גוזלי יונים שנפלו מהקן

JiyuuKi

New member
גוזלי יונים שנפלו מהקן

מצאתי היום בחצר שני גוזלים שנפלו מהקן, שהיה לייד הכניסה של שכנים שלנו והם העיפו את הקן. ניסינו להחזיר אותם למקום קרוב לקן, אך האמא לא זיהתה את המקום החדש, והיא לא מטפלת בגוזלים בינתיים. רציתי לדעת אם אני יכול להעביר אותם לקן של יונה אחרת, והאם היא תטפל בהם? אם לא, מה אפשר לעשות?

Bakura

New member
קודם כל תאסוף אותם הביתה

יאכלו אותם. לך לפורום ציפורים למאמרים ליתר פירוט לטיפול ביונה. בינתיים, שים להם בקבוק חם (הזה מפלסטיק, המיוחד) מכוסה בהרבה מגבות כדי שלא ישרפו, ותקים מסביב איזה מבצר קטן מגלילי נייר טואלט או משהו כי יש לגוזלים נטיה לזוז על הזמן. כדי להאכיל אותם תצטרך מזרק ואני לא בטוחה אין להאכיל אותם. איך לטפל בדרורים, אבל, יש - תעתיק את הלינק- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=626&msgid=97820743

JiyuuKi

New member
כן

הנחתי אותם ליד הבית שלי בארגז במקום גבוה, קרוב לקן הקודם שלהם (הקן היה קודם באותו מקום, רק קומה אחת למעלה) אבל האמא עדיין לא מזהה אותם. היא עומדת למעלה ומסתכלת בלי לחפש אותם בכלל. יש איזה דרך לגרום לה לגשת למקום החדש? והגוזלים כמעט לא זזים, הם נראים מאוד מפוחדים. הם זזו רק כשבאתי לגעת בהם. בכל מקרה, הם לא ממש קטנים. אני חושב שעוד שבוע שבועיים הם כבר יוכלו לעוף. והם בערך בגודל בו הם מתחילים לאכול גם בעצמם.

בקבוק חם בחום הזה?

הגוזלים די גדולים לפי מה שהוא כתב לא נראה לי שצריך לחמם אותם עוד

Bakura

New member
אם את אומרת. ../images/Emo13.gif

יש נקודה בדבריך, אני פשוט רגילה

למעלה