גולשים הביעו תמיהה באשר לסתירה כביכול שבין כספה של משפחתי למקום מגורינו.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מפליא שמי שכה מוגבל בשכלו, ש-11 אנשים שונים העידו על מוגבלותו השכלית ממקור ראשון, חושב שהוא נמצא בעמדה לדבר על מוגבלים שכליים, אבל מצד שני, אני מניח שאם יהיה מישהו עד כדי כך מוגבל בשכלו, אז הרי שזה יהיה מי ש-11 אנשים שונים העידו עליו כמוגבל בשכלו.

מצד שני, וכפי מה שצויין בעבר פעמים רבות, ייתכן שהדבר הזה ספציפית דווקא אינו קשור למוגבלותך השכלית הידועה והמוכרת, המוכחת עובדתית-ראייתית, באותה המידה כפי מה שאתה נוטה למנגנון ההשלכה הפרימיטיבי והברברי שאינו עובד:

"אני, דיברגנט חדש, העובדתית-ראייתית מוגבל בשכלי, לאחר ש-11 אנשים שונים המכירים אותי היכרות אישית במשך שנים העידו עליי ככזה, עצוב לי וכועס לי שאני מוגבל בשכלי, אז דווקא אני מבין כל האנשים, אתחיל להגיד את זה על אחרים, ואולי בכך, אצליח להרחיק מעצמי אמיתה זאת עליי, מכיוון שאילו אני עצמי אגיד לאנשים אחרים שהם מוגבלים בשכלם, אז הרי שאני אמור להיות האדם האחרון שאפשר יהיה להגיד עליו שהוא מוגבל בשכלו".

הבעיה היחידה דיברגנט, זה שזה לא עובד ככה.

גם לא לשווא דווקא אני עצמי נבחרתי. אני עצמי האדם החכם ביותר בסביבתך, כפי מה שמוכיחות עשרות העדויות לגאונותי המופלגת:

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים

לכן, אני זה שהכי מייצג עבורך דיברגנט את ההפך הגמור של מה שאתה, ושל הצד השני, ולכן אני זה שהכי מזכיר לך, בעצם גאונותי לבדה, כמה שאתה מפגר, ולכן דווקא אני נבחרתי.

כך אתה למעשה מנסה להרוג שני ציפורים במכה אחת: להשליך מעל עצמך את מוגבלותך השכלית על אחרים על-מנת שאתה עצמך לא תוכל להיות מה שאתה עובדתית-ראייתית-מוגבל בשכלך, ולהכחיש ולהפריך את גאונותו המופלגת של האדם הכי חכם בסביבתך, המהווה כנגדך ועבורך אנטיתזה מוחלטת, ומזכיר לך בעצם גאונותו לבדה, כמה שאתה עצמך מפגר.

ראינו את אותו הדבר ואת אותו מנגנון הגנה כושל גם עם העוני שלך וגם עם הכיעור שלך, כאשר שוב פעם, מצאת את האדם העשיר ביותר בסביבתך ואת האדם החתיך ביותר בסביבתך, שבשני המקרים זה שוב פעם אני, ועשית ניסיון כושל להשליך עליו (עליי) את העוני שלך ואת הכיעור שלך, כדי שאתה עצמך לא תהיה עני, כדי שאתה עצמך לא תהיה מכוער, והוא כן, ככה שהכסף שלו והיופי שלו יפסיקו להכאיב לך עצמך, כאדם לא רק טיפש מאוד, אלא גם עני ומכוער.

מה לעשות דיברגנט, ששוב פעם, הבעיה הקטנה היחידה בכל הסיפור הזה, זה שזה פשוט לא עובד ככה? פשוט לא.

אה צריך לטפל במכאובים שלך בדרכים אחרות. מה שאתה מנסה לעשות בבירור לא עובד לך.

לא מפתיע שמי ש-11 אנשים שונים העידו עליו כעל מפגר, לא הצליח להבין שום מילה ממה שהסברתי לו על כלכלה ומסחר, למרות שהסבריי היו ארוכים, מפורטים, פשוטים וקלים להבנה, ובעקבות כך גם לא הצליח להיגמל מהזיותיו עליי, על בעייתיות מדומיינת בתלות מקובלת וסטנדרטית בהורים גם בשנות העשרים לחיים, כמקובל וכנפוץ אצל אנשים בני גילי בעולם המערבי במאה ה-21, ועל חוסר תועלת ונטל מדומיינים על הוריי ועל החברה שהוסבר היטב בדיוק כיצד חוסר תועלת ונטל אלו פשוט אינם קיימים, וכיצד אני עובדתית-ראייתית מהווה תועלת גדולה, ואף יותר מאשר הרבה אנשים, כל זה עוד מלפני מה שדיברנו על הישגיי ועבודותיי הספרותיים והמדעיים פורצי הדרך שעוד לא פורסמו. בסופו של דבר, אני מניח שזה מה שמגיע לי על זה שאני מנסה להסביר דברים למי ש-11 אנשים שונים, שמכירים אותו במשך שנים, העידו עליו עדות אישית ממקור ראשון שהוא מפגר ומוגבל בשכלו, כניתן לראות בתמונות שיובאו מיד, אבל בסופו של דבר, מצד שני ובמחשבה שנייה, אני מניח שמאמציי ודבריי בהודעתי הקודמת אליך בכל זאת ובכל מקרה לא באמת ירדו לטמיון, מכיוון שבכל מקרה היה חשוב, צודק, נכון וכדאי שהדברים האמורים ייאמרו אפילו רק בשביל הפרוטוקול, והדברים אכן נאמרו והם ברורים והם יהיו ברורים לכל מי שיקרא אותם, ושהוא לא מפגר עם תעודות. אפרופו תעודות על פיגור שכלי, רק למקרה שכל תגובותיך אתה אינן מספיקות, למרות שהן מספיקות אבל רק בשביל הקטע בוא נשחק אותה כאילו הן לא, אז הנה 11 העדויות השונות לעובדת מוגבלותך השכלית שעליהן דובר מספר פעמים בהודעה זאת :):

צפה בקובץ המצורף 125382
צפה בקובץ המצורף 125383
צפה בקובץ המצורף 125384
צפה בקובץ המצורף 125385
צפה בקובץ המצורף 125386
צפה בקובץ המצורף 125387
צפה בקובץ המצורף 125388
צפה בקובץ המצורף 125389
צפה בקובץ המצורף 125390
צפה בקובץ המצורף 125391
__צילום מסך_5-10-2024_175833_www.tapuz.co.il.jpeg
כתבתי את תגובתי הקודמת לאדם בריא ולא לחולה |סיוע|
אמר מי שהעידו עליו באלו המילים 😂:

__צילום מסך_23-3-2025_184012_www.tapuz.co.il.jpeg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
למה אתה בכלל מרגיש שאתה חייב למישהו הסברים
לא מרגיש חייב. מתנדב להסביר מתוך טוב ליבי. זה כי אנשים דמיינו סתירה שלא קיימת ושניתן להסבירה בקלות בין הכסף של משפחתי למקום מגורינו, והדבר מאוד בלבל אותם, והבלבול נמשך ואף הצטרפו אליו אנשים עם הזמן, אז אמרתי יאללה, בואו נדבר על זה אחת ולתמיד.

