גולן ציפל ה"הומו" בפרשה החדשה...

גולן ציפל ה"הומו" בפרשה החדשה...

גולן ציפל ה"הומו" בפרשה החדשה שנחשפה, לשעבר דובר עיריית ראשון לציון ציפל, בן 35, ששימש כיועצו המיוחד לענייני טרור של המושל, ג'יימס מקגריווי, נחשב לסיפור הצלחה. הוא נתקל לראשונה במושל בעת ביקורו בארץ. מקגריווי התרשם - ולקח אותו לעבוד עבורו כיועץ האחראי על אסטרטגיה תקשורתית את השאר תקראו בעיתון......איכס

מיקי... ../images/Emo6.gif

בראש ובראשונה, חשוב לציין שמעולם לא צוין שגולן ציפל הוא גיי. לי זכורות בוודאות ידיעות רכילות על חברות שהיו לו בתקופה שהוא היה דובר עיריית ראשון-לציון, וגם הבוקר, מאיר ניצן בראיון לגלי צה"ל אמר ש"זכורות לי בוודאות בנות עמן יצא גולן". סוף ציטוט. ולמי שלא מכיר את כל הפרטים - קהילת מטרו-ווסט בניו-ג'רסי תורמת זה שנים רבות, במסגרת פרויקט "ערים תאומות", לשכונת רמת-אליהו. בין היתר, הם תרמו את שיפוץ המתנ"ס ומס' בתי-ספר באזור. המועמד לראשות המחוז דאז בבחירות המחצית שהיו בשנת 2002, ג'יימס מקגריווי, ביקר בראשון-לציון באוקטובר 2001 (אם זכרוני אינו מטעה אותי), במהלך הביקור הוא התרשם מדובר העירייה ציפל והחליט לקחת אותו כיועץ מיוחד בבחירות שמה. את גולן ציפל החליפה שרה נובנשטרן, שמונתה ליועצת התקשורת של ראש העירייה. בינתים, המושל זכה בבחירות ונבחר להיות מושל ניו-ג'רסי וגולן ציפל מונה להיות האחראי על בטחון-הפנים במדינת ניו-ג'רסי. עכשיו גולן ציפל מאשים את המושל בהטרדה מינית והמושל מאשים את גולן בסחיטות על רקע מיני. אני מאמין שמעבר לדעת הקהל, מערכת המשפט האמריקנית תפסוק בעניין בצורה ההוגנת ביותר. והסוב-יודיציה שהתקשורת עושה לפרשה לא מועילה לאיש.

נועם?

תגיד אתה במקרה... פעיל בפרלמנט הנוער??? או שאני טועה.... וזו סתם שאלה....... עניבה שחורה.

אני הייתי...

בשנה האחרונה בהחלט הייתי פעיל בפרלמנט הנוער. עד לתקופת הבגרויות שגרמה לי להשהות את חברותי בפרלמנט. ו... עם מי יש לי הכבוד?

אמממ...

לי, זוכר אותה?!?! ז'תומרת אותי... חחחחח MY NAME IS LEE פשוט כשאני אומרת שהשם שלי הוא לי ..... אוקיי זה כבר מובן. אבל אני אומרת לפעמים שמי לי... טובבב לא משנה!!!!! סבכתי ת'עניין הקיצר -לי--->זהו שמי! עניבה שחורה.

../images/Emo6.gif

זה בסדר! חוץ מזה, לא ניתן להאשים אותך בשום דבר, מכיוון וכתבת "הומו" עם גרשיים. ואפשר לפרש את זה מילולית כהתייחסות ציני להאשמות התקשורת בעולם.

cuybheu

New member
מיקי אתה לא מפגין פה חוכמה גדולה

יש לך מזל שציפל לא רואה את הפורום הזה כי אם היה רואה היית חוטף כזאת תביעת דיבה. מי קבע שהוא הומו?! ככה גם באתרך - ים של העתקות מעיתונים וים של הוצאות דיבה ולשון הרע. התביעה בסוף תגיע...

cuybheu

New member
להבדיל ממך

אני יכול להוכיח את דברי. כמי שקורא את 5 המקומונים בעיר, כל פעם אני נתקל בכתבות באתר שלך שהועתקו מהעיתונים. בסוף ישתחרר לאחד העיתונים הצ'יפלינג ותמצא את עצמך נתבע על הפרת זכויות יוצרים שזה אולי יחזיר אותך לקרקע.

למעלה