גוד שארלוט בארץ!!

dana9j9j

New member
גוד שארלוט בארץ!!

כבר שלחתי ת'הודעה הזאת... אני שולחת אותה שוב...כי הרבה לא חתמו בסוף... כנסו==>תחמתו==>ו....ז+ה+ו !!! http://www.atzuma.co.il/petition/lizush12/1/

XnevermindX

New member
יש לנו כבר אחת...../images/Emo3.gif

באמת, לא עדיף לעשות אחת וזהו?
כי יש כבר המון, ואם בכל אחת מהן יהיו קצת, זה לא מספיק... למי יש את הקישור לעצומה השניה?

../images/Emo207.gifפריקת עצבים../images/Emo46.gif../images/Emo115.gif

אני יודעת שכבר שלחתי את ההודעה, אבל זה השתרשר להודעת תפוז ישנה ולא חשבתי שמישהו יקרא שם. היום בביה"ס באחד השיעורים הייתי צריכה לעדכן כמה שינויים שהיו במערכת בזמן שהייתי בטורקיה. אז ביקשתי מילדה שיושבת קרוב אליי את היומן שלה, פתאום מה אני רואה ? מלא תמונות של גוד שארלוט, מכ"ר, גרין דיי, לינקין פארק וכל שאר הלהקות ה-יותר-מוכרות-ברוק. עכשיו שתבינו, זאת ילדה שאני מכירה, ובד"כ זה לא בדיוק סגנון המוזיקה שהיא שומעת, אם אתם מבינים למה אני מתכוונת. וממש, אבל ממש התעצבנתי ! נמאס לי מה"טרנד" הזה שרוק זה באופנה. אני בד"כ לא מתעצבנת מכאלה דברים, כי אני באמת מאמינה שלכל אחד יש זכות לשמוע מה שהוא רוצה, אבל מכאן ועד ל-להעריץ- את הלהקות האלה ? אני מוכנה לשים כסף שאותה ילדה מכירה אולי 6 או 7 שירים מכל להקה, ושלא נדבר על אלבומים ישנים. זה פשוט מרתיח אותי שכל ילד/ה ששומעים שיר פה ושיר שם קוראים לעצמם "מעריצים". ובכלל, אותה ילדה מתייחסת כ"כ בשטחיות לכל העניין, שזה מרתיח ! מדביקה תמונות של ג'ראד ליטו או של ג'רארד ורושמת ליד "החתייייייייך המושלללם שלי" "החיים היפיםםםם שלי" וכד'. ילדה שלובשת ורוד ונצנצנים ופייטים [אני מדברת בהגזמה, כן?] רושמת ביומן "I'm All Black, My Soul Is Black" - זה פשוט מגוחך. ובכלל, ילדים שעד עכשיו היו הכי ערסים. כן, ממש ערסים, פתאום מגדלים שיער, לומדים לנגן שיר או שניים בגיטרה, שומעים כמה שירים של להקות רוק וקוראים לעצמם "רוקרים". ילדים שבאותה מידה יכולים שנה הבאה להתלבש עם חולצות וי ופן בשיער רק כי זה "חזר לאופנה". מה שעוד יותר מעצבן, זה שאין לי עם מי לדבר על הדברים האלה. החברות שלי לא ממש מתעניינות במה שההיא שומע או איך שההוא מתלבש, ואם אני אתחיל להסביר להן אני סתם אצא חפרנית והן לא באמת יקשיבו או יגיבו לעניין. פשוט הייתי חייבת לפרוק את זה, מקווה שמישהו קרא ואם כן תגיבו, שאני אדע אם יש עוד מישהו שחושב כמוני D: [ מצטערת על החפירה
]

Zaider

New member
../images/Emo19.gif וואי כמה שאני מסכימה איתך !!!!!

בעיקרון כל השכבה שלנו מ-ו-ש-פ-ע-י-ם , והרוב לא מנסים להיות "פריקים" אלא שומעים מזרחית וריאהנה
אבל שתי חברות שלי, השמעתי להם כמה שירים של גוד שארלוט והראתי להם כמה תמונות שלהם, פתאום הם "יא איזה חתיך ג'ואל!" והם כבר המעריצות הכי גדולות שלהם. ולא רק זה, שהן מנסות להתלבש כמו "פריקיות" ושמות לק שחור, כל הזמן בגדים שחורים, וזה הכי לא הן ... ובכווונה הן אוהבות שאומרים להן 'וואי מה נהיית לי פריקית ?!' וזה כל כך מעצבן !!!! והן ממממש לא פריקיות , הן בדיוק ההפך.

את ממש צודקת..

