גוועלד
שידורי שבתיאל מציגים :

גוועלד ../images/Emo5.gif שידורי שבתיאל מציגים :

המוקצים אותם קליפים שממש אבל ממש לא כדאי לכם לפגוש...
George Michael - Freeek - יופי, אז ג´ורג´י חזר בקאמבק מפואר, השיר עצמו מסריח, כל מילה מיותרת, פשוט שיר גרוע. הקליפ ? זוכרים את רובוקופ ? אז זהו שכנראה שלמייקל יש חיבה לדמות הזוועתית הזו, לבוש במעין שריון אדום הוא שולט בחבורה של נשים/כלבים וצועק לכל עבר "חירות, תעשו מה שבראש שלכם למי אכפת מההורים ? תהיו גאים !"
השוס - בסוף הקליפ ג´ורג´ מייקל, הומו מוצהר, "מתעסק" עם רובוקופית...
Nelly Furtado - On Th Radio - דשנו בה, אני פשוט אזהיר פעם נוספת מפני החברה האחרונה בצוות X מן - אשת התוכי - שיר נוראי, איפור וכוריאוגרפיה שמזכירים לנו למה קנדה גרועה כל כך.
לא ברור - הקטע בו נלי נוסעת במכונית וחוטפת התקף של תנודות לא ברורות כשל סהרורית וקופצת במקום תוך כדי ישיבה (מן הסתם היא האזינה לשירה והתמוטטה סופית)
Brandy - What about Us - כל קשר בין הלחן לשיר מקרי בהחלט, הקצב בשלו וברנדי בשלה "וואט אבאוט וואט אבאוט"..אלוהים איזה מעצבנת, הקליפ עצמו מפחיד - בחלק ממנו ברנדי ניצבת על הר שעשוי מגברים (!) ולמעשה (לפי מה שהיא אומרת) זה בא להמחיש את בטחונה בעצמה (או משהו בסגנון אתם יודעים - גירל פאוור).
Jennifer Lopez - Ain´t It Funny - אין. אין מילים לתאר את גודל הטראומה, בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ חשבתי "יופי היא מחדשת את עצמה, זה בטח יהיה רמיקס נהדר". אז זהו שלא. תוחזר גברת לופז לסט הצילומים של "אנקונדה" ונקווה שתיחנק מהנחש הענקי לשם שינוי.
Natalie Imbruglia - רק תבחרו איזה קליפ. אולי זה בו היא טורחת להדגים לנו את נפלאות התחבורה, נוסעת במכונית, אופניים, רצה לה Wrong Impression לא יכולתי לתאר את המצב יותר טוב, אחרי שפעם הלהיבה אותי היא מגיעה עם שירים שפשוט נשמעים כמו...לא, עוד לא נשמע דבר כזה.

ג´ניפר לופז נמאסה

חלאס עם האר אנד בי שלה... די מיצה את עצמו כל החידושים המגעילים האלהוהתלבושות המזעזעות. הקליפ של ברנדי כזה טיפשי, בכלל הקטע הזה של הבטחון העצמי. WTF?! למה היא חזרה בכלל.. היה נחמד כשהיא לא היתה בסביבה. נלי נלי נלי... עוד לא ראיתי את הקליפ! אבל עדיין השיר חמוד.

alonbb

New member
אלוהים למה אתם כל כך נגד הכל?!?!?!?

מספיק כבר לשמוע איך זה לא מוצלח וזה לא איכותי והקליפ של זה על הפנים תגידו זה פורום זה?!? סליחה אבל אני גולש בעוד 5 פורומים לפחות והאנשים שם סליחה אבל יודעים איך לדבר והם לא מדברים בשם אחרים...הפורום הזה באמת על הפנים כי כל מה שיש לכם להגיד זה נגד ועוד יותר גרוע - כל מה שיש לכם להגיד לא קשור בכלל לקטיגוריה של הפורום.. כנראה שהפורום הזה מיצה את עצמו מזמן עם אנשים כמוכם!!

טלוש 15

New member
אני לא מסכימה איתך ב-100%../images/Emo70.gif

את לא חושבת הגזתמ קצת אוקיי אולי יש דברים שצדקת בקשר לג´ורג´ מייקל גם אני לא אהבתי את השיר,וגם אני מסכימה איתך בקשר לנלי פורטדו אבל בקשר לקליפ של ג´ניפר לא כ"כ גרוע כמו שאת מתארת אותו, וגם נטלי אימברוגליה לא כ"כ גרועה השיר דווקא בסדר, לעומת למשל קליפים של בריטני ספירס (שלא לדבר על השירים שלה) לדעתי היא הרבה יותר גרועה למשל השיר שלה OVERPROTECTED לדעתי הרבה יותר גרוע חוץ מהשמלה הנוראית שלה, ובטן שנשפכת לה מהמכנס "הצר" וריקוד צעדים גרוע בסוף האם אפשר לזכיר כאן את נטלי או ג´ניפר שפחות מתלהבות ושרות הרבה יותר יפה...

למעלה