גוטה אבנט!!! יידישיסט, דו ביסט א שטיק בהיימה. תתקשר כבר!!!! סליחה מראש על השגיאות כתיב המשיח.
ה ה מ ש י ח New member 12/12/02 #1 גוטה אבנט!!! יידישיסט, דו ביסט א שטיק בהיימה. תתקשר כבר!!!! סליחה מראש על השגיאות כתיב המשיח.
F fanti New member 13/12/02 #3 ../images/Emo80.gif אוי האט צי אה פיסק ../images/Emo80.gif איך מִיין אז ס´קומט איך אָה פלאָסְק, אָה פאָטְץ , אָה שמיר אוּן אָה זֵעץ . דאָן וועט צי עפשער ווערן אָה מענטש.
../images/Emo80.gif אוי האט צי אה פיסק ../images/Emo80.gif איך מִיין אז ס´קומט איך אָה פלאָסְק, אָה פאָטְץ , אָה שמיר אוּן אָה זֵעץ . דאָן וועט צי עפשער ווערן אָה מענטש.
1 1haam New member 13/12/02 #4 מווּוּוּוּוּוּוּווווווווווווווווווו פאנטילע, ס´האט מיר געדאכט אז דאס איז TUCOWS בלעטל. לאז אפ די קו, זי ווילט רעדן מיט די בהמה (יידישיסט ומשיח, אל תקחו אישית, אני רק מתאמן ביידיש. מקווה שדיברתם כבר...)
מווּוּוּוּוּוּוּווווווווווווווווווו פאנטילע, ס´האט מיר געדאכט אז דאס איז TUCOWS בלעטל. לאז אפ די קו, זי ווילט רעדן מיט די בהמה (יידישיסט ומשיח, אל תקחו אישית, אני רק מתאמן ביידיש. מקווה שדיברתם כבר...)
ה ה מ ש י ח New member 13/12/02 #6 אחד העם, אתה לא במקרה קראת לי "פרה", נכון?.. עצה לחיים; לא אומרים דברים כאלה לבנות, בטח שלא בגיל ההתבגרות, ובטח לא כשהן שוקלות 49 קילו!!!
אחד העם, אתה לא במקרה קראת לי "פרה", נכון?.. עצה לחיים; לא אומרים דברים כאלה לבנות, בטח שלא בגיל ההתבגרות, ובטח לא כשהן שוקלות 49 קילו!!!
F fanti New member 13/12/02 #8 דו טראכסט אז דאס קען זיין עפעס אה גריג פון צווי געליבע , דער יידישיסט און די משיחה ? גיי וייס
ה ה מ ש י ח New member 13/12/02 #5 אה כן? ואת חושבת שאת תהיי זאת שתצליח להרביץ לי? אני מזמינה אותך לנסות, אבל את תמצאי את עצמך על הרצפה מהר מאוד. כעקרון אני בן אדם מתורבת. מה גם, "בהמה" זו מילת חיבה.
אה כן? ואת חושבת שאת תהיי זאת שתצליח להרביץ לי? אני מזמינה אותך לנסות, אבל את תמצאי את עצמך על הרצפה מהר מאוד. כעקרון אני בן אדם מתורבת. מה גם, "בהמה" זו מילת חיבה.
S shahf New member 13/12/02 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אמרת לא להגיב אבל הייתי חייב
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אמרת לא להגיב אבל הייתי חייב
א איך בין דו האחד New member 13/12/02 #11 פליטת פה פרוידיאנית , לא היה צריך להיות קומט איר ולא קומט איך