ג'ולי קופר-ניקל- מכיל ספווילר עו' 2

RAZOSH

New member
ג'ולי קופר-ניקל- מכיל ספווילר עו' 2

אני ממש לא אוהב את מה שהמפיקים מעוללים לדמות של ג'ולי!!! בעונה הראשונה היא הייתה ביצ'ית כיפית שכל מה שמעניין אותה זה כסף, סקס,כסף,סקס ..אבל בעונה השנייה אותם הדברים נשאר בראש מעינייה אבל בהקצנה ,יתר על מידה , אומנם סרט הפורנו הוא אכן משעשע אבל , פאאקק .... ג'ולי , אשת העולם הגדול, אינטלגנית ומשכילה בעברה שחקנית פורנו .?? זה היה רעיון מגוחך ... כמו כן הקצינו את הדמות שלה , לרצוח את כיילב ???אני בטוח שג'ולי של העונה הראשונה יכלה לחשוב על רעיונות מוצלחים יותר בשביל לדאוג לעתיד הפיננסי לה ולבנותיה ...שלא תבינו לא נכון אני עכשיו אוהב את ג'ולי מאוד , היא הדמות שאני אוהב ונהנה מכל הסיצנות בהן היא מופיעה , הציניות שבה , טוב בעיקר הציניות שבה .... בסה"כ יא מסכנה , הבת שלה מתנכלת לה כמעט לאורך כל העונה השנייה , סודות ושקרים מהעבר, למה לא יכלו להשאיר אותה כמו בעונה הראשונה שבה היא הייתה כיפית !!! והיום היא דמות שמרוב שמנסים לפתח אותה, העיניינין יוצאים קצת משליטה !! וחבל !!! תוחזר לאלתר ג'ולי-קופר-ניקל של עונה ראשונה !

OrB15

New member
תראה..

הם לא יכולים להיתקע על אותו אופי של דמות במשך עונה שלמה, צריך להוסיף פלפל ומתח לדמות , שתהיה מעניינת ולא משעממת. לכן הם עשו מה שהם עשו..

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

מתי בדיוק היא רצחה את כיילב? היא ל-א. אפילו שזה היה נחמד, איזה רצח בסדרה
ג'ולי של העונה ה 2 היא עדיין כלבה מעניינת ומצחיקה ואני אוהבת אותה
ואגב, זה תמיד היה ידוע שג'ולי גדלה באיזה מקום קטן ועלוב כמו שריאן גדל בצ'ינו והגיעה לגדולה בזכות זה שהיא התחתנה עם ג'ימי והכסף שלו, אז, מה כזה מפתיע בזה שהיא הייתה שחקנית פורנו? חוצמזה.. שהיא לא הייתה, היא עשתה סרט אחד, וזה היה בשביל כסף וכמו שלמדנו, ג'ולי קופר עושה הכללל בשביל כסף, ככה שאפילו הפורנו מתאים פרפקט לדמות שלה.

T w e n t y 4

New member
../images/Emo58.gif

היא התחתנה עם ג'ימי בגלל שהיא אהבה אותו ולא בגלל כסף.. מאז היא עושה דברים בגלל כסף..

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif אני דווקא לא כל כך מסכימה

דבר ראשון היא לא רצחה את קיילב וכשהיא גילתה שאיך-שלא-קוראים-לו היה רציני בקשר לרצח היא רשמה לו צ'ק שייצא מהעיר ואמרה לו שהיא לא רוצחת וגם הוא לא... הקטע של הפורנו דווקא ממש התאים לי לדמות שלה במיוחד אחרי הערה שלה כשמריסה הייתה עם אלכס על זה שזה בטח שלב- בשבילה זה היה... ולאורך כל הסדרה מבינים שהחיים שלה כילדה ונערה עד שהיא התחתנה עם ג'ימי לא היו קלים או נקיים מכל רבב... ובקשר למריסה- אתה באמת יכול להאשים אותה על זה שהיא מתנכלת לאמא שלה אחרי מה שהיא עשתה לה?... אני גם אוהבת מאוד את הדמות של ג'ולי ולדעתי זה רק מוסיף העובדה שמקדישים לה יותר זמן וקווי עלילה מאשר כמה שורות ציניות ומצחיקות והאישה שהורסת לבת שלה את החיים...

