גוון סטאפני...

Jagged chaos

New member
גוון סטאפני...

פעם - מלכה רוקיסטית מטמטמת היום - אישה בת 36 פתטית ששרה בשיא הפקציזם "איי אינט נו הולבאק גרל". לא היתה צריכה להתעסק עם מוזיקה שחורה ופופ. זה הפך אותה לממוסחרת.

I A m i t I

New member
אפשר לפתח שיחה על זה

אני לא בטוח שהיא התמסחרה... אני לא חושב שהיא עושה את זה בשביל הכסף (זאת ההגדרה של התמסחרות - מסחר, כסף, אתה יודע) נראה לי שהיא מגשימה את השאיפות שלה להצליח בגדול בזכות עצמה, והתוצאות מצויינות לדעתי.. למרות שב- ל.א.מ.ב (אלבום הסולו הראשון) יש מין קרירות כזאת.. אבל לא נורא היא בתחילת דרכה ואני מקווה שהאלבום הבא יהיה יותר טוב.. ועל האלבום הבא של נוו דאוט.. (אם יהיה - הלוואי) אין מה לדבר בכלל.. (=

Jagged chaos

New member
יש לי הגדרה שונה למסחור

דבר ראשון---> תמיד תוכלו להגיד - "לא חסר לה כסף...", אל תיהיו תמימים, למי יש כסף - רוצה עוד כסף. דבר שני---> מה זה מסחור?? רק פרסומות?, לדעתי מסחור זה כל מה שאפשר לעשות בשביל שישדרו יותר פעמים את הקליפ, כי זה מה שמביא הרבה מודעות וכסף. למה כל קליפ שלה משנת 2001 גוון סטאפני מופיעה רק עם חזייה ופוזות סקסיות מיניות בטרוף? תראה-- ב- don't speak שזה הדבר הכי מצליח שבה ממנה, היא לא עשתה את זה, השיר הצליח כי זה שיר פצצות. אז למה שלא תתעסק בלעשות מוזיקה טובה ותשאיר את הפופ עם כל הפתטיקה שיש בו בזמן האחרון לבריטני וכריסטינה??

I A m i t I

New member
לא אמרתי שהיא..

לא אמרתי שהיא לא רוצה כסף, כל אחד רוצה.. אמרתי שהאלבום סולו שלה.. לא ממוסחר כמו שאמרת.. היא לא עושה אותו ר-ק בשביל הכסף.. אני חושב שהיא מגשמה את השאיפה שלה להצליח בזכות עצמה. כל הקליפים שלה שאמרת עם חזייה ופוזות סקסיות בטירוף, זה לא בשביל כמה שיותר כסף, זה המודעות בפני עצמה. שהגדרת מסחור אמרת כמה שיותר מודעות וכסף. ואני חושב שמה שמעניין אותה זה המועות והפופולריות. זה שזה מכניס כסף זה נכון וכמה שיותר מודעות גם יותר כסף אבל לא זה (לפי דעתי) המניע שלה. כי אם המניע היה כסף, אז היא לא הייתה מצליחה להוציא מזה משהו טוב. גם בריטני ספירס, לדעתי לא פועלת מ- להרוויח כסף. זה פשוט לא יעבוד ככה. אז בריטני ספירס וכל השערוריות שלה וה"מסחריות" שלה איך שקוראים לזה, בא מהרצון והשאיפה תמיד להיות ב- טופ. תמיד הכי למעלה, והיא גם הצליחה בגדול ועל זה אין וויכוח. וזה שהיא התעשרה מזה זה לא היה השאיפה הגדולה. רוב האמנים אומרים את המשפט "אני רוצה לעשות מה שאני אוהב ולהתפרנס מזה" וזה לדעתי מה שגוון סטפני רוצה להיות בטופ, בזכות עצמה, ואם זה מוביל ללבוש סקסי בטירוף אז מה הבעיה. אני אוהב את גוון עם החזייה שלה ועם המוזיקה הטובה, ואני ממש לא רוצה שהיא תתלבש לי כמו חסידה ותשיר שירים מהלב וכל זה, כי זה גם תהיה הצגה אחת גדולה.. אני רוצה את גוון המקורית ובגלל זה התחלתי לאהוב אותה. בקשר למוזיקה, נכון שלאמב לא משהו כמו שהרבה חושבים (וגם אני) אבל זה לא בגלל שהיא עושה את זה מתוך הרצון להרוויח כסף אלא בגלל שזאת התנסות ראשונה לעבוד לבד.