ai27 גם כן התנדב מתוך טוב ליבו להסביר מספר פעמים לכל מיני מבולבלים את הסתירה כביכול בין כספו שלו לבין מקום מגוריו הוא, ובמקרה הספציפי שלו, גם בין כספו למכוניות שהוא ואשתו נוהגים בהן.
ושיש לספר על מצבך הכלכלי .
השרשור הזה שלי הוא תשובה טובה:

השם שלי הוא מאור פז, והחלטתי לצאת מהארון | תפוז פורומים
שיהיו לך כיף ובריאות .
תודה :)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אבל ההערכה של 1,500 עד 2,000 כבר לא עדכנית יותר, ואין עוד מנוס בשלב הזה מלשער שהספרייה הפרטית שלי מכילה בין מינימום משוער של 2,000 ספרים למקסימום משוער של 2,500 ספרים, אפשר להגיד בהערכה גסה 2,250 ספרים, בעלות כוללת משוערת של בערך חמישית מיליון שקל. רק לשם ההשוואה, אפשר עם הסכום הזה לשלם מקדמה בשביל לקחת משכנתא על בית.

חוץ מהספרייה אני מניח שאפשר להגיד שאני משקיע בבגדים שלי. חלקם עולים אלפי שקלים לפריט. פריט הלבוש הכי יקר שלי היה עד לאחרונה הנעליים שלי, שעלו 3,000 שקל, אבל הן כבר היו ישנות ועברתי לנעליים חדשות, דגם אחר, אותו מותג, ב-6,000 שקל (אפילו קיבלתי עליהן מחמאה מבחורה ברכבת). האביזר הכי יקר שלי היה ונשאר שעון היד של רולקס-18,000 שקל.

אז אנחנו משקיעים, אנחנו משקיעים. זה לא שאנחנו לא משקיעים. פשוט יש לנו סדר עדיפויות אחר. כמו לדוגמה וורן באפט, להבדיל כמובן אלף אלפי הבדלות בין רמת העושר שלו לשלנו, שיושב על 150 מיליארד דולר וגר בבית שעולה בערך שלושת רבעי מיליון דולר. פחות מהבתים החדשים פה ברחוב לידי. עוד דוגמה היא המעריץ שלי ai27, שיש לו מספיק כסף בשביל לגור גם ברחוב ה' באייר בכיכר המדינה בתל-אביב אם זה איפה שהיה בזין שלו לגור, אבל במקום זה הוא בוחר לגור בקריות. ושאני אפילו לא אתחיל לדבר על רון, שעוד יותר עשיר מהמעריץ ai27, ושגר באברבנאל, אם כי במקרה שלו אולי זה לא מבחירה

חופשות, אוכל, ספרים, בגדים, כן, הכול כן, אבל מקום המגורים? בהתחשב בכל הגורמים שצוינו לעיל, עם דגש מיוחד על זה שאנחנו גרים במקום באמת בסדר גמור ואף מעל הממוצע הארצי אם מסתכלים ברמת השכונה ואף יותר מהרוב הגדול של המדינה אם אנחנו מסתכלים ברמת הבית עצמו, מה אני אגיד לכם? פחות מעניין אותנו. פחות. פחות 🤷‍♂️

מה שכן, ולמרות כל האמור לעיל בשרשור זה, מאז מותו של סבא לפני 14 שנה, אנחנו כן משתעשעים, תמיד השתעשענו, יותר ברמת הרעיון והפנטזיה מאשר ברצינות, לעבור לבית שיותר הולם את המעמד הכלכלי החדש, ואת המעבר שלנו מהמעמד הבינוני-גבוה אל המעמד הגבוה. אנחנו פשוט אף-פעם לא באמת-באמת שקלנו את זה ברצינות או עשינו עם זה משהו.

כלומר, אתם יודעים, עד הביקור באחד מהבתים החדשים שבנו פה רחוב ליד. זאת הפעם הראשונה שהראינו מספיק רצינות בנושא בשביל ממש ללכת ולבחון בית חדש.

הקטע הכי מצחיק, הוא שעד שאנחנו נעשים מספיק רציניים בנושא ומדברים על זה ושוקלים את זה מספיק ברצינות בשביל ממש ללכת ולהסתכל על בית אחר, הכי מצחיק זה שבסוף, למרות שאכן מדובר בעלייה ברמה, מעבר לבית פרטי במקום הדופלקס שלנו, מעבר לשלוש קומות במקום שתיים (הבית הפרטי הספציפי שהסתכלנו עליו כלל מרתף, שלא כמו הרוב הגדול של שאר הבתים הפרטיים באותו רחוב, ככה שזה בעצם היה אחד הבתים היחידים ברחוב שלא עלו 3.5 מיליון שקל אלא כנראה יותר בכיוון ה-5 מיליון. בשרשור של אתמול דיברתי על הבית ההוא והתייחסתי אליו כאל סתם עוד אחד מהבתים ברחוב ההוא שעולים 3.5 מיליון אבל זה בעצם אחד הבתים הכי טובים באותו רחוב חדש והוא כנראה עולה 5 מיליון ולא 3.5 מיליון, התנצלותי הכנה, טעות שלי. אני סטודנט באוניברסיטה וגאון רב-תחומי. הראש שלי במיליון מקומות), הכי מצחיק זה שלא רק לא יצאנו מלוד, אלא אפילו לא יצאנו מהשכונה, אלא ממש פשוט הלכנו והסתכלנו ברחוב חדש שבנו ליד, ושהוא פשוט אפילו טוב עוד יותר מהבית שלנו ומשאר השכונה, מה שרק ממשיך והולך ומבסס את השכונה שלי בתור השכונה הטובה ביותר בלוד.

אז לא, בסוף לא נקנה אותו ספציפית (גם אם אני, ספציפית, אולי בעתיד כן), אבל בינתיים אנחנו ממשיכים להשתעשע ברעיון על מעבר, ואולי זה גם יקרה מתישהו.

דרך אגב, ושנייה לפני סיום, האם ידעתם שבלוד יש ואפשר למצוא גם בתים שמחירם מאמיר גם עד למקסימום עליון של 6.5 מיליון שקל? רק לשם ההשוואה, למעלה ממחצית הדירות שעומדות כרגע למכירה בתל-אביב עולות פחות.

לסיכום, הלקח שאני חושב שכולנו יכולים להסיק וללמוד מכל העניין הזה, ומכל הסיפור הזה, הוא לא לצאת בהנחות, לא לקפוץ למסקנות, לא להכליל, לא לקטלג ולא להסתכל על העולם בשחור ולבן, כי בסופו של דבר, אנחנו לא באמת יודעים, אנחנו לא באמת מבינים, והידע שלנו חלקי מאוד. עלינו לשפוט כל מקרה לגופו, לחשוב על הדברים לעומקם, לשקול את הדברים בכובד ראש, ולצעוד בזהירות, מכיוון שמאוד קל לטעות, ומאוד קל להתבסס על קונספציות שגויות ורעיונות כוזבים.

