ג'וליה הזאת חייבת ניתוח אף ומהר!!!
L l KereN l New member 20/7/05 #3 בהחלט יעזור לה ניתוח אף!! היא ממש חמודה,ג'וליה אמנם יש לה קצת אף ארוך,אבל היא ממש יפה!! נתון לשיפור...
בהחלט יעזור לה ניתוח אף!! היא ממש חמודה,ג'וליה אמנם יש לה קצת אף ארוך,אבל היא ממש יפה!! נתון לשיפור...
R Rachel47 New member 20/7/05 #4 אני לא חושבת שהיא יפה..../images/Emo15.gif לפחות לא בניפ/טאק אני ממש אהבתי אותה ב101 דלמטים אבל פה היא נראית מבוגרת כזאתי..היא נורא השתנתה...
אני לא חושבת שהיא יפה..../images/Emo15.gif לפחות לא בניפ/טאק אני ממש אהבתי אותה ב101 דלמטים אבל פה היא נראית מבוגרת כזאתי..היא נורא השתנתה...
R Rachel47 New member 20/7/05 #6 כן..את אניטה..../images/Emo15.gif את רואה...היא נראית ממש שונה היא הייתה מקסימה שם..
R Rachel47 New member 21/7/05 #15 מה פתאום..../images/Emo15.gif זו הבלונדה שהייתה לה כלבה ותוך כדי טיול בפארק הכלבים החליטו שהם רוצים שהם יהיו ביחד.. הרעה זו קרואלה וזו הייתה גלן קלוז המעולה
מה פתאום..../images/Emo15.gif זו הבלונדה שהייתה לה כלבה ותוך כדי טיול בפארק הכלבים החליטו שהם רוצים שהם יהיו ביחד.. הרעה זו קרואלה וזו הייתה גלן קלוז המעולה
R Rachel47 New member 21/7/05 #16 בטוח../images/Emo35.gif זו היא../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif יווו איך אהבתי את הסרט הזה... כן יש מצב טוב שזו היא ואם כן אז גם שם היא הייתה מהממת
בטוח../images/Emo35.gif זו היא../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif יווו איך אהבתי את הסרט הזה... כן יש מצב טוב שזו היא ואם כן אז גם שם היא הייתה מהממת
L l KereN l New member 21/7/05 #10 ביחס לגילה היא נראית טוב.... רייצ'ל, היא לא יפה בטירוף,מהממת אבל ביחס לגילה,שהיא די מבוגרת..היא נראית טוב כמו שמדברים על פנינה רוזנבלום...היא לא הכי יפה שיש,לא מציאה כזו גדולה אבל אם היא נראית ככה בגילה, מגיע לה צל"ש...לא? חחחחחחחחחחח
ביחס לגילה היא נראית טוב.... רייצ'ל, היא לא יפה בטירוף,מהממת אבל ביחס לגילה,שהיא די מבוגרת..היא נראית טוב כמו שמדברים על פנינה רוזנבלום...היא לא הכי יפה שיש,לא מציאה כזו גדולה אבל אם היא נראית ככה בגילה, מגיע לה צל"ש...לא? חחחחחחחחחחח
T taliush166 New member 21/7/05 #11 גאד רייצ'ל תודה תודה תודה!! ימים ולילות אני תוהה לעצמי מי זאת השחקנית הזאת ולמה היא מוכרת לי ועכשיו הארת לי את זה!!! תנקיו =)
גאד רייצ'ל תודה תודה תודה!! ימים ולילות אני תוהה לעצמי מי זאת השחקנית הזאת ולמה היא מוכרת לי ועכשיו הארת לי את זה!!! תנקיו =)
T Tinkerblack New member 20/7/05 #8 היא לא הכי יפה היא חמודה יחסית לגילה היא נראת בסדר גמור הלוואי עליי שאני אראה ככה בגילה