גוירייד 150 מול גראנד דינק 150

Dikla Shaked

New member
גוירייד 150 מול גראנד דינק 150

לא מצליחה להבין איזה כלי כדאי. עשיתי נסיעת מבחן על שניהם. נראים ומתמנגים אותו הדבר לדעתי (פרט לקטע של המראות בדינק). מעבר לזה נראים זהים. משהו יכול לשפוך קצת אור? המון תודה

אהוד א1

New member
ברוכה הבאה

הגרנד דינק יקר בכ-500 ש"ח ואני לא אוהב את המראות שלו.כשבדקתי במחירון המשומשים ראיתי שהערך של הגוירייד יורד יותר מהר (במעבר מחדש למשומש 2003 הגרנד דינק מאבד 888 ש" לעומת הסאניאנג שמעבד 1335 ).זה נראה לי מוזר כי לדעתי לסאניאנג צפוי ביקוש יותר טוב ושוק משומשים עדיף-אבל זה המצב במחירון.לא רכבתי על שניהם כך שאין לי הרבה מה להוסיף מלבד הקישור.תלכי עם הלב.זה עובד בדרך כלל.

ixmix

New member
לא בטוח שלס"י צפוי שוק טוב יותר

כמשומש. הסיבה היא שיש את דגם ה172 סמ"ק (ג'וירייד 200), כשההבדלים כמשומשים יהיו קטנים עדיף יהיה לקנות את ה200. באותו מקרה לקימקו 150 מול 250 יש פערי מחיר גדולים יותר בין אותו הדגם בנפחים שונים (אך גם פערי איכות גדולים יותר). חוץ מזה הג'וירייד יותר נוח לדעתי ויש לו יותר מקום בהרכבה, בשל מבנה המושב ולאו דווקא בשל גודל, הוא נמוך במעט אם איני טועה, יש הבדלים במתלים, אם כי זניחים.

Dikla Shaked

New member
המון תודה - אם כי

אני די מוטרדת מזה שאני לא מצליחה למצוא אף אחד עם גראנד דינק 150 ... נראה כאילו לא מכרו אותו...אין מודעות משומשים...

בכיף ממליצה על ג'וי רייד

הוא נוח, אמין, נוח בהרכבה, לא גבוה מדי, וההרגשה היא כאשר ישבתי עליו כמו סלון. כיף לשבת עליו וכיף לנסוע עליו. ולא מפריע עם המראות כמו בדינק. יש לי כמה חברים אם ג'וי רייד והרבה אנשים קונים אותו. הוא פשוט נחטף. אבל זה לשיקולך. בהצלחה

vilig

New member
תני צ'אנס

ג.דינק 150 התחילו להימכר רק השנה(2003),ונימכרו דווקא לא רע,בכל זאת יש גם יד שניה לא הרבה אבל יש ,נסי את מזלך אצל היבואן,בכל מקרה כלי טוב אמין נוח וזול להחזקה,אך אם זאת תלוי מה הם הצרכים שלך מהכלי ואם הוא עונה עליהם.

vilig

New member
עניין של טעם

תגשי שוב לנסיעות מבחן על שני הכלים ואם שניהם זהים ,בענייך עדיין ,תתקשרי למוסך ,שניים ,או שלושה ותישאלי את דעת המכונאים לגבי רמת אמינות ,עלויות וכו'.יש סוכנים שמיצגים יבואנים שונים בוזמנית סביר להניח שיהיו יותר אמיתיים.

למעלה