בסופו של דבר, כל מקרה צריך להישקל לגופו וברמת הפרט. וזה רלוונטי לכל המקרים וכל הסוגיות. לא רק המקרה הזה והסוגיה הזאת.

מקווה שלמדנו היום כמה דברים והנחנו את הסוגייה מאחורינו אחת ולתמיד 🤷‍♂️

eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3.jpg

נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member
אז אנחנו משקיעים, אנחנו משקיעים. זה לא שאנחנו לא משקיעים. פשוט יש לנו סדר עדיפויות אחר. כמו לדוגמה וורן באפט, להבדיל כמובן אלף אלפי הבדלות בין רמת העושר שלו לשלנו,
סדרי העדיפויות שלך פשוט תמוהים. הם מאפיינים יותר "נובורישים" שמחפשים רכישת סימלי סטטוס בסיטונות, ולכן מתקשים לשמור על כספם.
וורן באפט למשל - לא ראה טעם ברכישת "הבית הכי יקר, הרכב הכי יקר",
גם אילון מאסק, ממעט בסמלי סטטוס, חי במשך עשרות שנים בדירות קטנות, או אפילו ישן במשרדי החברות שלו,
ורק לפני שנה, כדי לזכות לזמן איכות עם ילדיו, רכש בית גדול.
עוד דוגמה היא המעריץ שלי ai27,
זה שהצעתי לך להיות שכיר שלי ולקבל שכר מינימום - לא הופך אותי למעריץ.
שיש לו מספיק כסף בשביל לגור גם ברחוב ה' באייר בכיכר המדינה בתל-אביב אם זה איפה שהיה בזין שלו לגור, אבל במקום זה הוא בוחר לגור בקריות.
אכן - אבל לא הייתי גר בעיר כ"כ עניה כמו לוד... שבתי הספר בה לא מרשימים בלשון המעטה.
חשוב לי החינוך של ילדי - ולכן הילדות הולכות לבית ספר פרטי - הטוב בקריות,
וזה לאחר התלבטות בינו לבין בית ספר מעולה אחר - בחיפה.
ושאני אפילו לא אתחיל לדבר על רון, שעוד יותר עשיר מהמעריץ ai27, ושגר באברבנאל, אם כי במקרה שלו אולי זה לא מבחירה
ממש לא בבחירה, לפני זה רון גר בדירה במיקום נחמד בתל-אביב - סמוך לפארק הירקון. באותו בניין הייתה לו גם חנות אלקטרוניקה,
ומכיוון אין לו ילדים - הוא היה שמח להוריש את כספו למי שמוכן לסייע לטפל בו

אבל במקום לסייע לו - גולשים פה התאכזרו אליו ודירדרו אותו אל מעבר לסף השפיות.
בכל שיחה שהייתה לי איתו הוא התלונן על נסיונותיו של משה להכעיס אותו,
ועל החשד שזה בגלל מזימה שמשה קשר עם אחיותיו של רון

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בדירוג 1+2 - תמצא רק ישובים ערבים, חרדים - ואת ירושלים (שיש בה הרבה חרדים וערבים)
כך שבהתחשב בכך שלא מדובר בעיר ערבית או חרדית - דירוג 3 זה רע מאוד
אין שום סיבה להתייחס לערים בדירוג 1 ו-2 בצורה מיוחדת כי הן ערביות/חרדיות. לכן, דירוג 3 זה לא רע מאוד. דירוג 1 זה רע מאוד. דירוג 2 זה רע. דירוג 3 זה רע שנוטה אל הבינוני (תת-המעמד הגבוה של המעמד הנמוך, אם נרצה. גם זה כמובן ממוצע של שכונות, ולא עדות אמינה על שכונות ספציפיות, בתים ספציפיים או אנשים ספציפיים).
רק לשם השוואה - העיר הכי עניה בקריות, בפער גדול מהשאר (קרית ים) - היא בדירוג 5
שזה נתון אקראי ועיר אקראית שבחרת מתוך קבוצת ערים אקראיות, ולכן זה חסר ערך, ובכל מקרה לא ברור מה הייתה הנקודה שלך כאן.
ובדירוג האחרון (שנערך בשנת 2024 לגבי נתונים מ2021) לוד דורגה באשכול 3.
מלכתחילה היה לי ברור שיש משהו לא בסדר עם המדד, שהעיר שלי יורדת ל-3 ואז עולה ל-4 על בסיס שנתי או דו-שנתי, ללא כל כיוון ברור, סדר מסוים או מומנטום ספציפי.

כאשר המדד מחולק ל-10 אשכולות, עלייה או ירידה בדירוג אחד למעלה או למטה מעידה על שינוי של 10% לפחות למעלה או למטה, שזה הרבה, מה שמעיד על חוסר תקינות של המדד.

עלייה או ירידה כאלו במהירות, כל שנה או שנתיים, מעידות על חוסר תקינות נוספת.

במיוחד כשאחרי מה שזה כל שנה-שנתיים, זה גם פעם למעלה ופעם למטה, זה עוד יותר לא תקין.

מעטות התופעות שמתנהגות כך מבחינה סטטיסטית, ובטח ובטח שרמת הפיתוח וההתקדמות של ערים היא אינה תופעה שמתנהגת כך במציאות.

זה שהתופעה הזאת מתנהגת כך סטטיסטית, זאת העדות וההוכחה שהמדד מחושב לא נכון, שזה דבר שידעתי אותו מלכתחילה.

עכשיו אתה מוסיף, מספר ומעדכן שהם בכלל משתמשים בנתונים שהם לא מעודכנים, אלא מאיזה שנים אחורה שבא להם, והנה קיבלנו עוד הוכחה לחוסר התקינות של חישוב המדד.

כפי מה שאמרתי במשך כל הזמן הזה, בפועל, לוד היא 4, מה שהופך אותה, בכללותה, לעיר מעמד ביניים (גם אם מעמד ביניים נמוך, שנוטה אל העוני). זה שמדד כושל שלא עובד מחליט באופן אקראי כל שנה שנתיים שרגע, היא 3, לא רגע, היא 4, לא, 3, לא, 4, זה מאוד חמוד, אבל זה לא עובד ככה במציאות.
כך שניתן לחלק את הדירוג ל4:
1+2 - עניים להחריד. ישובים של ערבים וחרדים
3,4,5 - יישובים עניים.
6,7 - יישובי מעמד ביניים
8,9,10 - ישובים עשירים
זאת הבעיה הגדולה שלך. הרבה אינטליגנציה, אבל לא הרבה שכל, כך שכשנדרשת חשיבה אמיתית, אתה תיכף ומיד מועד.

המצב הנורמאלי, הנכון והתקין בכלכלה זה מעמד ביניים רחב וחזק, שכבה דקה של עניים, ושכבה דקה עוד יותר של עשירים.

עכשיו, זה נכון שהכלכלה בישראל לא תקינה ולא בריאה, שמעמד הביניים לא רחב מספיק, ששכבת העוני רחבה מידי, ושגם שכבת העושר רחבה מידי, אבל ממש לא ברמה של הנתונים ושל החלוקה שאתה עושה עכשיו ושהחלטת עליהם באופן שרירותי.

