ג'וליאן לנון

Endless Rain

New member
ג'וליאן לנון

מה דעתכם עליו? לאורך השנים, החל מלהיטו הראשון (והכמעט בודד) Too Late For Goodbyes משנת 1984 ג'וליאן זכה ללא מעט קיטונות של בוז והאשמות על תפיסת טרמפ על שמו של אביו. חלקם היו אולי מוצדקים, אבל לג'וליאן יש גם כמה שירים מדהימים (שלא דומים לביטלס יותר מהרבה להקות ואמנים אחרים, למעט העובדה שקולו של ג'וליאן דומה באופן מדהים לזה של ג'ון). תקליטו האחרון מ-1998, שנקרא Photograph Smile, מצויין וכולל הרבה שירים נפלאים.

Another Girl

New member
../images/Emo41.gifמקפיצה בשבילך../images/Emo41.gif

כי אני את ג'וליאן לא מכירה הכי טוב...

trilliane

Well-known member
מנהל
אם אתה כבר מכיר את ג'וליאן

פעם הקלטתי במקרה שיר שלו מהרדיו, כנראה אחד מהשירים הידועים שלו (ותיכף נגיע לאיך אני יודעת את זה). אני לא יכולה לזמזם לך, את המילים אני בקושי זוכרת... אני רק זוכרת שזה דיבר על דמעות
ואיך גיליתי שזה כנראה אחד משיריו הידועים? כי אני עובדת בבנין משרדים שתחתיו קניון קטן, ובמערכת כריזה (קריזה!) משמיעים מוסיקת מעליות - עיבוד אינסטורמנטלי מסונטז שרוצח שירים ידועים - אבבא, ביטלס, פול מקרטני ואפילו השיר הזה של ג'וליאן. זה נורא!
והכי עצוב, זה שלפעמים בהיסח הדעת (תוך המתנה למעלית) אני מוצאת את עצמי מתחילה לפזם את השירים לצלילי הליווי המחריד הזה...

Endless Rain

New member
מכירה ולא מכיר ../images/Emo13.gif

כנראה מה שהקלטת זה את Saltwater שהיה להיט באוסטרליה ויפן כשיצא עם תקליטו הרביעי של ג'וליאן ב-1991 - Help Yourself. שיר יפה באמת עם התחלה שמזכירה קצת את Strawberry Fields Forever. משתתפת בצערך על סבלי מוסיקת המעליות שאת נאלצת לשמוע. ובאמת יש להם נטייה להטפל לשירים של הביטלס.

trilliane

Well-known member
מנהל
מצטערת... בהודעות שלך לא היו פעלים

או רמזים שמדובר במישהי (בהודעות האלה לפחות) ואני מודה שאני לא טורחת בדר"כ להציץ בכרטיס האישי לפני שאני עונה לאנשים בפורומים. רשמתי לעצמי
ותודה על העזרה - זה אכן זה.
מזכיר את שדות התות? אה, בקושי. חייבים להודות שהוא נשמע די דומה לאביו, אם כי (לפחות בשיר הזה) הרבה יותר מתקתק... יש לך המלצות לשירים שלו? אני אשמח להכיר.

למעלה