אממ..אני ממש מעריצה את גוד שארלוט. ברצינות. אני מכירה את כל השירים ויש לי את כל הדיסקים ומלא תמונות וזה..וכל החברות שלי קראו לי 'פריקית' בגלל זה..ואז חברה שלי שמעה שיר אחד שלהם וראתה תמונה של ג'ואל ובנג'י ופתאום היא התאהבה בהם. אחרי שהיא אמרה שהם מלאים קעקועים והשירים ממש מגעילים..זה ממש מעצבן..היא כולה מכירה שיר אחד וראתה אותם פעם אחת באיזה תמונה במחשב. זה ממש מעצבן..אני לא יכולה להפסיק לכעוס עליה כי כל פעם היא מבקשת שאני אשלח לה שירים שלהם. זה נראה לי לא הגיוני כי אי אפשר לשנות דעה כל כך מהר משונאת לאוהבת. היא ממש מתעבת אותם, ופתאום היא רוצה שירים שלהם ופוסטרים..

שמעי

כמו כל טרנד זה יעבור וישארו רק האנשים שזה באמת בתוכם . את לא יכולה להאשים מישהי רק כי היא מכירה "7-8 שירים מכל להקה, שלא לדבר על האלבומים הישנים" \ שתשמע מה שבא לה . במיוחד אם זה גוד שארלוט, זאת חשיפה טובה <לפריקאצות האלה יש השפעה, הן רוב>. בקיצור, אל תתעצבני סתם . אני כבר למדתי לא לשים לב לפיגור השכלי שלהם . [כן, מבחינתי לבוא עם ניטים ושירי בלאק מטאל בפלא יום אחד ולמחרת לבוא עם סקיני ונעלי בובה אדומות לק שבד"כ מלווים בשירי זוועה כדוגמת ריהנה , זהו פיגור .]

../images/Emo220.gifבואי אני אסביר לך כמה דברים.

ככה זה.. חצי מהמעריצים של להקות הרוק זה בגלל שוואוו עכשיו זה טרנד.. ות'אמת? גם כל הקטע הזה של אופנת"אימו" לא יודעת.. כמה שאני אוהבת כבר הרבה מאוד שנים(6)את כל הסיגנון הפסים הזה..עכשיו זה לא יודעת מוזר לי שפיתאום חצי עולם ככה.. ופיתאום חצי עולם שומעים להקות שאני שומעת שעד תחילת שנה זה היה זוועה בשבילם.. זה נורא.. אני רוצה שהטרנד הזה יעבור שירדו מכל זה.. אני ת'אמת? מעדיפה את הלהקות שהם היו פחות מפורסמות..שפחות וונאביז הכירו אותם.. אבל כרגע זה מה שטוב ללהקות האלה גם.. כאילו פירסום וזה.. אבל בשאר אני מסכימה כ"כ..

ליעדולה

New member
אהמ, אני חצי מסכימה וחצי לא.

אני מסכימה איתך בקטע שאם מישהי שלא שומעת שירים כאלה וסתם שמה תמונות של להקות בגלל שהם חתיכים וכאלה אז זה מגעיל, אבל בקשר לתגובות שהיו להודעה שלך, אני לא חושבת שאם מישהו שומע להקות כמו גוד שארלוט וכאלה לא יכול לשמוע גם ריהאנה ועוד, אני למשל, מ ט ו ר פ ת על גוד שארלוט, הם החיים שלי מכיתה ו' בערך, ואני מכירה כמעט את כל השירים שלהם, אני גם אוהבת את הסגנון הזה, את FOB ופאניק! את דה דיסקו, סימפל פלאן, בלינק 182, ועוד הרבה, אבל אני גם אוהבת היפ הופ ופופ, אני לא חושבת שסיגנון אחד צריך לסתור את הסגנון השני, ואם מישהי שומעת פופ וכריסטינה אגילרה ובריטני ספירס, אז זה לא אומר שהיא לא מעריצה אמיתית של גוד שארלוט ולהקות פאנק למיניהם. בקיצור, פוזרים\יות-רע. אבל כאלה ששומעים כל מיני סגנונות זה סבבה. [: 3>

Zaider

New member
../images/Emo19.gif ברור שלשמוע כמה זגנונות זה בסדר !

אבל אני לא מדברת על זה שהן שומעות את ריאהנה , אלא על זה שהן שומעות את מה שכולם שומעים .

ליעדולה

New member
האא....

טוב אם הן אוהבות את זה אז אין על מה לשפוט אותן, אם לא והן סתם בשביל הפוזה.. אז זה איכ.

../images/Emo115.gif

שלא תביני לי נכון - אין לי שום בעיה שאנשים ישמעו כל מיני סגנונות, אני אישית אחת כזאת - אני אוהבת גם מוזיקה שחורה ואלקטרונית. אני ממש לא אומרת שבנאדם ששומע פופ והיפ הופ לא יכול להיות מעריץ אמיתי של ג"ש וכד', אבל המקרה הספציפי של אותה ילדה זה מקרה מובהק של פוזריות, בגלל זה כ"כ התעצבנתי. מקווה שהצלחתי להבהיר את זה :)

LunacyFringe

New member
זהו, שזה כן.