אתה מייחס את מחצית הדירוגים לעניים, שגם בישראל, זאת עדיין רק השכבה השנייה בעובייה, שלוש דירוגים לעשירים (זה דווקא נכון יחסית), ושני דירוגים למעמד הביניים, שדווקא זה המעמד הרחב ביותר.

ברור שזה לא עובד ככה ולא נכון או הגיוני בשום צורה או דרך.

עכשיו, מה שכן, ואיך שאנחנו בכל זאת כן יכולים לנסות ללכת לקראתך, זה איך שחלוקת הערים בין העשירונים לא שווה, מה שמעיד שהמדד הוא לא יחסי, אלא כל יישוב מקבל כל דירוג לפי קריטריונים קשיחים, כך שלדוגמה בדירוג 10 העשיר, יש רק כמה יישובים, ככה שתיאורטית, זה אמור להיות אפשרי שזה יהיה נכון החלוקה שאתה עושה, אבל לא, גם כשאנחנו מנסים ללכת לקראתך ושמים לב לדבר הזה, גם אז, בשום פנים ואופן ערים ויישובים בדירוג של 4, בטח כאלו של 5, הם לא יישובים עניים, ואין שום סיבה להסתכל על יישובים בדירוג של 1 או 2 כ"עניים להחריד" או בצורה מיוחדת בגלל שאלו ערבים וחרדים.

בחלוקה שלי נתתי לעניים את שלושת הדירוגים הנמוכים, זה מספיק.

ולמרות שהמעמד הגבוה, גם בישראל, הוא עדיין משמעותית מצומצם יותר ממעמד העוני, עדיין נתתי להם שלוש דירוגים ולא שתיים, תוך כדי התחשבות בכך שכמעט אף-אחד לא נמצא בדירוג 10.

מעמד הביניים מקבל ארבע דירוגים, אלו האמצעיים. זהו.
יש 60 יישובים עניים מלוד, 199 יישובים עשירים מלוד,
מה שאומר שמבחינת אחוזים לוד היא באחוז 23, בהחלט בעשירון השלישי
כן, בהתבסס על מדד לא אמין, שכבר הוכיח את עצמו ככזה שמחושב לא נכון, שלא לדבר על התבססות על נתונים, שמעבר לכך שהם לא אמינים מלכתחילה, ומחושבים לא נכון בתוך הנוסחה של חישוב הדירוג, הם גם לא עדכניים, ומשנת 2021.

כאמור, בפועל, לוד היא 4. גם הסברתי למה בשני ההודעות הפותחות של השרשור, אבל בסופו של דבר, זאת הבעיה עם אנשים עם הרבה אינטליגנציה ולא מספיק שכל. הסתמכות יתר על נתונים מתמטיים, שזאת בעיה, בייחוד כשהנתונים שגויים, והנוסחאות שגויות.
(ולצורך העניין נתעלם מזה שהעשירון הגבוה יש רק 2 ישובים
אכן, נתעלם.
מה שמטה את הדירוג של שאר היישובים עוד יותר למטה)
זה בסדר. גם כך כבר "תיקנתי" את זה כשנתתי למעמד הגבוה בחלוקה שלי שלוש מעמדות במקום שתיים, למרות שאפילו בישראל בעלת הכלכלה החולנית, המעמד הגבוה עדיין משמעותית קטן יותר ממעמד העוני, כפי מה שצריך להיות. רואה? שכל. הרבה יותר חשוב מאינטליגנציה.
1740926367090.png
כאמור, זה לא אמין בשום צורה.
אלא שהיא עשירה רק מ23.4% מהרשויות בארץ
לפי הנתונים השגויים.
בגלל שעשירונים 1+2 הם מאוד עניים
אין לי מושג מהיכן מגיעה ההחלטה הכנראה שרירותית שלך שיישובים בדירוגים 1 ו-2 הם "מאוד עניים".

ההיגיון הישר מלמד שיש שלוש דירוגים של עניים. רק התחתון ביותר הוא "עניים מאוד". הדירוג השני הוא "עניים רגילים". הדירוג השלישי הוא העניים העשירים יחסית.
(בעיקר חרדים וערבים)
שזה לא רלוונטי בשום צורה.
זה אומר שזה אחד מהישובים הלא-חרדים העניים בארץ.
לא.
ממש לא מעמד ביניים.
דווקא כן. תת המעמד הנמוך של מעמד הביניים אבל כן.

אתה עצמך אומר שלוד נמצאת במרחק של רק קצת פחות מ-7 אחוז מאשכול 4, ואנחנו כבר ראינו והוכחנו באמצעות הסקה לוגית פשוטה שהמדד טועה במינימום משוער של 10 אחוז (עלייה ואז ירידה ואז עלייה ואז ירידה וחוזר חלילה, בסדר גודל של לפחות 10 אחוז, ללא סדר או היגיון, זה לא דבר שקורה במציאות בכל הנוגע להתקדמותן ופיתוחן של ערים) עד מקסימום עליון של 19.9% (אני אומר עד 19.9% כי אנחנו לא יודעים מה הטעות העליונה והמקסימאלית האפשרית של המדד, אבל עוד לא ראיתי את לוד יורדת או עולה בשני דירוגים ברציפות בתוך שנה אחת [שזה בטח לא דבר שקורה במציאות, אבל בכל מקרה, הדבר תוחם בעבורנו את הטעות המקסימאלית האפשרית של המדד]).
למעשה - בהתרסקות. לוד ירדה בדירוג.
ב2019 היא דורגה במקום 82 (משמע - עשירה יותר מ31.4% מהישובים) - ולכן גם לפני ההתרסקות לוד עדיין הייתה יישוב עני. פשוט - קצת פחות עני
דירוג 4 הוא לא עני לפי שום קנה מידה מלבד בדמיון המשתולל שלך.

בכל מקרה, הדבר רק מראה את הניתוק של המדד מהמציאות, כמו גם את חולשתך האינטלקטואלית, שבאה לידי ביטוי בהיתלות יתר במדדים וכלים סטטיסטיים ומתמטיים לא אמינים.

