לא אמרתי שהיא..
לא אמרתי שהיא לא רוצה כסף, כל אחד רוצה.. אמרתי שהאלבום סולו שלה.. לא ממוסחר כמו שאמרת.. היא לא עושה אותו ר-ק בשביל הכסף.. אני חושב שהיא מגשמה את השאיפה שלה להצליח בזכות עצמה. כל הקליפים שלה שאמרת עם חזייה ופוזות סקסיות בטירוף, זה לא בשביל כמה שיותר כסף, זה המודעות בפני עצמה. שהגדרת מסחור אמרת כמה שיותר מודעות וכסף. ואני חושב שמה שמעניין אותה זה המועות והפופולריות. זה שזה מכניס כסף זה נכון וכמה שיותר מודעות גם יותר כסף אבל לא זה (לפי דעתי) המניע שלה. כי אם המניע היה כסף, אז היא לא הייתה מצליחה להוציא מזה משהו טוב. גם בריטני ספירס, לדעתי לא פועלת מ- להרוויח כסף. זה פשוט לא יעבוד ככה. אז בריטני ספירס וכל השערוריות שלה וה"מסחריות" שלה איך שקוראים לזה, בא מהרצון והשאיפה תמיד להיות ב- טופ. תמיד הכי למעלה, והיא גם הצליחה בגדול ועל זה אין וויכוח. וזה שהיא התעשרה מזה זה לא היה השאיפה הגדולה. רוב האמנים אומרים את המשפט "אני רוצה לעשות מה שאני אוהב ולהתפרנס מזה" וזה לדעתי מה שגוון סטפני רוצה להיות בטופ, בזכות עצמה, ואם זה מוביל ללבוש סקסי בטירוף אז מה הבעיה. אני אוהב את גוון עם החזייה שלה ועם המוזיקה הטובה, ואני ממש לא רוצה שהיא תתלבש לי כמו חסידה ותשיר שירים מהלב וכל זה, כי זה גם תהיה הצגה אחת גדולה.. אני רוצה את גוון המקורית ובגלל זה התחלתי לאהוב אותה. בקשר למוזיקה, נכון שלאמב לא משהו כמו שהרבה חושבים (וגם אני) אבל זה לא בגלל שהיא עושה את זה מתוך הרצון להרוויח כסף אלא בגלל שזאת התנסות ראשונה לעבוד לבד.