../images/Emo58.gifעונה 2

גם אני לא מסכימה
ג'ולי עדיין חושבת על כסף- ראינו איך היא הבריחה את לינדסי ואמא שלה, או שהיא שילמה לדי.ג'י ע"מ שיעזוב את מריסה.
גולי אינטלגנטית ומשכילה ??????? ממש לא !! אומנם היא ממש לא טיפשה אבל אי אפשר להגיד עליה שהיא משכילה, אני בספק אם היא בכלל סיימה תיכון היא ילדה את מריסה בגיל 18.
לדעתי אחד העלילות הטובות ביותר העונה הזו היתה סרט הפורנו של ג'ולי.
היא לא רצחה את קיילב, היא אולי חשבה על זה אבל היא בחיים לא היתה עושה את זה !!! וזה מה שטוב בה, ג'ולי אומנם משחקת את ה"רעה" אבל היא לא עד כדיי כך רעה, יש לה את הרגעים שלה,בגלל זה אוהבים אותה.

RAZOSH

New member
ספויילר סוף עונה 2 ..

אתם כבר קובעים שהיא לא רוצחת את כיילב , אז למה היא אמרה שגם היא וגם שכחתי מה שמו , לא קרטר הבן החדש השני , היא אמרה ששתיהם לא רומחים , והתכוונה לכך שבזמן שיהרגו את קיילב, היא והבחור השני יהיו בכלל מחוץ לעיר , כדי שלא יעיזו להאשים אותה ברצח ..... לא יודע , לדעתי יכול להפוך את ג'ולי לביצית גדולה מהחיים במגוון רעיונות אחרים , אם זה למשל רומנים , וכל מיני דברים , אחרי הכל , זה לא קשה להמציא סיפורים לדמות כמו של ג'ולי , אבל סרטי פורנו, לא יודע ,אין רעיון טוב יותר מזה ?? אני בטוח שהמפיק והבמאי יכולו לחשוב על רעיון מוצלח וטוב יותר .... ד"א , שתי הפרקים האחרונים ממש החזירו את או סי לפרקים הראושנים , שהנוער היה כל הזמן במסיבות והסמים אלכוהול והסקס היו בשליטה , ממש כיף לחזור לשם ולזכור שריאן מריסה , סאמר וסת הם בעצם חברה בגיל התבגרות ..... ד"א נוסף, אני לא מבין , ריאן ומריסה שכבו או לא ????

LemonLimeLilach

New member
בטוח שלא פספסת פרק? ../images/Emo58.gif

פעם אחת לאנס הציע לה לרצוח את קיילב, והיא לא הגיבה, ובפעם השנייה היא אמרה לו שהיא לא רוצחת והיא נתנה לו כסף כדי שיעזוב... ואחרי זה קיילב "סלח" לה ועכשיו כאילו הכל בסדר ביניהם. בעיקרון, אם היא וקיילב לא מתגרשים אין שום סיבה לרצוח אותו, כי הסיבה לרצח זה כדי שיהיה לה כסף, וכל עוד הם נשואים, יש לה את הכסף שהיא צריכה. אם קיילב לא היה סולח לה על הפורנו ועוזב אותה מן הסתם הוא לא היה נותן לה כסף, ובטח שלא משלם מזונות או משהו כזה כי הילדים לא שלו והוא גם לא צריך לדאוג לה וכל בית משפט היה מקבל את זה שג'ולי היא זאת שאשמה כי היא עשתה פורנו ולא היה מחייב את קיילב לשלם לה כלום. ואגב, לאנס הוא זה שתכנן להוציא את ג'ולי מהעיר כדי שלא יאשימו אותה ברצח בקשר לריאן ומריסה - לא ידוע עדיין, אבל לדעתי כן... אלא אם הפרק הבא ימשיך בדיוק איפה שהאחרון נעצר ואז יראו שמשהו מנע את הסקס

RAZOSH

New member
אבל ג'ולי בתוכה יודעת שהנישואים ספ2

לקיילב לא יחזיקו מעמד !!!!!!!!! בטוח שהיא יודעת !!!!!! והיא הביאה ללאנס את הכסף בשביל שמישהו אחר יעשה את העבודה השחורה של הרצח של כיילב!!! וככה הם יהיו בחול והם לא יהיו חשודים !!!!!! לאנס אמר לגולי , שיש לו חבר שיכול לתת לו כדורים , יעני רעל , ושהיא תצא מהעיר , והיא רשמה לו את הצ'ק בשביל שגם הוא יצא מהעיר , בזמן שהחבר עושה את העבודה השחורה !!!

