גוון סטפאני ב-7 לילות (ידיעות)

NaturalBeauty

New member
לילה טוב, מותק

תהנה אה ובעצם, אסור להעלות סריקות ובכלל, תודה אבל נמאסת ההצפה הגדולה שלך

NaturalBeauty

New member
אויש סליחה

למה בכלל חזרתי לפורום? בשביל להיות לא-כלום שוב? אוף. סליחה שוב.

dilan angel

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif

למה נמאס
תישבימן WE LUV YA תמשיך להציף ולהיות פעיל בפורום

GarbageAddicted

New member
אויש../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif

מכירה , אין לך משהו טוב להגיד אז אל תגיד כלום
תיישמי.

NaturalBeauty

New member
WTF?

שלום ולא להתראות לכולכם. אני לא חוזרת לכאן. שיר, תודה מותק על הכל, במיוחד על ההתעניינות. מואה, ביייי! *ומי שמגיב בציניות להודעה הזאת, באמת שלא כדאי, אני לא אקרא*

dilan angel

New member
מה לעזעזל קורה פה../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

אני לא מבינה מה השתבש פה בימים האחרונים הכל כל כך מוזר לי דינה, דיברתי איתך באייסי את לא ממש מוכנה להיפתח ולהיעזר בי כמו שהבנתי אם תרצי את תמיד מוזמנת ואני לא אכריח אותך להישאר פה אם את לא רוצה ויש כמה אחרים שמעוניינים להיות ממוחים אז עדיף שהם יהיו כי הם רוצים להיות פה וכנראה את לא.. אממ אם את רוצה לדבר אז בכיף חבל שאת עוזבת..

GarbageAddicted

New member
המומחיות שלה,../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif

על חשבון אחרים ? די פגע בי הקטע הזה.

GarbageAddicted

New member
מצטערת../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif

קודם כל אני לא חושבת שזה צריך להעשות עכשיו דווקא עכשיו כשיש קישור בדף הראשי אבל בכל זאת אני אגיד לך מה אני חושבת. מצטערת מאוד שההודעה שלי פגעה בך אבל תחשבי מה ההודעות שלך עשו לtishbima (מצטערת אני עדיין לא יודעת את שמך ) . אני אהיה כנה ואגיד לך שמעולם לא חשבתי שאת מתאימה להיות מומחית בפורום -כי יש יותר אנשים ממך שמשקיעים לא פתחת הודעות משמעותיות בעיניי - דיונים , דיווחים תמונות וכו' היית אולי שבועיים בפורום אם אני לא טועה . אמנם לא הצטרפתי מתי שהפורום הוקם אבל מאז שהצטרפתי כתבתי קבוע ניסיתי לעורר את הפורום וכו' . לא אמרתי לך או לשיר אז כשנהיית אדומה את דעתי בכנות גלויה על גבי הפורום ואולי זאת הייתה הטעות שלי . אולי אני טועה אבל אני חושבת שרבים מחברי הפורום חשו לא בנוח עם ה"מינוי" החדש. גם אני מאז שהצטרפתי רציתי להיות מנהלת או מומחית אבל לא ביקשתי משיר כי חשבתי שזה לא ריאלי לפורום לא מפותח מספיק. עכשיו שחזרת - אמרת שהיו לך בעיות אישיות וששיר יודעת . אם ציפית לאמפתיה מצידי היית צריכה לספר גם מה קרה ( לפי דעתי ) יכול להיות שזה אישי אבל אם זה אישי אל תצפי שאני אתן לך חיבוק או אתנהג בנחמדות מוגזמת גם כשאני יודעת שההתנהגות שלך שלילית ופוגעת (מי שעשה את זה יכול להבין) לחזור ולרשום תגובה שלילית על כל הודעה שtishbiman רושם זה מוגזם. אין לי מושג מה עבר עליך או אם יש לך בעיות אבל אל תוציאי את זה עליו . הוא לא עשה לך כלום - רק ניסה להיות נחמד . תנסי , זה עובד . בקיצור חבל שאת עוזבת אבל מצטערת להגיד שאני לא ארגיש בשינוי חוץ מיחס יותר חיובי לאנשים חדשים ומשקיעים. ובאמת סליחה על הביקורת השלילית אבל את חייבת ללמוד לקבל אחת.

למעלה