גוד מורנינג! למשיהו יש מושג מה זה:

גוד מורנינג! למשיהו יש מושג מה זה:

"מחובר פתח שיחה" - שמופיע בראש הבלוג? האם הפרדס החליטו לשתף פעולה עם ה"אח הגדול"? מה זה מעניין אם אני נמצאת בעצמי, או שרק פיצול האישיות שלי נוכח ? מי יודע ויוכל להסביר? מבטיחה לאהוב אותו עד מחר ב-12:00.....

wranger

New member
פיצ'ר חדש של תפוז

בינתיים אני יודע עליו בדיוק כמוך, אבל ראיתי את זה בעוד בלוגים (דווקא אצלך לא ראיתי את זה, אלא הודעת שגיאה בתחתית הדף...). מה קורה מחר ב-12:00?

עוד פיצ'ר חדש שידפוק ת'צורה למה שגם ככה

בקושי פועל ??????????. יא וואראדיקה הפרדס הזה. כשהכניסו את הפייסבוק זימברו את העדכונים וכל מיני דברים נוספים. ומכניסים לנו עוד עז חדשה... יפה לנו, אה?... ומעכשיו ועד מחר ב-12:00 אני אוהבת אותך, כמו שהבטחתי....

wranger

New member
אה, ב-12:00 מסתיימת מערכת היחסים שלנו?

זהו, את עוזבת אותי?
ובואי נחכה קצת, אולי הפיצ'ר הזה יעבוד כמו שצריך (היי, אמרו שהעולם יישאב אתמול לתוך חור שחור, ותראי מה קרה בינתיים... הכל בסדר! מוזר!).

חאלאס... 23 שעות לא מספיק?

האמן לי שאם תהיה בסביבתי 23 דקות תרצה להיעלם, אז האמן לי שזה אינאף.... אם תחזיק מעמד חצי מהזמן, מבטיחה לשקול הארכת זמן (יש מזוכיסטים בחיים...) ורק השם : "פיצ'ר" עושה לי חצ'קונים.... שיקראו לזה החתול שמיל, או שמוליק קיפוד, אוו מה שבא להם , רק לא פיצ'ר... אני בטראומה מהפייסבוק עוד...

siv30

New member
איזה מזל שלא היה לי זמן השבוע לפרדסיה

אני בטוח הייתי מקבלת את החלסטרה כי עדין לא טיפלו אצלי בבעייתה מנויים המתפוגגים כערפל בלילה...

וולקאם תו דה קלאב...

פרשת המנויים המתפוגגים אצלי היא בחזקת מכת מצריים ה-11. אני גם נמחקת מבלוגים אחרים וגם נמחקים אצלי . מנויים כותבים לי מסרים ולא מבינים מדוע מחקתי אותם... לא כולם בלוגרים, שמבינים ומעורים בפרשיות הפרדס המקרטע... מכה! שבת שלום בובה.

siv30

New member
אנחה

יהיה טוב, אני מקווה שהכל יבוא על פתרונו במהרה. המצב הזה גורם עוגמת נפש להרבה אנשים שבאמת נכנסים לסרטים מיותרים ובלי כוונה רעה.

וואלה נכון.

נדמה לי שכבר כמה חודשים איזה מישהו עושה לתפוז איזה וודו כזה, כי זה לא להאמין מה שקורה פה... בכל מקרה בייבי, שבת שלום וחיבוק ענקי ממני.

suki da yo

New member
שניה...

אדז בגלל זה אני לא מקבלת בכלל עדכונים מבלוגים? כי נמחקתי מהם? כוסאמאשלהתפוז, אני לא זוכרת את כל הבלוגים שהייתי מנוייה אליהם.

יופי נחמה, עכשיו התעוררת ??????

אני כבר למעלה מחודשיים משגעת את "אחד שמשיב" שנדמה כי הוא היחידי בתפוז שעובד ושאכפת לו מאתנו, על הנושא הזה. לא רק שנמחקים אצלי מהעדכונים, אלא שאני בעצמי נמחקת ולא תמיד אני יודעת ממי נמחקתי וזה נראה כאילו הבלוג לא עודכן ולכי תזכרי אצל מי את מנויה, כן? קיצר... יש עכשיו כל כך הרבה בלוגרים שכועסים עלי שכאילו ביטלתי אצלם את המנוי ו... אם לא הייתי אדם עדין שלא מנבל את הפה (רחמנא לצלן) הייתי עושה העתק הדבק על מה שאמרת... כפרה עליך, אני אוהבת אותך בגסויות.... הלוואי ואני אעיז פעם גם....

suki da yo

New member
זה רק מסביר לך עד כמה אני לא מסתובבת בתפוז

בתקופה האחרונה, ונאי חייבת להגיד שככה יש לי הרבה פחות דברים להתעצבן בגללם.

מה את צריכה עכישו בוג'ראס על הראש?

לכי לראות יפיופים בניכר.... שמעתי שחוץ מפאנקיסטים ושאר מרעין בישין יש מה לראות שם... עדיף שלא תכנסי לזה, כי רק תחטפי את הטרפה על מה שהולך בובה.... תהני , תעבדי ותייצגי את הארץ המובטחת בכבוד.

siv30

New member
אצלי נמחקו משהו כמו

30 מנויים. לכי תדעי, חלק היה לי מושג כי שמרתי רשימה אחרי שראיתי התראות על העיניין וחלק הלכו לבלי שוב. נו שויין, בקצב הזה, תפוז יממשו לבעלי את חלומו להיות נשוי לפולניה, מה שבטוח שאני אשאר לבד כמו כל פולניה טובה

למעלה