גוזל - את יכולה להרחיב ?

גוזל - את יכולה להרחיב ?

"מושל קליפורניה, גריי דייוויס, חתם בסוף השבוע על חוק המעניק לבני זוג הומואים ולסביות את רוב הזכויות המוענקות לבני זוג הטרוסקסואלים נשואים. החוק החדש הופך את קליפורניה למדינה השנייה בארצות הברית, אחרי וורמונט, המכירה בזכויות של בני זוג הומואים ולסביות. החוק, התקף אך ורק בתחומי קליפורניה, כולל בתוכו זכויות חדשות המאפשרות לבני הזוג לאמץ אחד את ילדו של השני. עוד כולל החוק מחויבות חוקית לתמיכה הדדית במקרה של גירושים, תכנון הסדרי המוות, כניסה למעונות הזוגות הנשואים באוניברסיטאות ואחריות הדדית על חובות. תביעות בין בני הזוג יטופלו, על פי החוק החדש, בבית הדין לדיני משפחה..."

G o z a l

New member
גריי דיויס../images/Emo5.gif

כבר נמצא לשמחתינו הרבה עם שתי רגליים בחוץ,עד לפני חודשיים הוא סלד מהקהילה בלוס אנגלס ופתאום ערב הבחירות הוא מחוקק חוק מעורפל למדי מתוך ידיעה שהקהילה ההומו לסבית בעלת אחוזי הצבעה גבוהים. לצערו הב הוא לא עושה עלינו רושם היות ואת מרבית החוק כר ישמנו דרך הסכם המפורסם Domestic Partnership Agreement. מי שישנה את העולם בשבילנו הוא ארנולד שוורנגר המעריך עד מאוד את השגי הקהילה ומעורב בנעשה.ארנולד רואה בחומרה את הקשיים בדרכנו להורות, הוא לא צריך אישור או תמיכה כלכלית מאף אחד והוא תומך בנו לאורך כל הדרך. בשבוע שעבר במהלך פגישת דירקטוריון של "גלאאד" העזתי לומר שנישואים הומוסקסואלים יאושרו במרבית היבשת תוך חודשים ספורים והופתעתי שכך כולם חושבים. בינתיים אנחנו מתחתנות בהוואי אפשר גם בווגאס אבל הנופים של קוואי עוצרי נשימה. בתקווה שהילדים שלנו יולדו אל תוך עולם חדש בשנה שנתיים הבאות. דנה:)

תראי...לחתונה בהוואי אין הרבה סיכוי

שאני אוכל להגיע... אבל בדיוק היום שאלתי את נועה (אנציקלופדיה) רז, והיא אמרה לי שהוואי לא מכירה בנישואין הומולסביים. את יכולה לעדכן גם לגבי זה? אני שמחה שאתן מתחתנות לפני ההריון
- אחרי הכל - עדיף לילדים לגדול לתוך משפחה ממוסדת. תגידי: כמה ילדים אתן מתכננות?

G o z a l

New member
כן ולא מכירה

עדיין,זו מדינה אמריקאית לכל דבר אבל, המקום משגע, את מקבלת תעודת נישואים רשמית עם השמות והכל ואז את חוזרת הבייתה וזה לא בדיוק תקף. זו מן פסיכולוגיה הפוכה, תראי,כל המשפחות ההומוסקסואליות שאני מכירה התחתנו בהוואי בטקסים מדהימים עם כומר "כשר למהדרין" שם נותנים ביטוי לזה.הרבי שלי הציע לחתן אותנו בחתונה יהודית כשרה,כי שתי נשים זה לא נגד ההלכה ובחרנו בו לטקס,המציאות שלנו מאוד מבלבלת ויש בה המון שטחים אפורים. מה שטוב בה שלומדים כל יום משהו חדש........... מפתיע ומבלבל.
ילדים כמה שיותר אני מכורה אבל חשוב לי מאוד אחרי שניים שלושה ביולוגים לאמץ,יש עוד הרבה שזקוקים לאהבה של אמא.