LemonLimeLilach

New member
לא ../images/Emo58.gif

לאנס הציע שהוא יוציא את ג'ולי מהעיר, ובזמן הזה יארגן שיחליפו את הכדורים, והיא אמרה לו "אני לא רוצחת, וגם אתה לא"

Angelus

New member
אני דווקא מסכים איתך..

עם כל מילה. בערך כל דבר שעשו בעונה ה-2 לא משתווה לעונה ה-1. כולל (ובמיוחד) מה שהזכרת לעיל.

POISEN G

New member
עונה שנייה סתם זבל הפסקתי לראות

אחרי פרק 16........ ביזבוז זמן... עדיף לראות אבודים ובאמת שאהבתי את האו.סי בעונה הראשונה היה ממש יפה אבל לא עוד!

f10

New member
דווקא העונה השניה לדעתי הרבה יותר

טובה מהראשונה. למרות שבעונה הראשונה העלילה התפתחה והמשיכה כל כך מהר, וזה היה פשוט תענוג לראות את זה.

LemonLimeLilach

New member
גם לדעתי העונה ה 2 יותר טובה

נראה לי אנחנו שני האנשים היחידים בעולם שחושבים ככה

outrageous

New member
חחח

גם לי נראה שאתם היחידים... לדעתי העונה הראשונה יותר יפה, למרות שככל שעברו הפרקים בעונה השניה זה נהיה יותר ויותר יפה אבל לא כמו העונה הראשונה...

RAZOSH

New member
להגיד שהעונה השנייה זה הגזמה

אבל באמת זה נראה כאילו נגמרו להם הרעיונות ......אבל דווקא מפרק 14 אני נהנה מכל פרק .... במיוחד בפרקאים האחרונים עם המסיבות וכו' ..... אני מקווה שהפינאלי של העונה יכפר על כל הפרקים הראשונים ....חשבתי על זה ובגלל שראיתי את 14 הפרקים הראשונים ברצף אחד אחרי השני אז זה החסיר לי קצת את המתח שיש בין שבוע לשבוע כמו עכשיו למשל

f10

New member
../images/Emo26.gifבעונה הראשונה פשוט

נדהמת (כמו כולם) מאיפה באה סדרה כל כך טובה. עכשיו אתה מצפה מראש שהיא תהיה טובה. ולא יודע מה איתך - לי דווקא הציפייה לא הורסת כלום. העונה השניה מעולה. ואתה רוצה להגיד לי שלא אהבת את הסיפור של אלכס המדהימה? תוסיפו עוד תמונות שלה לגלריה

RAZOSH

New member
מה שאני טוען זה בגלל שראיתי את

מחצית העונה בכמעט יומיים , זה הרס לי את המתח , ההתרגשות שיש בד"כ בין כל פרק לפרק .. נו ....אני מקווה שמבינים את הכוונה ....

POISEN G

New member
אולי הגזמתי שהיא חרא בכל זאת זה ה

או.סי אבל תשווה את זה לעונה הראשונה: כל פרק היה כיף, אירוע אחר הסתבכות שונה, מקומות שונים........ בעונה הזאת הם חצי מהסידרה בבייט שופ הזה ואם לא אז כמעט ואין להם אירועים הרבה פחות וללינדזי הייתה מיותרת לגמרי וכל הסיפור המפגר עם כיילב ובכלל היה מלא פרקים לא רק לא מעניינים אלא מיותרים לגמרי שלא לשכוח את הסיפור הפשוט הכי אבל אבל הכי מטומטם הזוי ואידיוטי עם רבקה! בקיצור עונה טובה זאת בטח לא...... ואין לי בעיה שתחשבו אחרת....

LemonLimeLilach

New member
דווקא אני...

מהעונה הראשונה לא ממש התרגשתי, זה היה סתם כאילו. בעונה ה 2 כל כך המתכרתי שראיתי את פרקים 1-20 תוך שלושה ימים.

למעלה