ג'ויירייד 200

א ק ר מ ן

New member
ג'ויירייד 200

בוקר טוב וחג שמח! תגידו לי דו"גים יקרים... מדוע ג'ויירייד 200 קורא לעצמו 200 אם הוא טיפונת יותר מ-170 סמ"ק? לאיפה נעלמו עוד 30 סמ"ק?
אני ממש לא מבין את זה. אגב, עשיתי טיפול לאחר הרצה לקלאסיק דיוק שלי ועכשיו אני מבין סופסוף למה התכוונו זקני SYM כשאמרו שהמנוע שלו מפתח 11 כ"ס ב-7000 סל"ד. המנוע הזה פשוט אכזרי, ואני חושב שהוא ילך וייעשה אכזרי יותר. ומילה נוספת לפני שנפרדים-במוסך שלי שמעתי הרבה דברים רעים על הגרנדינק של קימקו. בעיקר משהו בדבר אכילת שמן מטורפת ונחיצות בדיקת השמן כל יום!! שמעתי גם על לקוחות שהחליפו מנוע אחרי 12,000 ק"מ. בכל מקרה-המליצו להתרחק ממנו. מה דעתכם על ההשתפכות שלי?
שלום שלום וחג שמח אקרמן

ixmix

New member
בתכליתיות:

1. ג'וירייד רוצה למכור, ולכן השם 200 (כמו ימאהה ורסיטי 300 בנפח 265). 2. "אכזרי" - לא היית מגדירו כך. 3. גרנדינק - האם המוסכניק שלך מורשה sym ולא מורשה קימקו?...

א ק ר מ ן

New member
תכליתיות אחרת

1. הבנתי את העניין עם הג'וירייד. 2. "אכזרי" בהשוואה לניו דיוק שיודע לפתח רק 9.6 כ"ס ב-8000 סל"ד (או במילים אחרות-מנוע שמיוצר כבר 10 שנים באותה מתכונת ולכן סוסים מנצחים לא מחליפים). 3. המוסכניק שלי מורשה לכל סוגי הקטנועים. בכל מקרה, ההערה על הגרנדינק לא נאמרה כהצהרה בפי כל אלא שמעתי אותה תוך כדי עצה למישהו שרצה לקנות אותו והוא טען שהוא מקבל המון גרנדים עם תקלות והג'וירייד עדיף עליו. 4. תודה על הכל וחג שמח
אקרמן

איילR

New member
וואי איזה פלא...

יש לי קימקו B&W עם 15000 ק"מ והוא לא אוכל שמן,ועוד לא עשה מנוע... מה זה אומר??? ובקיצור חברים יקרים תחסכו מאיתנו את ההודעות בסגנון: "דוד שלי...אח שלי ..חבר של סבתא שלי...המוסכניק (מוסך "חיים על המדרכה").. אמר לי שג'ילרה נקסוס הוא חרה של קטנוע ויש לו המון בעיות בחשמל.."

איילR

New member
../images/Emo32.gif ..ובוקר טוב גם לך מר שדון...

ולשאלתך.. עולל חדש (מודל זכר הנעה דורגלית...) + דירה חדשה (מודל 3.5 חדרים...) שואבים ממני כל זמן וכסף פנוי....

אהוד א1

New member
אין לי גרנד דינק אבל...

מספר חודשים לאחר שהתחילו למכור אותו בארץ התחילה החברה להדביק מדבקות על הקטנוע.במדבקות רשום שחובה לבדוק שמן כל יום.כאמור, אין לי כזה קטנוע.גם אין לי חבר/דוד ששפך מנוע, אבל, מדבקה כזאת מדליקה לי נורת אזהרה.

Namimi

New member
אין נורית לחץ שמן

הסיבה לכך שיש מדבקה היא שאין נורית אזהרה למצב השמן ב BW וגם בגרנד דינק, לכן מומלץ לבדוק כל יום.

איילR

New member
ה"מדבקה"

המדבקה מקורה בסידרה של B&W מודל 2001 שבאה עם דפקט באטם בסיס מנוע שגרם לקריעתו ולנזילות שמן. התקלה טופלה, אבל היבואן (מסיבותיו) הוסיף את המדבקה המטופשת לכל הקימקואים 250 . תאמין לי, זה בולשיט . דרך אגב קימקו 250 שאוכל שמן בכמויות יכול לרמז על כלי שעבר התעללות, תחזוקה לקויה, או סתם כלי דפוק. שלי לא אוכל שמן בכלל! (טפו טפו, חמסה חמסה, מלח בגלגלים, שום בולמים...)

למעלה