גוון ספוילר

Phantom Planet

New member
גוון ספוילר

איזה מגעילות גוון ואמא שלה!!!!!! גוון הסתומה בפרקים שמשודרים היום בארה"ב זרקה את תרזה מהחלון... ותחשבו.. תרזה רק באה כדי לעזור לה!!! והן רוצות לעשות משהו לילד של תרזה!!!!!! שאלה: מה קרה לגוון.. איך היא איבדה את הבת שלה??? למה?? מתי? איזה חמוד פוקס... הוא ותרזה ביחד!! וצא'ד חזר אחרי שהוא התגרש מאיזו אחת שהוא התחתן איתה אבל לצערו וויטני לא תירצה אותו יותר כי היא לא מאמינה יותר באהבה!! סתומה!!

LauraLF

New member
ספוילר.... לא נכון!

תרזה אשמה במות התינוקת של גוון ואית'ן.!!! לכן גוון כעסה עליה ובטעות מרוב כעס העיפה אותה מהחלון.

Bow Wow2004

New member
איך היא אשמה

אני הבנתי שהיה צריך לבחור - או גוון או התינוקת. ותרזה שיכנעה את איתן לבחור בתינוקת (משום מה...) - אקיצר איך תרזה אשמה?

יש לי שאלה../images/Emo58.gif

מתי בערך (...) תרזה תהיה עם איתן (כשהם ירצו לברוח להתחתחן ואייבי תהיה בכיסא גלגלים) ומתי תרזה ופוקס יהיו ביחד?? ופוקס לא אמור להיות עם וויטני?. ובאוו וואו למה אתה כל כך מוזר בקטע הזה של האנשים המתחזים?.

LauraLF

New member
אהממ..ספויילר

תרזה דחפה את גוון וגרמה לה להפיל את התינוקת..

Bow Wow2004

New member
סססססס...זונה!

הקופה הזאת צריכה להיות מאחורי הסורגים. חבל שלא נתנו לה את העונש מוות ההוא וזהו. העיקר היא יודעת לצרוח: DON'T LET ME DIIIIIIIIIIIIIIIIE!!! קופה...

backstreet girl

New member
אני איתך.....

ראיתי את הסרטונים איתה והיא נהייתה סופר ביצ'ת והתחילה להתלהב.... הלוואי שאית'ן יראה את הפרצוף האמיתי שלה וישלח אותה לכל הרוחות.... איך יכולתי לחשוב שהיא ילדה טובה, איך..... טוב בפרקים אצלינו היא לא עשתה שום דבר יותר מדי רע חוץ מזה שהיא נעלה את גוון ב"ערב ראש השנה"....... אז גוון+אית'ן=
לנצח

אנשים

תסבירו לי... לא הבנתי מה הולך פה? אחרי שתרזה תתייאש מאיתן היא תלך לפוקס?.? או שמה קורה? או שאם אתם לא יודעים אז פשוט תגידו... או שוויטני אמורה להיות עם פוקס????

למעלה