או את השכן. גם עשוי לעזור.
Y YOSEF18 New member 8/6/03 #1 גודל - קובע או... בנות רק רציתי לדעת שאלה קטנה האם יש הבדל לפי הגודל ? האם 15 ס"מ זה מספיק? לאחת שהייתי זה הספיק השאלה אם לכולם?
גודל - קובע או... בנות רק רציתי לדעת שאלה קטנה האם יש הבדל לפי הגודל ? האם 15 ס"מ זה מספיק? לאחת שהייתי זה הספיק השאלה אם לכולם?
ב בלתי צפויה New member 8/6/03 #3 כבר אמרתי בפורום סקס שלדעתי, חיבת הנשים לזין ענק היא אגדה אורבנית, בדיוק כמו חיבת הגברים לחזה ענק. הרוב מעדיפות אותו בינוני - בדיוק כמו שלך. בלי אחריות כמובן
כבר אמרתי בפורום סקס שלדעתי, חיבת הנשים לזין ענק היא אגדה אורבנית, בדיוק כמו חיבת הגברים לחזה ענק. הרוב מעדיפות אותו בינוני - בדיוק כמו שלך. בלי אחריות כמובן
T T r i l i a n New member 8/6/03 #4 בקטע של זין נשמע לי אפילו פחות אמין מהחזה. עניין החזה הוא בעיקר אסטטי וזין צריך להכנס למקומות מסוימים, גודל מופרז יכול להפוך אותו לבעייתי מבחינת התפקוד.
בקטע של זין נשמע לי אפילו פחות אמין מהחזה. עניין החזה הוא בעיקר אסטטי וזין צריך להכנס למקומות מסוימים, גודל מופרז יכול להפוך אותו לבעייתי מבחינת התפקוד.
ב בלתי צפויה New member 8/6/03 #5 לא יודעת, אולי בכל זאת יש נשים שהאנטומיה שלהן שונה משלי, או שהפטישיזם אצלן לוקח את ההנאה. אני לא ביניהן בכל אופן...
לא יודעת, אולי בכל זאת יש נשים שהאנטומיה שלהן שונה משלי, או שהפטישיזם אצלן לוקח את ההנאה. אני לא ביניהן בכל אופן...
T T r i l i a n New member 8/6/03 #6 בטח יש...פשוט נראה לי שיש פחות נשים שאוהבות זין גדול מאשר גברים שאוהבים חזה גדול. אין לי שום נתון שתומך בזה, אבל ככה נראה לי.
בטח יש...פשוט נראה לי שיש פחות נשים שאוהבות זין גדול מאשר גברים שאוהבים חזה גדול. אין לי שום נתון שתומך בזה, אבל ככה נראה לי.
F free soul New member 10/6/03 #9 האם גודל קובע..? בהחלט שכן. אני לעומת זאת.. לא ארוכים מידיי.. בהחלט עבים..חחח