גודש אחרי הפסקת הנקה

גלגס

New member
גודש אחרי הפסקת הנקה

הדר, נראה לי שהגיע הזמן להיות אקטיבית.
הפסקתי להניק ביום ראשון או שני, כלומר עוד לא שבוע. אבל יש לי ממש גודש כואב. כל נגיעה בשד מקפיצה אותי. שד שמאל קצת מטפטף (והוא פחות כואב).
קניתי עכשיו כרוב ואנסה לשים ( משום מה שכחתי לחלוטין מתרופת הסבתא הזאת ושדווקא אחותי שעוד לא הניקה הזכירה לי). אני שותה מרווה ונענע. לשחרר במקלחת נראה לי רק מדרדר את המצב.
מה לעשות? אני אמורה לשאוב?
וני חייבת לציין שהפסקת ההנקה היתה מאד הדרתית. במשך חודשיים בערך ירדנו מהנקות תכופות מתי שבא, דרך 3 הנקות ביום, 2 ובשבועיים- שלושה שבועות האחרונים היתה רק הנקה אחת בבוקר של התעוררות. וזהו. ועכשיו הורדתי את ההנקה המסכנה הזאת ואני זאת שמסכנה...

הקלה על גודש בהפסקת הנקה

הי יקירה

בטוחה שזה כואב נורא..
מקווה שהכרוב יקל. נסי לקרר אותו במקרר לפני שאת שמה על השד ואז לשבור את העלה קצת לפני שאת שמה אותו על השד כדי שהחומר הפעיל בכרוב ישתחרר.
טוב שזה היה הדרגתי, כי זה יכול להיה להיות גרוע יותר..
בכל פעמם שאת מרגישה את החזה מתמלא - תוציאי קצת. אל תרוקני, רק תוציאי קצת עד להקלה. ידנית או במשאבה - אבל ממש מעט.
כך - הגוף יוריד את ההיצע לאט לאט והגודש ירגע.

תרגישי טוב , שיעבור מהר..
תעדכני אם זה משתפר

גלגס

New member
עדכון

אתמול בערב שאבתי קצת. 35 מ״ל משני הצדדים יחד. (זה נחשב מעט?). היה ממש מוזר להתחבר שוב למשאבה אבל זה הקל.
עדיין יש לי קצת כאבים מהמלאות באיסורים מסויימים. אולי יש לי קצת סתימות? אבל אין ספק שהרבה יותר טוב. השדיים רכים וכואבים רק כשילדים קופצים עליהם ולא בכל מגע

ישנתי עם כרוב בחזיה בלילה. לא ידעת אם זה עזר. (יש מניעה להשאר עם הכרוב כל הלילה? הוא לא המרעילים אז לא טרחתי לקום כדי להוציא אותו)
עכשיו אני אמורה לשאוב כל ערב קצת? אני חושבת להיות בגישה של לשאוב קצת רק כשממש יפריע לי.
החלק הכי משעשע בכל הסיפור הוא ששמרתי את החלב ששאבתי לבוקר- החלטתי שאם כבר אני שואבת אז אתן לקטנים לשתות. נתתי להם בבוקר בכוס עם קש. שניהם עשו כזה פרצוף כשטעמו את החלב כאילו זה הדבר הכי מגעיל ששתו אי פעם...
כנראה ששוכחים מהר...

kokla2

New member
את מוזמנת בזמנך החופשי..

לבוא להניק את אושי ושירוש חחח
סתם מאמי.. מצוטערת לשמוע שכואב לך!
אני מקווה שהטיפים של הדר יעזרו והגודש ייפסק בקרוב.

גדול

מתי נפגשים?
לפני המעבר שלכם.. נראה לי שאח"כ יהיה קשה לסחוב אותך לכאן..

גלגס

New member
נראה לי שפספסת משהו

אני רוצה להפסיק לייצר חלב, לא להניק תינוקות של אחרות

ולגבי מפגש- הדר היתה אמורה להחזיר לנו תשובה לגבי תאריכים, לא?

למעלה