בלוד הושקעו תקציבי עתק, היא בהתפתחות תמידית, היא הייתה העיר הצומחת ביותר במחירי הנדל"ן מבין כל ערי הארץ בעשור הקודם, לפני שנייה בנו לידי בתים במיליון דולר ועכשיו בונים לידי בריכה שכונתית, יש שני תחנות רכבת במקום אחת כמו ברוב הערים. שאני אמשיך? אני יכול.
שזה הגיוני.
הרי כל הפטנט הוא להקים בערים עניות שכונות סבבה - שיכניסו מיסים לעיר, וירימו את מצבה הכלכלי
וכך יוצא שהעשירים של לוד - גרים בלוד במקום לגור בישובים הטובים-יותר שסמוך אליה.
אז מה שאתה מציע זה שרק, או אולי בעיקר, בזכות השכונה שלי, העיר שלי עלתה לפני לפחות 15 שנה (ונשארה שם מאז באופן רציף. תזכור אנחנו מדברים על הנתונים האמיתיים. לא הרשמיים) לדירוג בפועל של 4? תודה :)
הדירוג הסוציו-אקונומי של גני לוד הוא 5
בערך כמו קרית ים. וזה משפיע על דירוג בתי הספר (בערך כמו קרית ים, שבה סגרו בית ספר בגלל רמה נמוכה ואלימות גבוהה, כדי לפזר את התלמידים בין בתי ספר פחות גרועים סביבה). אי אפשר לעשות את זה בגני לוד - כי בסמוך אליה יש את בתי הספר של לוד - שהרמה שלהם נמוכה אפילו יותר.
אין שכונה כזאת. התבלבלת בשם עם שכונה אחרת כלשהי. אני גם לא יודע למה נדמה לך שאתה יודע מה הדירוג של השכונה שאתה חושב עליה. מדרגים שכונות? או שהחלטת? כי לי נדמה שהשכונה שלי היא 7 🤷‍♂️
נשמע שבשכונה שלך גרים הרבה פושעים עשירים - שמעדיפים להשקיע יותר ברכבים - ופחות ברמת חינוך גבוהה.
לא מעודד.
אלו אנשים שעשו את כספם ביושר, תודה לך.

אפשר להשקיע בשני הדברים.

כשהייתי בתיכון, המדינה השקיעה בי 20,000 שקל בשנה.
בערך כמו כל שכונה ממוצעת.
ממש לא.

ממש לא כל שכונה כוללת בתוכה רכבת משל עצמה, בטח שלא בריכה שכונתית.

אני מסכים שכל שכונה כוללת מרכז מסחרי, קופת חולים וחדר כושר.

בנוגע לשאר הדברים שכתבתי-מכולות, בתי-עסק, פארקים ובתי-ספר, אני לא חותם על זה, אבל נדמה לי שיש לנו יותר ממה שיש ברוב השכונות, וששלנו באיכות גבוהה יותר.
ממוצע המחירים בשכונה שלך הוא 1,250,000 - שזה נמוך
ממוצע השכירות הוא 3,500 (שזה לכאורה בינוני, אבל נמוך בהתחשב בכך שרוב הדירות שם הן דירות קרקע)
כאמור, אין שכונה בשם "גני לוד" ואין לי מושג על איזו שכונה אתה מדבר או מתכוון אליה. בכל מקרה, וכל עוד תמשיך להביא נתונים של שכונות אחרות, אין לנו על מה לדבר בכלל.
כי שאר השכונה (ובוודאי בשאר העיר), המחירים זולים
אכן, התכוונתי לבתים זולים. עם המקדמה למשכנתא על בית ב-3.5 מיליון אפשר לקנות בית זול.
גם אני גר בדופלקס (אפילו יותר גדול). ומשה יכל להרחיב לדופלקס אם הוא היה רוצה.
אתה עשיר ושווה צפונה ממיליון וחצי דולר. משה גם כן עשיר, בעלים של שני בתים, שטח אדמה, ומזומן.

אתה ומשה לא דוגמה. זה שאתה חושב שכן רק מראה את הניתוק שלך, שזה מצחיק, כי דווקא אתה התחלת ממקום נמוך יותר בחיים ממני, ודווקא אתה אמור להיות בעל סטנדרטים נכונים.
אז אתה לא מרשים במיוחד.
כי אני ומשפחתי גרים בבית שהוא פחות מאשר כפי יכולותינו, בשעה שאתה ומשה עושים ההפך.
במיוחד שזאת שכונה די זולה
כאמור, אין לי שמץ קלוש של מושג על איזו שכונה אתה מדבר, אבל אתה כנראה לא מדבר על שלי.

כוכבית מצויה

Well-known member
כאשר המדד מחולק ל-10 אשכולות, עלייה או ירידה בדירוג אחד למעלה או למטה מעידה על שינוי של 10% לפחות למעלה או למטה, שזה הרבה, מה שמעיד על חוסר תקינות של המדד.

עלייה או ירידה כאלו במהירות, כל שנה או שנתיים, מעידות על חוסר תקינות נוספת.

במיוחד כשאחרי מה שזה כל שנה-שנתיים, זה גם פעם למעלה ופעם למטה, זה עוד יותר לא תקין.

מעטות התופעות שמתנהגות כך מבחינה סטטיסטית, ובטח ובטח שרמת הפיתוח וההתקדמות של ערים היא אינה תופעה שמתנהגת כך במציאות.

זה שהתופעה הזאת מתנהגת כך סטטיסטית, זאת העדות וההוכחה שהמדד מחושב לא נכון, שזה דבר שידעתי אותו מלכתחילה.
מסתבר שגם אחרי שעברת את הבחינה בקורס בסטטיסטיקה אינך יודע סטטיסטיקה.
המשפט הראשון שלך שגוי ולכן גם כל מה שמתבסס עליו.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כאמור, אין לי שמץ קלוש של מושג על איזו שכונה אתה מדבר, אבל אתה כנראה לא מדבר על שלי.
שזה כבר די חכם.
בטח שמת לב שכולם פה מבזים את הנטייה שלך לבזבזנות.
לא כולם. מי שכן פשוט מקנא בי. אני גם לא כזה בזבזן.
עדיף לשמור על הכסף בחסכונות - ולהנות מחלק מהרווח שמצטבר, מאשר לשרוף אותו על השטויות שמרשימות אותך כ"כ
כסף צריך להשקיע, לא לחסוך.
הגדרה סבירה.
רק תזכור - שזה לא כולל את נדל"ן המגורים - אלא רק נכסים מניבים.
לא. עשיר זה מיליון דולר הכול כולל הכול. אין שום סיבה לא לכלול בפנים הון שאינו מניב.
כל עוד הכיף הזה מגיע מחלק מהרווחים בלבד - שיהנו.
עדיף מאשר שיתנו לך ותשרוף את הכסף על שטויות
הם כבר נותנים לי. שכחת את הקצבה החודשית שלי?
גם אני ואשתי מאוד אוהבים ספרים. אני קורא ספר בשבוע
גם אני בקצב של בערך אחד בשבוע.
ואשתי יותר
כנראה יש לה זמן.
אבל יש דבר כזה "יותר מדי". פשוט בגלל שזה יוצר צפיפות.
זאת אכן בעיה. זה גם למה פחתו עם השנים כמויות הספרים שאני קונה בכל פעם, מ-20 ספרים בפעם אחת ב-2,000 שקל, עד להיום-2 ספרים בכל פעם ב-200 שקל.
נגיד שבמדף יש 20 ספרים,
אני מבין שיש לך ספרייה מאוד צרה.
ובכוננית יש 5 מדפים
בכוננית שלי יש 6 מדפים.
זה אומר שאתה צריך 18 כונניות לספרים שלך,
יש לי כוננית ספרים אחת, של 6 מדפים, כפול 35 ספרים למדף, ואני שם שתי שורות בכל מדף, ושם עוד ספרים "שוכבים" עד "התקרה" של המדף. זה מספיק לבערך קצת פחות מרבע מהספרים שלי. מעבר לכך יש לי עוד כמה מדפים שמכילים עוד כמה עשרות ספרים, ומעבר לזה אני שם את שאר הספרים במגירות, בארונות, ובארונות בחוץ.
ואתה עוד לא בן 30
גאונים קוראים הרבה כבר מגיל צעיר 🤷‍♂️

כמו מה שצריך, הרבה, ומההתחלה, כבר בתקופה הקריטית.

