גוועלד !!!!

גוועלד !!!!

אני מודה שאיני נמנה עם מעריצי כ. אגילרה , ואני גם לא חושב שהיא חכמה במיוחד , ואני מקוה שתתחסל לה הקריירה. יתרון אחד בסרט (להשיג בסניף בלוקבסטר הקרוב לביתכם) - לפחות לא רואים את הפנים שלה. אסיים בציטוט מתוך אחד שיריה : VOULEZ VOUS COUCHE AVEC MOI?

**Blue-Lagoon**

New member
אני שונאת את בריטני, כריסטינה

וכל השאר.... למה? לא רק בגלל שיש להן מוסיקה גרועה ושירים מעצבנים אבל בגלל שהן הורסות זמרות אחרות. אתם זוכרים שיה האת השירשור על שאקירה? אז ראיתי את הקליפ שלה של WHEREVER WHENEVER (נראה לי שככה קוראים לשיר) למה לעזאזל היא הפכה פתאום להיות בלונדינית? ולמה היא החליטה להתלבש כמו בריטני בקליפ של STRONGER? ולמה היא מתעקשת לרקוד למה!? היא פשוט נהרסה לגמרי, אמנם הקליפ עצמו די נחמד (אהבתי את הסוסים), אבל חבל שהיא הורסת אותו. גם השיר עצמו תמוה, לא ברור אם הוא באנגלית או בספרדית היא צריכה לחזור מהר לאיך שהיא היתה קודם, ושלא תנסה לכבוש את העולם בסגנון בריטני\כריסטינה\כל השאר

or 2002

New member
כמה שטויות בהודעה אחת!!!

זה שאת שונאת את וריטני וכו´ אני מבין (אבל לא מסכים איתך) אבל להגיד שהן הורסות זמרות אחרות, זה כבר ממש מגוחך!!! שאקירה לא נהרסה... היא אפילו נראית הרבה יותר טוב מאשר עם האדום המזעזע שהיה לה וגם השיר שלה נשמע טוב (כמו שאר השירים שלה). השיר ממש לא תמוה.. אפילו שהמילים בו קצת מוזרות והוא כולו באנגלית!!! ואם, כמו שאת אומרת, היא מנסה לכבוש את העולם בסגנון בריטני וכו´ אז היא מצליחה בגדול ולא כדאי לה להפסיק עם זה!!!

למעלה