גודל זיכרון ירד לאחר פירמוט

sreinst

New member
גודל זיכרון ירד לאחר פירמוט

שלום, ברשותי נגן ג'נרי (כנראה) של 1GB. לאחר עדכון קושחה + פירמוט מהדיסק המצורף (שהתקין תוכנה לעידכון בשם Sigmatel MSCN Audio Player), ירד גודל הזיכרון ל- 512MB. קראתי על בעיות דומות שידועות עם נגנים ג'נריים בטאגליינס אבל אני מאמין שהמקרה שלי אינו המקרה הנפוץ המוזכר שם - נראה לי שהעדכון פשוט אינו מתאים בדיוק לסוג המכשיר שברשותי. האם למישהו יש מושג כיצד לפתור את הבעיה? האם יש דרך לגלות מיהו היצרן או איזו גרסה מתאימה לנגן? תודה!

יאיר B

New member
Sigmatel ?

אני זוכר שיש לי משהו כזה בנייד (התקני קול). איזה נגן יש לך? אולי אפשר לעלות לינק לאתר או תמונה - זה יכול לעזור לזהות אותו. מצד שני, אם העידכון היה בדיסק, אז כנראה שהוא תואם לנגן. למה רצית להתקין את עידכון הקושחה?

sreinst

New member
תשובות

על הנגן שלי אין שום סימן מזהה. הנגן דומה מאוד לתמונת הנגן הג'נרי שמופיעה בטאגליינס מלבד זאת שכפתורי הווליום שלמטה מימין הינם 2 כפתורים קטנים נפרדים בעוד שבתמונה באתר הם נראים מחוברים. מלבד זאת מחיר הנגן שלי יקר יחסית לנגנים הידועים של Prosound וכו'. הסיבה שרציתי לעדכן את הקושחה היא שבנגן אין תמיכה למעבר בין תיקיות, וחשבתי שעדכון הקושחה עשוי להוסיף את היכולת הזאת. לא הייתי מודע אז לבעיות כאלה. ואגב, איני משוכנע כלל שהעידכון מהדיסק מתאים לגדם הספציפי שלי, כמו שדפי ההוראות בעברית מהיבואן לא מתאימים לדגם. תודה!

sreinst

New member
עוד פרט קטן לזיהוי

מלבד ההבדל בין כפתורי הווליום, יש בנגן שלי חורים סביב כפתור ה-play מהצד החיצוני שלו.

NEO83

New member
קרה לחבר שלי

הוא החזיר את הנגן לספק... שבמקרה הזה היה הצבא... וזה היה 512 שנהפך ל256

למעלה