ככה אנחנו לא מגיעים לשנות החמישים והשישים לחיינו ואנחנו אקדמאים חדשים באונבירסיטה שהם דוקטורים ומרצים עם שלוש תארים שלא יודעים לאיית אפילו את המילה "מרכין" ושבלי זילות ההשכלה הגבוהה בשנות ה-90 אף-אחד לא היה אפילו יורק לכיוון שלהם.
סדרי העדיפויות שלך פשוט תמוהים.
אמר העשיר שאין לו עורך דין :rolleyes:
הם מאפיינים יותר "נובורישים" שמחפשים רכישת סימלי סטטוס בסיטונות, ולכן מתקשים לשמור על כספם.
וורן באפט למשל - לא ראה טעם ברכישת "הבית הכי יקר, הרכב הכי יקר",
גם אילון מאסק, ממעט בסמלי סטטוס, חי במשך עשרות שנים בדירות קטנות, או אפילו ישן במשרדי החברות שלו,
ורק לפני שנה, כדי לזכות לזמן איכות עם ילדיו, רכש בית גדול.
כל אחד ומה שמעניין אותו 🤷‍♂️
זה שהצעתי לך להיות שכיר שלי ולקבל שכר מינימום - לא הופך אותי למעריץ.
זה לא למה אתה מעריץ. אני מבין שאתה בתוך הארון. כמו סופרמן. זה בסדר. אין לי בעיה 🤷‍♂️

לא חסרים מעריצים שלי בארון.
אכן - אבל לא הייתי גר בעיר כ"כ עניה כמו לוד...
זאת עיר מעמד ביניים שמשתייכת אל תת-המעמד הנמוך של המעמד הבינוני. קרוב אל העוני, ובוודאי ובוודאי שיש פה אנשים שכאלו, שכונות שלמות שכאלו, אבל עוד לא בדיוק "שם". אנחנו לא "שם" כבר כבר לפחות 15 שנה.
שבתי הספר בה לא מרשימים בלשון המעטה.
משרד החינוך השקיע בי 20,000 שקל בשנה.
חשוב לי החינוך של ילדי - ולכן הילדות הולכות לבית ספר פרטי - הטוב בקריות,
גם להורים שלי חשוב החינוך של ילדיהם. בגלל זה למדנו בבתי-ספר מהטובים בלוד.

התארים האקדמיים זה כמובן, מובן מאליו, שלא כמו עם lemner40, דיברגנט חדש, נוסטלגיה, וכל האקדמאים החדשים שהם הראשונים בהיסטוריה של המשפחות שלהם לעשות תארים ועכשיו הם מרגישים על פסגת העולם וחושבים שהם מישהו ומשהו כשהם כלום 😂
וזה לאחר התלבטות בינו לבין בית ספר מעולה אחר - בחיפה.
הריאלי? אחלה בית-ספר. מן הטובים במדינה.

הבעיה זה שתוכנית הלימודים שגויה.

אני מקווה שעד שיהיו לי ילדים שיגיעו לגיל בית-ספר, כבר יהיה בית-ספר שייעבוד לפי תוכנית הלימודים הפזית, תוכנית הלימודים הטובה והנכונה בהיסטוריה, אותה כתבתי בגיל 17 כי התעייפתי מכמה שפשוט מבזבזים לי את הזמן בבית-ספר.
ממש לא בבחירה,
ברור שלא. זאת הייתה בדיחה.
לפני זה רון גר בדירה במיקום נחמד בתל-אביב - סמוך לפארק הירקון. באותו בניין הייתה לו גם חנות אלקטרוניקה,
יפה.
ומכיוון אין לו ילדים
למה? חבל.
הוא היה שמח להוריש את כספו למי שמוכן לסייע לטפל בו
זה לא מעניין.
אבל במקום לסייע לו - גולשים פה התאכזרו אליו ודירדרו אותו אל מעבר לסף השפיות.
בכל שיחה שהייתה לי איתו הוא התלונן על נסיונותיו של משה להכעיס אותו,
ועל החשד שזה בגלל מזימה שמשה קשר עם אחיותיו של רון
לא.

lemner40

Well-known member
כולם הבינו
אתה בחור מסכן ועני
ממשפחה מסכנה ועניה
שגרה בעיר מסכנה ועניה
ואתה חי בדימיון וממציא לעצמך איך היית רוצה לחיות
כי החיים האמיתים שלך הם חרא
אף משפחה נורמלית לא גרה מבחירה בלוד שהיא עיר סמים , פשע, אלימות ומשפחות פשע ערביות

כולם הבינו
אתה בחור מסכן ועני
ממשפחה מסכנה ועניה
שגרה בעיר מסכנה ועניה
ואתה חי בדימיון וממציא לעצמך איך היית רוצה לחיות
כי החיים האמיתים שלך הם חרא
אף משפחה נורמלית לא גרה מבחירה בלוד שהיא עיר סמים , פשע, אלימות ומשפחות פשע ערביות
קרא לי תמים,אבל הסיפור שלו נשמע לי אמין ויש לי תחושה טובה יותר מהממוצע של האנשים

מתי מורחים אותי בסיפורים בגלל הניסיון בקנוניות מאז 2009.

בקיצור מדובר באנשים עם מזל שירשו הרבה כסף אבל יפסידו אותו עם הזמן כי הם לא יודעים

להתנהל בצורה שתשמר אותו.

lemner40

Well-known member
קרא לי תמים,אבל הסיפור שלו נשמע לי אמין ויש לי תחושה טובה יותר מהממוצע של האנשים

מתי מורחים אותי בסיפורים בגלל הניסיון בקנוניות מאז 2009.

בקיצור מדובר באנשים עם מזל שירשו הרבה כסף אבל יפסידו אותו עם הזמן כי הם לא יודעים

להתנהל בצורה שתשמר אותו.
1. אתה זוכר מה ענית כששאלתי אותך אם לדעתך
יש משפחה אחת יהודית שבוחרת לגדל ילדים בלוד
אם רק יכלו להרשות לעצמם לגור בראשון בבית דומה ?
2. צריך לראות איך הוא התרגש מהסכום שהוא שמע שבית חדש עולה 3.5 מיליון שח
מבחינתו זה סכום עצום שרק אלון מאסק וההורים שלו יכולים לשלם עם משכנתא.
3. כל מה שהוא כותב מלא חורים כמו גבינה צהובה
כמו שהוא מעולם לא הסביר למה צהל לא גייס אותו
הוא הרי יודע למה, זה לא סוד
וכמו שהוא לא מספר למה הוא לא לומד באוניברסיטה נורמלית כמו בחור נורמלי
יש רק 2 סוגי אנשים שלא לומדים באוניברסיטה רגילה אלא בפתוחה
אלו שאין להם זמן, כי הם עובדים ויש להם משפחה - הוא לא
ואלו שלא יכולים להגיע פיזית, כי הם בחול, או בצבא או נכים
בדיוק כמו שהוא הסביר איך יתקבל לתואר שני למרות שאין לו ציונים אפילו קרובים למה שצריך
הוא כתב כמה סיבות, ובהם הוסיף, נכים, הוא חושב שנכים יתקבלו לתואר למרות שאין להם ציונים.
וכמו שהוא לא הסביר למה אין לו בת זוג, מעולם לא היתה לו, למה אין לו חברים,
למה הוא לא עושה טיול אחרי צבא ארוך כמו שאנשים נורמלים בגילו עושים
או למה מעולם הוא לא דיבר על טיולים, כושר, ספורט וכו
הוא רק סיפר שפעם ההורים שלו לקחו אותו לחול.

