גוון סטפאני ב"מעריב לנוער" דף 1 דף הבא בהמשך (אני סרקתי את כל הכתבות)
T tishbiman New member 16/12/04 #1 גוון סטפאני ב"מעריב לנוער"../images/Emo70.gif דף 1 דף הבא בהמשך (אני סרקתי את כל הכתבות )
D dilan angel New member 17/12/04 #5 ../images/Emo12.gifששששש../images/Emo1.gif../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif
N NoWords New member 17/12/04 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif ואני משת"פית (יודעת מה זה, רייט?)
G GarbageAddicted New member 18/12/04 #16 חח קרימינלת../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif חח שיר השתגעת מה שאמרת לשני ממש לא נכון . יש כמה דברים בפורום שלפעמים מציקים לי וזו הדרך שלי להגיד את זה
חח קרימינלת../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif חח שיר השתגעת מה שאמרת לשני ממש לא נכון . יש כמה דברים בפורום שלפעמים מציקים לי וזו הדרך שלי להגיד את זה
T tishbiman New member 17/12/04 #6 אה..באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לא ידעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
D dolca1 New member 17/12/04 #7 ג'וסט פור דה רקורד.. ראיתי את הסימן -l.a.m.b על איזה חולצה בסדרה שקוראים לה סמארלנד..היום. מישהו גם ראה??
ג'וסט פור דה רקורד.. ראיתי את הסימן -l.a.m.b על איזה חולצה בסדרה שקוראים לה סמארלנד..היום. מישהו גם ראה??
D dilan angel New member 17/12/04 #9 אולי זה מהקולקציה של גוון../images/Emo110.gif LAMB התחיל מקולקציית בגדים רק אחרי שיצא האלבום גוון החליטה גם לקרוא לו ככה
אולי זה מהקולקציה של גוון../images/Emo110.gif LAMB התחיל מקולקציית בגדים רק אחרי שיצא האלבום גוון החליטה גם לקרוא לו ככה
N NoWords New member 17/12/04 #13 כשסיפרתי לאח שלי..../images/Emo182.gif ששם האלבום ושם קו האופנה של גוון בעלי אותו שם (LAMB) הוא די התעצבן ואמר לי כמה שהוא פחות מעריך את גוון בגלל זה כי זה עלוב... זה כמו פרסומת אישית שמופצת ברחבי העולם (האלבום..) לקו אופנה שלה לודעת לא ממש התעמקתי להבין מה הוא מנסה לומר
כשסיפרתי לאח שלי..../images/Emo182.gif ששם האלבום ושם קו האופנה של גוון בעלי אותו שם (LAMB) הוא די התעצבן ואמר לי כמה שהוא פחות מעריך את גוון בגלל זה כי זה עלוב... זה כמו פרסומת אישית שמופצת ברחבי העולם (האלבום..) לקו אופנה שלה לודעת לא ממש התעמקתי להבין מה הוא מנסה לומר
G GarbageAddicted New member 18/12/04 #17 לפחות התחלת בנקודה טובה../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif הוא העריך את גוון . זה תמיד יכול לעלות
לפחות התחלת בנקודה טובה../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif הוא העריך את גוון . זה תמיד יכול לעלות
D dolca1 New member 19/12/04 #18 נכון באמת שכבר יכול להיות שכאילו כבר כל זמר או שחקן מוציא לעצמו ליין של בגדים אבל תחשבו על זה שגוון מתלבשת מדהים.. וללבוש בגדים שהיא עיצבה זה יהיה די מדליק.. לא חושבים??
נכון באמת שכבר יכול להיות שכאילו כבר כל זמר או שחקן מוציא לעצמו ליין של בגדים אבל תחשבו על זה שגוון מתלבשת מדהים.. וללבוש בגדים שהיא עיצבה זה יהיה די מדליק.. לא חושבים??
G GarbageAddicted New member 18/12/04 #15 תודה רבה../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif על ההשקעה ועל האכפתיות.