גודל חדר ילדים

polli

New member
גודל חדר ילדים

שלום לכם אנו נמצאים בשלבי תכנון של שיפוץ דירה. חשבנו להגדיל את המטבח על חשבון חדר ילדים אחד. השטח שיישאר חדר הילדים הוא 2.5 x 2.8 מטר. החדר מיועד כרגע לתינוק, כאשר בעתיד נרצה שיתאים לשני ילדים קטנים (מיטת קומתיים?). הגודל נשמע סביר, או קטן מדי? אשמח לשמוע דעות בנושא.

לפי דעתי...

קטן מדי!!! גם לילד אחד קטן מדי- הרי בחדר יהיה לול וארון (לפחות 2 דלתות) ילדים אוהבים מרחב. אל תצפו שילדכם ישב וישחק בחדר, אני מגיבה כך מתוך ניסיון-גודל החדר של בני הוא:330*270 ויש בו: לול, מעין ארון ברוחב שתי דלתות ארון סטנדרטיות ושידה- והגודל נראה סביר וכיף לו לשחק שם ובכל זאת הוא מחפש מרחב) השאלה היא האם יש אפשרות לייעד את החדר בעיקר לשינה ומעט משחקים ופינת מוזיקה (על מנת לא שלא "להמית" את החדר אלא ליצור עירוב שימושים) וליצור בבית חלל נוסף שיתאים לפינת משחק גדולה יותר(ואולי אף פינת לימוד בעתיד)? תנסו להבין את גודל החדר ע"י מדידה של המידות שציינתם, ובדמיונכם הציבו שם קירות...מה דעתכם עכשיו? מקווה שעזרתי

polli

New member
אני קצת חסרת דמיון ../images/Emo9.gif

תודה על התייחסותך. אני נוטה לחשוב כמוך, למרות שאני לא מצפה שהילד ישהה כל היום בחדר, אבל כן שתהיה פינה נחמדה לעצמו. הקטע המוזר הוא שהמעצב אמר שהגודל בסדר גמור...

ואני מניחה גם שתהיה שידת החתלה

בחדר ובהמשך גם ארגז צעצועים... בקיצור לשני ילדים החדר יהיה קטנטן. למרות זאת, 2.5 מ' זהו הרוחב המינימלי שניתן להציע (לפי מספר אדריכלים שהנחו אותי בעבודות במהלך לימודיי). ובאשר לדימיון-תנסי למצוא אצל קרוביך חדר דומה למידות הנ"ל אך עם רהיטים! אם זה מספק אתכם-מה טוב... ואם לא-שהמעצב יתאמץ עוד קצת... ב-ה-צ-ל-ח-ה!

למעלה