רגע.. אני מבינה טוב - כשמסבירים לי

לאט : מי נותן את תעודת הנישואין הרשמית בהוואי?

G o z a l

New member
לפי העירייה שהתחתנת בה

הייתי בשתי חתונות של חברים וראיתי את התעודות שלהם,תביני הייתי נשואה פעם לגבר ותעודה שלי הייתה זהה לשלהם רק שלי היה כתוב סנטה ברברה ולהם מאווי.אבל את צריכה להשאר בהוואי כדי לקבל את כל ההטבות של זוג נשוי הנשואים בהוואי חוקיים לחלוטין אבל כשנחזור לקליפורניה לא תהיה לתעודת הנשואים משמעות. מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר

את מסבירה טוב..

אבל אני לא מתמצאת מספיק כדי להבין... אם הוואי מכירה בנישואין הומולסביים, ומעניקה תעודת נישואין מתאימה... ואם קליפורניה מכירה בנישואין הומולסביים ודייויס בדיוק חתם על זה... אז איך זה שהתעודה מהוואי לא שווה כלום בקליפורניה?

G o z a l

New member
אוקיי,מוכנה?

אז ככה, אם התחתנתי בלאס ווגאס שזה בנוואדה אני מקבלת 5% מיסים בשנה, $1,500 החזר מס לכל ילד(שנתי),וכו(הנתונים לא מדויקים)שבוע אחר כך אני חוזרת לקליפורניה אבדתי את הזכויות של מדינת נבאדה ואני צריכה לשלם 8% מיסים בשנה ומקבלת 500$ החזר מס לילד. נחזור לענייננו גריי דיויס הוא נחש וגנב בגלל זה עורכים בחירות מוקדמות הוא יכל פשוט לאפשר נישואים הומו לסביים אבל בגלל שהוא עורך תרגיל פוליטי הוא נותן לנו הקלות,הוא שייך למחנה השמרני זאת אומרת שבתקופת כהונתו כמושל קליפורניה את מוזמנת להתחתן עם בחירת לבך היכן שתרצי פשוט לא תוכרו כזוג.הוא נפח את זה יפה בתקשורת אבל מה שקיבלנו כבר היה לנו,דרך עורכי דין. תודה באמת.............

G o z a l

New member
../images/Emo41.gifעידכון../images/Emo41.gif

ביררתי עם עורכת הדין שלי את סוגיית הבוקר,גם היא גאה ונשואה באושר 5 שנים.לטענתה נישואים הומולסביים חוקיים ב-9 מדינות בארצות הברית!!!היא הבטיחה לפקסס לי את החוק מחר בבוקר. נחכה ונראה...

G o z a l

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

איו צורך לחכות לבוקר
אצלינו. החוק הפדרלי אוסר על נישואים מאותו המין,ג'ורג וו. בוש מסרב לשנות אותו. בתשע מדינות קיימת ההקלה "Domestic partnership agreement. ההקלה הזו מתייחסת להסכמי בעלות או חלוקת רכוש,צוואות,מחלה ויש בו סעיף מיוחד על אימוץ.לקח לנו פרק זמן של ארבעה חודשים לחתום על ההסכם השוכן בתוך קלסר עב כרס המדינות שנותנות תוקף לחוק הן:ניו יורק, וורמונט, אורגון, קליפורניה, הוואי ונבאדה.יש עוד מדינה צפונית ליד קנדה ששכחתי את שמה. הסיבה שכולנו מתחתנים בהוואי היא ששם נותנים גושפנקא לשיגיונותנו.הנישואים שם נחשבים מבחינת העירייה ותעודת הנישואים אמיתית אבל לפי החוק הפדרלי זו פיסת נייר ששורבטו עליה שמות. לצערי מה שקובע מבחינת בתי משפט ורשויות מס הוא החוק הפדרלי ולא המדינה. סליחה על הבלבול. דנה

ובכל זאת...

זה עדיין נשמע הרבה יותר טוב מאשר בארץ! (אם כי פחות טוב מב:גרמניה, הולנד וכו').

למעלה