי זקיקים אבל הם רחוקים מלהיות סביב ה-20 מ''מ, לדעתי עוד שבוע לפחות (מקבלת הרבה הורמונים ותגובת הגוף איטית מאוד)
0
אז מה קובע? אף פעם לא שמעתי שהולכים לשאיבה כשהזקיקים עדיין לא מוכנים, בשביל מה לשאוב? סתם תהיה ביצית צעירה מדי שאי אפשר יהיה להפרות אותה.
כששאלתי את הרופא, אמר ש"לפעמים יש טעויות של טכנאיות במדידות".

אז מה קובע? אולי אתם יודעות
ממש לא רוצה לעבור שאיבה כשהזקיקים לא הגיעו למינימום (20) לפחות - אם לא יותר מזה.

e2-4126 (ביום רביעי
פרםגרטרון-1 (ביום רביעי
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אשמח לעזרה

שלגייה13

New member
הזקיקים ממש לא צריכים להיות 20

לעתים קרובות קובעים שאיבה כשהזקיק המוביל סביב ה-18-19, ומקובל לומר שכל זקיק מגודל 16 מכיל ביצית בשלה. אצלי בוודאות זה היה נכון.

אבל חסרים הרבה פרטים בשאלה שלך כדי שיוכלו לעזור לך כאן:
מתי היה האולטרה סאונד האחרון?
כמה זקיקים ראו בו?
מה הגודל שלהם?
מתי הרופא רוצה שתזריקי אוביטרל?
מה קרה אצלך בפעמים קודמות (בהנחה שזאת לא שאיבה ראשונה)?

וכמובן שהכי חשוב לסמוך על הרופא שלך, ואם את לא סומכת עליו יש כאן בעיה.

עוד מידע

האו''ס האחרון היה ביום שלישי
יש לי 8 זקיקים- 5 בצד ימין, 3 בצד שמאל
הגודל שלהם - 2 בגודל 10 *13, השאר נעים סביב 14-15. אחד 13*17
כך גם בצד השני
בפעמים האחרות שעשיתי שאיבה, הגיעו לזקיקים בגודל של 20 לפחות לפני שנתנו לי אוביטרל

הרופא רוצה שאזריק אוביטרל ביום שישי, שאיבה בראשון
זה רופםא חדש, אני משתדלת לסמוך עליו אבל זה שונה מכל מה שהכרתי עד עכשיו

תודה על הסבלנות
שסק

שלגייה13

New member
זה אומר

שבבדיקה של הבוקר הזקיק המוביל היה 17 ויש עוד 5 זקיקים סביב 14-15. הרופא אמר לך לתת להם לפחות עוד 48 שעות לגדול, אולי יותר (תלוי באיזו שעה בשישי יגידו לך להזריק אוביטרל). לי זה נשמע מצוין, כלומר סביר שהזקיק המוביל יגיע בערך ל-20, והאחרים ל-17-18, שכולם אמורים להכיל ביצית בשלה. דווקא מסוכן לחכות עוד, כי יש סיכוי לאבד את הזקיק המוביל.
הדבר היחיד ששונה בהוראות שלך ממה שאני הייתי רגילה אליו הוא שהרופאה שלי בטוח היתה שולחת אותי לחזור על הבדיקות מחר (חמישי) ו/או בשישי, ורק אז אומרת לי מה לעשות, אבל הניחוש שלי הוא שהתזמון היה בסוף אותו דבר.
בהצלחה!

סבבה

אני מניחה שרק אחרי השאיבה אדע באמת כמה ביציות נשאבו וכמה מהן היו באמת בשלות
אם זה נשמע לך תזמון טוב, מי אני.....

זה רק מראה שכל רופא עובד אחרת, וצריך לפתוח את הראש לדברים חדשים
התרופות לדוגמא שבהם אני משתמשת עכשיו שונות מאוד ממה שהשתמשתי בעבר (אלנובה, צטרו וכו לעומת דקא ומנופור)

בהצלחה לכולנו

HiLoLiT7

New member
בהחזרות הטבעיות שאני עושה

הזקיק שלי מבייץ בגודל של 20-21
נשמע שעד יום ראשון הם יגדלו עוד טיפה ויגיעו לגודל הרצוי, יהיו אולי כאלו שהם קטנים מדי ואולי לא יצא מהם כלום אבל ככה זה, אף פעם הזקיקים לא אחידים, תמיד יש את הגדולים ואת הקטנים, הגדולים לא יכולים לחכות לקטנים.

למעלה