ג'וירייד או פנתאון

theErez

New member
ג'וירייד או פנתאון

אני עומד לפני רכישה של קטנוע 150 (משהו שיביא אותי בנוחות מת"א לעבודה החדשה ברשפון על בסיס יומי). עשיתי סקר, ערכתי נסיעות מבחן והשאלה שנשארה היא - ג'וירייד או פנתאון? מבחינת תקציב, אני יכול להרשות לעצמי את הפנתאון, שמצד אחד מצויד בבולמי זעזועים טובים יחסית, אך מצד שני תנוחת הישיבה לא מושלמת (בעיקר מקום להניח בו את הרגליים), וחוץ מזה ההרגשה האישית שלי היא שהג'וירייד יותר חזק (למרות שעל הנייר יש לו פחות כ"ס), אבל בולמי הזעזועים קצת פחות טובים מאלו של הפנתאון. בקיצור, אשמח לשמוע מבעלי הכלים הנ"ל דברים טובים אבל גם רעים עליהם. תודה מראש, ארז

גוירייד 200

ובכן ידידי, אקדים ואומר שאין לי כל מושג על הפנתיאון. יש לי גוירייד 200 ואני מרוצה עד הגג. כלי נוח מאד, חזק, יציב ומלא כוח. ההנאה ממנו מירבית, בעיר הוא שד משחת ומחוצה לה הוא אביר אציל.....הבחירה כרגיל אצל בעל הדעה........והכי חשוב - לא משנה מה תבחר, אבל מרגע שבחרת לך בתחושה שהבחירה שלך היא הכי טובה בעולם.......

הרושם שלי

אני לא בעלים של אף אחד מהכלים, אבל אין לי ספק שהפנתאון יותר חזק מהג'וירייד - גם מגרסת ה200 (= 172!!!) סמ"ק, ובטח לבטח יותר זריז, מנוע 2 פעימות לעומת 4 שבג'וירייד, אבל אם אינני טועה הפנתאון150 לא מיועד לנסיעות ארוכות בגלל עובדה זו (הדגם החדש - 4 פעימות). החיסרון הגדול של הפנתאון זה מחירי החלפים והטיפולים הגבוהים יחסית. לגבי הג'וירייד - לפי מה ששמעתי גרסת ה200 מוצלחת בהרבה מה-150, האחזקה שלו אמורה להיות זולה יותר ביחס לפנתאון. בסך-הכל, שני הכלים ככלים חדשים לפחות אמורים לשרת אותך בכבוד. נ.ב. - מה עם דינק 150 ? או גרנד דינק 250 ?

נתן.ל

New member
גם הפנטיאון וגם הג'וירייד

יענו על שאיפותיך. אני אישית לא רכבתי על אף אחד מהם אבל אני מכיר אנשים שיש ברשותם כלים שכאלה. יש יתרון מבחינתי לג'וירייד שהוא סאן יאנג ולא הונדה = הרבה יותר זול.

ice maker

New member
מאפה לך הידע המופלג על עלות אחזקה

של הונדה פנתאון וחוץ מזה הפנתאון החדש 4 פעימות

למעלה