גודל של גלגל, מה זה משנה? אני רק התחלתי להחליק ואני לא מבין מה ההבדל בין 55ממ 54ממ 53ממ 52...
F franky New member 13/7/02 #1 גודל של גלגל, מה זה משנה? אני רק התחלתי להחליק ואני לא מבין מה ההבדל בין 55ממ 54ממ 53ממ 52...
T TIS New member 13/7/02 #2 הגודל.... חחחחחח ../images/Emo13.gif וגם הגובה מהריצפה. מי שאוהב לנסוע נמוך (כמוני) יעדיף גלגלים קטנים (לי יש 50 ממ). מי שאוהב לנסוע גבוה יעדיף גלגלים גדולים (54 ממ). זה הכל נראה לי
הגודל.... חחחחחח ../images/Emo13.gif וגם הגובה מהריצפה. מי שאוהב לנסוע נמוך (כמוני) יעדיף גלגלים קטנים (לי יש 50 ממ). מי שאוהב לנסוע גבוה יעדיף גלגלים גדולים (54 ממ). זה הכל נראה לי
B Bazooka Joe New member 13/7/02 #3 הגודל לא קובע לא הרבה, לפחות. אבל זה מה שאני הבנתי: גלגלים קטנים זה עדיף לפליפים. עם גלגלים גדולים, בהשוואה לגלגלים קטנים, אם תתקע באיזו אבן קטנה זה יפריע לך פחות. וגדולים עדיפים גם לנסיעה בבריכות ווורט.
הגודל לא קובע לא הרבה, לפחות. אבל זה מה שאני הבנתי: גלגלים קטנים זה עדיף לפליפים. עם גלגלים גדולים, בהשוואה לגלגלים קטנים, אם תתקע באיזו אבן קטנה זה יפריע לך פחות. וגדולים עדיפים גם לנסיעה בבריכות ווורט.
U uv sk8er New member 14/7/02 #5 קצת פיזיקה גלגלים גדולים נוסעים יותר מהר גלגלים קטנים פחות אבל ההבדל לא משמעותי כמעט