גודש בחזה - מתי זה עבר לכן ??

etti34

New member
גודש בחזה - מתי זה עבר לכן ??

אני בתחילת שבוע 7 כעת, לפי החישובים. מחר יש לי תור לאולטראסאונד ראשון, בתקווה לצפות בדופק המיוחל. אצלי הגודש והרגישות בחזה הגיעו עוד כמה ימים לפני האיחור במחזור, וליוו אותי מאז. הבוקר הבחנתי שהרגישות בחזה כמעט נעלמה לחלוטין. אוטומטית - אני בחרדה שמא זו ההתחלה של הסוף של ההריון הזה ... ההגיון אומר שירידה בתופעות הלוואי של ההריון - משמעותה ירידה ברמת הבטא. לא יודעת מה לעשות עם עצמי עד הבדיקה המיועדת מחר אחר הצהריים !! בנות, מישהי יכולה להגיד מתי בעצם מפסיקה תחושת הרגישות בחזה ? והאם העובדה שהרגישות נעלמת לה - מעידה על כך שהבטא במגמת ירידה באמת ?? לא מסוגלת להירגע.

לא בהכרח מעיד

יש שונות רבה בין נשים בתופעות הלוואי של הריון ובשלב בו הן נעלמות/ מתמתנות. מבינה את הלחץ, אבל מקווה ומניחה שזה לא מעיד על כלום. מחכה לעדכון מחר.

etti34

New member
תודה.

פשוט מאחוריי כבר שתי הפלות מוקדמות, ושתיהן התחילו באבדן של תופעות הלוואי של ההריון....

מבינה למה את חוששת

גם אצלי "התחלת הסוף" של אחד ההריונות הייתה בכך שתופעות הלוואי נעלמו בן-לילה (בחילות, במקרה שלי), ולצערי במקרה הזה "תחושת הבטן" שהייתה לי התגלתה כנכונה, למרות שכעקרון נכון שהסימנים אינם מעידים על כלום, לכאן או לכאן - יש נשים רבות שהתסמינים נעלמים אצלם בשלב מוקדם ושההריונות שלהן תקינים לחלוטין, בעוד שאצל נשים אחרות בחילות, גודש וכד' נמשכים במלוא עוזם גם כשההריון למעשה לא מתפתח, חלילה. מה שכן, אני חושבת שנשים שכבר הפילו בעבר נוטות יותר *להאמין* שהן פחות חשות בתופעות הלוואי. אני זוכרת שבערך עד שבוע 11 בהריון עם התאומים הייתי מקווצ'צ'ת את החזה בכל הזדמנות כדי לוודא שהוא עדיין גדוש (אם כי במקרה שלי, הוא היה גדוש בגלל התמיכה, כך שבעצם הווידוא הזה לא באמת היה שווה משהו...) מקווה שהבדיקה של מחר תחזיר לפנים שלך חיוך מאוזן לאוזן. עתליה

etti34

New member
חה, חה, קיווצ'וצ' החזה .... ../images/Emo6.gif

תספרי לי על זה ..... אני כבר שלושה שבועות מסתובבת כל היום עם הידיים על הציצים !! אנשים לא מבינים מה קורה איתי ... ל"מזלי" - יש לי את הבחילות עדיין, כך שזה סימן מעודד כלשהו. מבטיחה לעדכן לאחר הבדיקה .

למעלה