Grey Faerie

New member
מסכימה איתך אבל גם בטרג'יק קינדום

הייתה איזושהיא נפילה לפי דעתי - השירים דיי שונים משני האלבומים הקודמים וRock steady בכלל :S

Grey Faerie

New member
סוףסוף מישהו שמבין אותי בפורום הזה

המוזיקה שהיא עושה גרועה !

../images/Emo6.gif

יאללה תגידי לה הלצטרף

NoWords

New member
לא מסכימה

הממ, הולאבק באק - מה שיפה בשיר הזה זה הסטייל שלו, הקצב, ממש לא המילים. היא יכולה לשיר שם על הירקות במכולת והוא עדיין יהיה יפה כי זה מה שמיוחד בו. כמו שבלאק אייד פיז, יש להם שירים ממש יפים, עם מקצבים מעולים אבל הליריקה אצלם לא חלק חזק ובצדק אני חושבת, זה פחות עקרוני כשהלחן והקצב טובים וכיף לשמוע את זה, זה עושה את העבודה. הם לא נכנסים לקטע של "להיות עמוק" אלא עושים מוזיקה טובה, מעניינת ומקורית גם. אז גם גוון ככה כמו שזה נראה. אין לה שירים באלבום שאפשר לומר עליהם שהם עמוקים ומרגשים, אבל השירים שלה אחלה כי כיף לשמוע אותם.
התמסחרות או לא (כי זה כבר לא משנה, כל אמן בMTV ממוסחר, הכל עניין של רמות מיסחור) זה הסטייל של גוון בקריירת סולו שלה, אין מה להשוות את גוון של נו דאוט לגוון הסולו. זה הקטע, שהיא לא אותו דבר, שהיא עושה דברים שלא יצא לה לעשות עם נו דאוט.

dilan angel

New member
שמע אתה צודק../images/Emo110.gif

גוון עברה שינוי תדמית מטורף מרוקרית קשוחה(עלק
) לאיזה כוכבת פופ לעוסה. גוון אמרה שהיא תמיד רצתה לעשות משהו שונה, משהו חדש מעבר לתכנים וללחנים של נו דאוט. האלבום שלה הוא דרך להגשים את עצמה בדרך שונה ומקורית. מן הסתם, מעריצי נו דאוט(רובם) לא אהבו את החומר החדש של גוון כי כולנו אוהבים אותה ומכירים אותה כגוון מנו דאוט ולא כמישהי אחרת. עכשיו זה שונה ואין מה לעשות. מותר לך לא לאהוב. כל מה שנשאר הוא לחכות לאלבום החדש של נו דאוט שלפי שמועות יוצא מתישהו ב2006
ואני לא חושבת שזה "פקאציזם" כמו שאתה מכנה את זה. שוב, זה סוג מוזיקה שונה..תנסה אולי להתסכל עליו מנקודת מבט שונה, תנסה להתחבר לגוון האחרת, כי בכל זאת מדובר בה שהיא אמנית מדהימה.

I A m i t I

New member
גם אלה וגם אלה..

גם מי שמסכים עם ההודעה הראשית וגם מי שלא.. בסופו של דבר אומרים אותו דבר, רק חלק אוהבים את השינוי של גוון, חלק נותנים עוד הזדמנות ומחכים לבא שלה, וחלק ממש לא אוהבים. מה שמשותף לדעתי, זה שכולם ממש מצפים לאלבום הבא של נוו דאוט.. (=

../images/Emo45.gifזה לא פאקצי,להגיד שזה פאקצי זה

ממש מוגזם... אבל זה שונה,לדעתי אם היא הייתה משקיעה יותר באלבום הזה הוא באמת היה מגשים את עצמו אבל זה לא נראה ככה...היא יכולה לעשות אלבום משלה עם סיגנון שונה אבל אם היא לא ממש תשקיע בו-ישימו לזה לב,פה שמו לב... לדעתי אם היא תשקיע באלבום הבא שלה,אנחנו נאהב אותו יותר מLAMB ונשנא פחות את השינוי תדמית...

Jagged chaos

New member
מה זה השטויות האלה - קצב??

למה ב- just a girl אין קצב טוב?? לפני כמה שבועות היתה אצלי מסיבה... כולם היו שיכורים מתים... אתם לא יודעים מה הלך פה שהיה JUST A GIRL.. העיר לי את כל האנשים... התחילו לקפוץ, לצעוק אמרתם משהו "הולבק גרל" אחלה קצב.. כאילו, שהביפ לא היה. מצטער אם זה מבאס אתכם שאני "מבקר" את גוון סטאפני..
. יודעים..? טעם וריח אין להתווכח

למעלה