גולגלות

גולגלות

לא חשבתם שאני אוותר לכם הא?... הנה מספר תמונות של גולגלות שנמצאו בעיקר בדרום אמריקה. אין להן הסבר - הממסד הארכאולוגי מעדיף להתעלם מהן... תהנו ינון

פסלים מרחבי העולם

מה שמייחד את הפסלונים הללו זה הראש המוזר.. אמת? דמיון מפותח? או שמה גזע לא ידוע (אנושי/חייזרי)..

אחנתון

ציור מתוך ספרו השנוי במחלוקת של בוב פריסל- "המרכבה". בספר הועלתה סברה שאחנתון היה מן ישות ברמה רוחנית מאוד גבוהה שנשלחה לכדור הארץ ממערכת הכוכבים סיריוס. נכתב שם שהוא הכתיב רפורמות מהפכניות בנושאי דת, והקים בית ספר להתפתחות אישית - שם למדו 300 נשים להפוך להיות "מתווכות מוארות" מה שנקרא. הן עברו למן עיר תת קרקעית (אחוות טאט) שם חיו עם עוד אנשים בעלי רמה רוחנית גבוהה ומהם אח"כ התפתחו האייסים. (ואפילו מרים אם ישו הייתה אחת מהן.. מר בחור לא רע האחנתון הזה הא?... ועם ראש בלי עין הרע.. : )

ואני אעלה את הסוגיה הבאה

האם מצאו את גופתו של אחנתון? מבחינה היסטורית, תות-ענח´-אמון (תות-הנח-המון
) היה בנם של נפרטיטי ואחנתון. באם לשניהם הייתה גולגולת מאורכת, אזי גם לו הייתה צריכה להיות. למיטב זכרוני, גולגלתו רגילה לחלוטין. כך שהסברות הבאות נחלשות: 1) גזע אנושי אחר (או גזע לא אנושי) 2) פגם גנטי (אלא אם כן מדובר בפגם גנטי דומיננטי ותות קיבל את האללים הרציסביים דווקא) 3) מחלה (אך ייתכן שפשוט לא הועברה אליו. מתקשר גם לסעיף 2) שתי הסברות הבאות נשארות על כנן או אף נחזקות: 1) עיוות מכוון של הגולגולת, שלא נעשה בתות 2) אופנה אומנותית. תלוי בבדיקת הגולגלות האותנטיות של נפרטיטי ואחנתון.

Dia Leoghann

New member
כמה תשובות

מצאו מומיה שיש המאמינים שהיא של אחנתון בגלל המבנה הגופני יוצא הדופן שלה, אולם גם על זה יש וויכוחים. גולגלתו של תותענחאמון רגילה לגמרי, וסביר להניח שגם הגולגולת של נפרטיטי רגילה לגמרי, וגם של ששת הנסיכות האחרות בנותיו של אחנתון. כמו שציינתי התבליטים והפסלים של הראשים המאורכים היו רק מהסיבה שאחנתון היה מלך בתקופה שבה האומנות הזו נעשתה. לדעתי הרעיון החייזרי, מעניין מאוד אך אינני מוכן לקבל אותו בשום פנים ואופן.

מקורות

כוכב יקר! הרשימה כל ארוכה.. אם אתה ממש רוצה שלח לי אימייל - אני מאוד אשמח לענות לך שם על הכל ולפרט מה שתרצה. אינני רוצה להלאות את שאר חברי הפורום היקרים בזה.. [email protected] ינון

למעלה