גוטמן מתרגש מכל צעקה וקללה...

גוטמן מתרגש מכל צעקה וקללה...

קרוב של איזה סיבוני אחד מהנוער קילל את גוטמן על כך שהוא לא שיתף את הבן יקיר לו וכבר גוטמן נלחץ וניהל "שיחה קשה עם השחקנים"... האיש הזה פשוט לא מתאים לב"ש, הוא יקרוס אחרי 3 מחזורים ללא נצחון ויאשים את כל העולם בכשלון המתרקם. עוד נתגעגע ללופא("רק" 7 חתיכות של הקבוצה שלו לשער רעננה..).
 

מוצארט

New member
זה בהחלט סיפור מוזר

דיברתי אתמול והיום עם שמעון סיבוני (קיקי), והוא אמר לי שלא השעו אותו... גוטמן אמנם דיבר איתו, אבל לא השעיה ולא נעליים. ובאמת נראה לי קצת פסיכי הגוטמן הזה...
 
לא מוזר בכלל: זה גוטמן במלוא הדרו

צר לי, אבל אני לא צופה טובות בעונה הקרובה, אלא אם כן כבר על ההתחלה לא ילך וגוטמן יעוף עד המחזור החמישי.
 

blueman1

New member
גוטמן לא יעוךף אחרי המחזור החמישי

ולא כלום גוטמן יודע שאם הוא לא מצליח אם הפועל ב"ש אז זהו נגמרה לו הקרירה ואין שום סיכוי שבעולם שהפעם הוא יכשל, הרי הוא בא לב"ש רק כדי לקפוץ לקבוצה "גדולה" יותר
 

simply red

New member
מה קרה לכם אנשים../images/Emo46.gif

אני לא רואה מה קשור ללחץ. מה שקרה אם סיבוני חמור מאוד ואני חושב שמגיע לגוטמן צל"ש על עמדתו כי באמת הגיע הזמן לשים קץ להתנהלות הטיפשית ומלאת הפרוטקציות שיש בעיר הזאת ומתחילה מגיל צעיר. אם סיבוני (שאותו אני באמת לא מכיר אז אני לא יכול להעיד על אישיותו) רוצה להיות מקצוען הוא חייב להשתלט על קרוביו כי בכל זאת זה לא סתם אוהד מהיציא, וזה יכוללהזיק אך ורק להתקדמות של סיבוני בהמשך כי שמעתי שהוא שחקן מוכשר מאוד. בקשר לגוטמן- במשך ההכנה לעונה וגם בימים האחרונים הסתובבתי לא מעט במועדון ובאימונים ודווקא יצא לי לראות אדם שקט מאוד ובטוח בעבודה שלו יש לו גיבוי מלא מזינו, כבר ניתן לראות על הקבוצה את השיטת המשחק המעניינת וההתקפית!!! (לפי משחקי האימון). אל האוהדים היחס שלו מצויין והוא לעומת קודמו מייחס להם חשיבות רבה יותר, ולכן מקשיב להם ואף משתף פעולה. אך הכל שברירי ואת עתידו בקבוצה נבחן רק על פי תוצאות. מה שאפשר להגיד הוא שהתחלה נראת מאוד מוצלחת.
 

מוצארט

New member
אבל סיבוני לא עשה כלום!

זה רק הדוד שלו שצעק וקילל! 'תה יודע מה? אם זאת הייתה פעם שניה או שלישית, הייתי מצדיק את גוטמן, אבל כשזה קורה פעם ראשונה, והדוד של סיבוני קצת מתרגש, מה לעשות, האחיין שלו פעם הראשונה על הספסל, אז יכולים לפלוט שטויות.
 

blueman1

New member
אז מה אם זאת פעם ראשונה

כדי שזה לא יחזור על עצמו ויהיה פעם שניה שלישית אז צריך להשים לזה סוף כבר בפעם הראשונה, ולהראות לשאר השחקנים ששוק כזה לא יהיה ורק המאמן יבחר מי ישחק ומי לא. אני חושב שגוטמן קצת החמיר עם סיבוני אבל בכלליות הוא חשב על העתיד, שבעתיד לא יהיו דברים כאלו.
 

מוצארט

New member
לי זה עדיין

לא נראה צודק במיוחד... במיוחד שהוא צעיר, ועדיין לא מודע לתמונה הכוללת.
 

YYZ1

New member
היה קטע כזה עם בונפלד לפני 2 3 עונו

היו לא מעט מיקירים שקרובי של שחקן צעקו על ההנהלה למה הבן האח הדוד האחיין החבר לא שיחקו במשחק, זכור לי שהיה גם משהו דומה עם בונפלד, וצודק גוטמן עלח מה שעשה, לא יתכן שאנשים מבחוץ יכתיבו לו מה לעשות, למרות שלשחקן אין יד בדבר (אולי כן?!) אז כדי שירגע ולמען יראו וייראו זה היה צעד מתבקש. דבר נוסף למה כבר מתחילים הספקולציות יפסיד מחזור חמישי ילך הביתה יאשים וכו.. תנו לעונה להתחיל ונראה, זה נראה טוב נכון שז רק גביע הטוטו, תמתינו בסבלנות ותנ7ו לו צ'אנס, תאמינו לי הוא כלכך רוצה להצליח שאני מקווה שנראה תוצאות יפות יותר משנה שעברה ס-ב-ל-נ-ו-ת.
 
למעלה