נערך לאחרונה ב:
1. אתה זוכר מה ענית כששאלתי אותך אם לדעתך
יש משפחה אחת יהודית שבוחרת לגדל ילדים בלוד
אם רק יכלו להרשות לעצמם לגור בראשון בבית דומה ?
2. צריך לראות איך הוא התרגש מהסכום שהוא שמע שבית חדש עולה 3.5 מיליון שח
מבחינתו זה סכום עצום שרק אלון מאסק וההורים שלו יכולים לשלם עם משכנתא.
3. כל מה שהוא כותב מלא חורים כמו גבינה צהובה
כמו שהוא מעולם לא הסביר למה צהל לא גייס אותו
הוא הרי יודע למה, זה לא סוד
וכמו שהוא לא מספר למה הוא לא לומד באוניברסיטה נורמלית כמו בחור נורמלי
יש רק 2 סוגי אנשים שלא לומדים באוניברסיטה רגילה אלא בפתוחה
אלו שאין להם זמן, כי הם עובדים ויש להם משפחה - הוא לא
ואלו שלא יכולים להגיע פיזית, כי הם בחול, או בצבא או נכים
בדיוק כמו שהוא הסביר איך יתקבל לתואר שני למרות שאין לו ציונים אפילו קרובים למה שצריך
הוא כתב כמה סיבות, ובהם הוסיף, נכים, הוא חושב שנכים יתקבלו לתואר למרות שאין להם ציונים.
וכמו שהוא לא הסביר למה אין לו בת זוג, מעולם לא היתה לו, למה אין לו חברים,
למה הוא לא עושה טיול אחרי צבא ארוך כמו שאנשים נורמלים בגילו עושים
או למה מעולם הוא לא דיבר על טיולים, כושר, ספורט וכו
הוא רק סיפר שפעם ההורים שלו לקחו אותו לחול.
יכול להיות שהוא נכה פיזית אבל יותר סביר שנפשית לפי איך שהוא כותב "דברים משוגעים".

זה גם מסביר את ההתנהגות הפחות סבירה. נכים פיזית די מסוגלים להשתלב בעולם של היום.

לגבי צה"ל - יותר פשוט ממה שאתה חושב - פשוט אומרים לא.

אז הוא לא אמר לא הוא עשה מריחה אינסופית שכמו שהוא עושה כאן.

הוא אמר להם במילים כאלה או אחרות שהוא נעלה מידי להיות חייל פשוט,

הוא לא עושה מה שאומרים לו אלא משרתים אותו.

זה מסתדר עם הכסף שקיבלה המשפחה.

ברגע שיש לאדם הרבה כסף הוא כבר לא תלוי באנשים סביבו , באישור שלהם.

ככה גם אתה נהיית סנוב,אז מה אתה שואל ;)

lemner40

Well-known member
יכול להיות שהוא נכה פיזית אבל יותר סביר שנפשית לפי איך שהוא כותב "דברים משוגעים".

זה גם מסביר את ההתנהגות הפחות סבירה. נכים פיזית די מסוגלים להשתלב בעולם של היום.

1. אני לא סנוב
2. אם הייתי רוצה להשתחצן, יש לי על מה
אני כבר עשיתי שורה ארוכה של דברים בחיים
כמעט בכל תחום
אני בגילו הייתי אחרי שירות צבאי מלא , הייתי מהנדס בתפקיד נחשב,
התחלתי תואר שני, גרתי בתל אביב, קניתי רכב חדש, טיילתי בעולם.
3. אם הוא נכה נפשית, והשתחרר מהצבא בפרופיל נפשי
פסיכולוג הוא לא יוכל להיות.

1. אני לא סנוב
2. אם הייתי רוצה להשתחצן, יש לי על מה
אני כבר עשיתי שורה ארוכה של דברים בחיים
כמעט בכל תחום
אני בגילו הייתי אחרי שירות צבאי מלא , הייתי מהנדס בתפקיד נחשב,
התחלתי תואר שני, גרתי בתל אביב, קניתי רכב חדש, טיילתי בעולם.
3. אם הוא נכה נפשית, והשתחרר מהצבא בפרופיל נפשי
פסיכולוג הוא לא יוכל להיות.
פסיכולוג הוא לא יוכל להיות כי הוא אינפנטיל, לכן גם ציוניו בינוניים מינוס ועוד במוסד שמאוד מקל על סטודנטים ובודק את העבודות והמבחנים בכפפות של משי.
לגבי נכותו הנפשית, זה דווקא יתרון בכדי להיות פסיכולוג כי הוא מכיר את זה מלמטה ויש פסיכולוגים שהגיעו מלמטה.
אני אישית מכירה פסיכיאטרית שהייתה אנורקטית ואושפזה והיום היא פסיכיאטרית ילדים.

lemner40

Well-known member
פסיכולוג הוא לא יוכל להיות כי הוא אינפנטיל, לכן גם ציוניו בינוניים מינוס ועוד במוסד שמאוד מקל על סטודנטים ובודק את העבודות והמבחנים בכפפות של משי.
לגבי נכותו הנפשית, זה דווקא יתרון בכדי להיות פסיכולוג כי הוא מכיר את זה מלמטה ויש פסיכולוגים שהגיעו מלמטה.
1. אנורקסיה נמצאת אצל נשים אובר השגיות שדורשות שלמות, פרפקציוניסטיות
אחת כזאת תקבל ציונים מציונים בתואר ראשון, שני והלאה
היא תוכל להיות פסיכולוגית,
נרקיסיסט עצלן ופחדן לא יכול להיות שום דבר.
2. פסיכולוג חייב להתעניין באחר
זה כל המהות, לעזור לאדם אחר
והנרקיסיסט לא מתעניין באף אחד פרט לעצמו
ואין לו שום עניין לעזור לאדם אחר.
הוא לא מסוגל לשבת שעות ולהקשיב לאחרים על הבעיות שלהם.
3. כדי להיות פסיכולוג, אדם חייב להכיר את הסביבה, התרבות
להתנסות ולחוות את החיים, כדי שיוכל להבין את הפצינט ,עולמו ובעיתיו,
בחור פחדן , עצלן, שכמעט ולא יוצא מהחדר, לא עשה כלום עם החיים שלו
לא יכול לדעת על מה הפצינט מדבר, כי הוא לא עשה שום דבר דומה.
איך הוא יכול לעזור לאדם שמדבר על בעיות שקרו לו בצבא, בזוגיות, בעבודה, בפעילויות שונות, וכו
כשהוא לא עשה שום דבר מזה.
הבחור דומה שיביאו פסיכולוג מקונגו לישראל.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
צודק בהחלט,
לא, הוא טועה כמו מה שהוא תמיד טועה בנוגע להכול, אבל לא ציפיתי ממישהי ברמתך להיות מסוגלת להבדיל בין אמת לשקר :)