כי כריסטינה, בריטני וכו' עושות מוזיקה בשביל כסף. הן פשוט סמל סקס. גוד שארלוט באים ושרים לך שירים שהם כתבו, לא מישהו אחר. שירים שהם מאמינים במשמעות שלהם. הם שרים את זה עם תשוקה, את יכולה לשמוע את פראדיטיבל למשל ולראות כמה תשוקה יש בקול של ג'ואל. בנג'י אם אני לא טועה אמר בראיון אחד שמוזיקה אמורה להעניק לך תקווה. אני לא יודעת מה איתך, אבל גוד שארלוט היא הלהקה שהוציאה אותי מתקופה נוראית לתקופה יותר טובה בעזרת המוזיקה שלהם. הם באמת העניקו לי תקווה, ואני בטוחה שלעוד המון אחרים גם. ויודעת מה, אני לא חושבת שבריטני עזרה למישהו לחיות עם השירים הלא משמעותיים שלה, שהיא אפילו לא כותבת. אז יודעת מה? כן. מי שאוהבת בריטני וכריסטינה (כריסנטינה עוד מילא, יש לה 2 שירים ממש יפים, גם אם היא לא כתבה אותם) היא לא מעריצה אמיתית של גוד שארלוט. אני לא חושבת שמי שהיא דיברה עליה באה ומחפשת את הליריקס של גוד שארלוט ומיי כמ ומתעמקת על כל מילה. כי זה מה שהמילה "מעריצה" בעצם אחרי כל הבולשיט הזה אומר. אני לא חושבת שהיא אי פעם שמעה שיר של גוד שארלוט או מיי כמ והרגישה צמרמורת או הזדהות.

אני לא כ``כ מסכימה איתך /tapuzforum/images/emo115.gif

למרות שאני מסכימה איתך שאותה ילדה שומעת את ג``ש או מיי כמ מהסיבות ה-לא- נכונות, אני לא מסכימה עם האמירה שמי ששומע בריטני או כריסטינה או וואטאבר, לא יכול להיות מעריץ אמיתי של ג``ש.?תראי, איך שאני רואה את זה, אנשים שומעים מוזיקה מ1001- סיבות שונות. בנאדם אחד יכול לשמוע ג``ש בגלל שהוא מאוד מתחבר אליהם ואל הליריקס שלהם, ומצד שני גם לשמוע בריטני, פשוט כי המנגינה מוצאת חן בעיניו. את רוצה להגיד לי שזה משהו שהוא לגמרי לא מתקבל על הדעת ? אני לא חושבת.?-יש המשך פשוט אני כותבת מהפלאפון-

המשך /tapuzforum/images/emo115.gif

אני, לדוגמא, שומעת |הדגש|בעיקר|סדגש| רוק על סוגיו, אבל אני שומעת גם סיגנונות אחרים ! למשל, אני מאוד אוהבת מוזיקה אלקטרונית [אינפקטד משרום, אסטריקס, סקאזי] שאין בה כמעט ליריקס ואם כבר יש כמה מילים, אני מודה - המשמעות שלהן שואפת לאפס. ואני בכל זאת אוהבת אותם. אני פשוט אוהבת את הצלילים הממוחשבים והקצב, ושלא נדבר על קטעי הסולו המצמררים בגיטרה שאני בספק שמישהו כאן לא יאהב. אז בעצם לפי מה שאת אומרת, אני לא יכולה להיות מעריצה אמיתית של ג``ש. מצטערת להגיד לך, אבל אני חושבת שאני מעריצה אותם לא פחות ממך. -יש המשך-

המשך :/ /tapuzforum/images/emo115.gif

באמת חבל שאת כ``כ מקובעת בעניין, ואני מקווה שאולי הצלחתי לשנות לך טיפה את נקודת המבט :)

אני ממש מסכים עם מה שאמרת..

הם באמת עושות מוזיקה בישביל כסף..וממש אפשר לישמוע את גו'אל ולראות בפנים שלו כמה שזה עמוק בישבילו וגם אצל כל השאר פחות כי הם מנגנים אבל עדיין..אני ממש מסכים עם כל מה שאמרת!!

את כ"כ כ"כ צודקת. פוזרים סאקס !%^#$&#

מגוחך? מאוד. זה משגע אותי. לפני כמה ימים לקחתי לחברה שלי את היומן גם.. והיא דיי הכי וונאבי בעולם בואו נגיד. פתאום אני קולטת אצלה rock = life ומלא תמונות של גולגולות -__- וכמה עמודי סגידה לMCR [לצד 'ג'רארד השקסי']. זה היה מזעזע. היא כל כך פרחה באישיות ובטוחהה שהיא כזאת הארדקור אלוהים. כל פעם שהיא רואה אותי או משהו היא אומרת "יוו..איך התגעגעתי לוולווט...איזה שולט שם.." כאילו מה מה!? יא מטומטמת יש לך מושג ממה הולך בחנות הזאת בכלל? וכל פעם שתוקעים לה "יא פריקית" היא, במקום וונאבי טובה, אומרת "אני לא פריקית!!#@# שיר כן." [o_o] שונאתתתתתתתת את האופנה המטומטמת הזאת של "אימו". שונאתתתתתתת שעושים את כל זה בשביל פוזה. ושונאתתתתתתתתת את הפוזרים עצמם. מי יתן וזה יעבור. אמן.

למעלה