הדבר היחיד שאי-פעם ראיתי אותו מתאר נכון זה את הדעות הפוליטיות של החרדי המפגר:

__צילום מסך_12-3-2025_175853_www.tapuz.co.il.jpeg
הוא טוען שהוא גר בשכונה עשירה ולא מבין שהמחיר שנקב בו הוא אפילו לא מחיר של דירה למשתכן בעיר לא יוקרתית, כמו למשל פ"ת או ראשון.
הוא חשב שהולך להרשים אותנו שזה הרבה כסף, רואים כמה אין לו מושג בכספים ושהוא לא חי על הקרקע אלא בעולם מדומיין שהוא המציא.
מכיוון שכבר כתבת את הדברים באחד משרשורי המשקפיים שלי, ומכיוון שכבר עניתי עליהם שם, אני מאמין שהעתק-הדבק פשוט יספיק:

__צילום מסך_5-2-2025_41426_www.tapuz.co.il2.jpeg
פסיכולוג הוא לא יוכל להיות כי הוא אינפנטיל,
בלי להעליב, אבל בעולם שבו מישהי חסרת כל מחשבות מקוריות משלה שכל דבריה הם חזרות על דברי אחרים, שכותבת שרשורים של אלפי מילים על תוכניות ריאליטי טראשיות, שצריכה לשאת את עיניה אל חרדים ואתיופים בשביל לדעת מה לחשוב, מה להגיד, שלא יודעת לאיית באופן בסיסי בשפת האם שלה, יכולה להיות מרצה באקדמיה, אני די בטוח שכל אחד יכול להיות כל דבר. כל זה עוד מלפני מה שאמרנו שהטענה עליי שאני אינפנטיל היא שקר כוזב שהומצא עבורי על-ידי חרדי מפגר ועני מרוד, ושכבר הופרך זה מכבר, ואם את רוצה, אני יכול גם להראות לך את ההפרכה.

בכל מקרה, ובלי קשר לכלום, כמובן שגדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה יכול להיות פסיכולוג.
לכן גם ציוניו בינוניים מינוס
ספק אם ניתן להגדיר כך את הציונים שלי. גם אם כן, זה מכיוון שאלו הציונים שגאונים מקבלים. זה הרי ברור וידוע.
ועוד במוסד שמאוד מקל על סטודנטים ובודק את העבודות והמבחנים בכפפות של משי.
האמת שמה שאני שמעתי, וממישהו שמבין יותר ממך, זה שזה מוסד שמאוד מקשה על סטודנטים ובודק את העבודות והמבחנים בחומרה. בכל מקרה, ברור שלימודיי באוניברסיטה הפתוחה הם טעות של האנושות, ושגאון בסדר הגודל שלי היה אמור ללמוד באוניברסיטת הרווארד, או אם הייתי מעדיף להישאר קרוב לבית, אז לפחות באוניברסיטת תל-אביב.
אין לי שום נכות נפשית מלבד זאת שהמצאת עבורי בעקבות קנאתך העזה בי.
אני שמח שאת מטפלת בעצמך.

לא, הוא טועה כמו מה שהוא תמיד טועה בנוגע להכול, אבל לא ציפיתי ממישהי ברמתך להיות מסוגלת להבדיל בין אמת לשקר :)

הדבר היחיד שאי-פעם ראיתי אותו מתאר נכון זה את הדעות הפוליטיות של החרדי המפגר:

צפה בקובץ המצורף 124767

מכיוון שכבר כתבת את הדברים באחד משרשורי המשקפיים שלי, ומכיוון שכבר עניתי עליהם שם, אני מאמין שהעתק-הדבק פשוט יספיק:

צפה בקובץ המצורף 124768

בלי להעליב, אבל בעולם שבו מישהי חסרת כל מחשבות מקוריות משלה שכל דבריה הם חזרות על דברי אחרים, שכותבת שרשורים של אלפי מילים על תוכניות ריאליטי טראשיות, שצריכה לשאת את עיניה אל חרדים ואתיופים בשביל לדעת מה לחשוב, מה להגיד, שלא יודעת לאיית באופן בסיסי בשפת האם שלה, יכולה להיות מרצה באקדמיה, אני די בטוח שכל אחד יכול להיות כל דבר. כל זה עוד מלפני מה שאמרנו שהטענה עליי שאני אינפנטיל היא שקר כוזב שהומצא עבורי על-ידי חרדי מפגר ועני מרוד, ושכבר הופרך זה מכבר, ואם את רוצה, אני יכול גם להראות לך את ההפרכה.

בכל מקרה, ובלי קשר לכלום, כמובן שגדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה יכול להיות פסיכולוג.

ספק אם ניתן להגדיר כך את הציונים שלי. גם אם כן, זה מכיוון שאלו הציונים שגאונים מקבלים. זה הרי ברור וידוע.

האמת שמה שאני שמעתי, וממישהו שמבין יותר ממך, זה שזה מוסד שמאוד מקשה על סטודנטים ובודק את העבודות והמבחנים בחומרה. בכל מקרה, ברור שלימודיי באוניברסיטה הפתוחה הם טעות של האנושות, ושגאון בסדר הגודל שלי היה אמור ללמוד באוניברסיטת הרווארד, או אם הייתי מעדיף להישאר קרוב לבית, אז לפחות באוניברסיטת תל-אביב.

אין לי שום נכות נפשית מלבד זאת שהמצאת עבורי בעקבות קנאתך העזה בי.

אני שמח שאת מטפלת בעצמך.
אינפנטיל, כהרגלך.

על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אינפנטיל, כהרגלך.
תפנימי: לחזור על שקר אלף פעם לא הופך אותו לאמת 😂

שהאמת שזה דבר שחשבתי שכבר הפנמת אותו מאז שהפסקת לקרוא להרינגטון שקרן, אבל מסתבר שלא 🤷‍♂️
על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...
עשרות הישגיי האדירים והעל-אנושיים באופיים הקנו לי מוניטין של גאון מופלג :ROFLMAO::

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים

את, גם אחרי כברת דרך באקדמיה, צריכה להעתיק שרשורים מאנשים אחרים כדי שיהיה לך מה להגיד, וטועה באיות מילים בסיסיות כמו "מרכין":

__צילום מסך_16-2-2025_122828_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_16-2-2025_122925_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_17-3-2025_13420_www.tapuz.co.il.jpeg

אם לי אין מוח, מה נגיד עלייך? 😂

תפנימי: לחזור על שקר אלף פעם לא הופך אותו לאמת 😂

שהאמת שזה דבר שחשבתי שכבר הפנמת אותו מאז שהפסקת לקרוא להרינגטון שקרן, אבל מסתבר שלא 🤷‍♂️

עשרות הישגיי האדירים והעל-אנושיים באופיים הקנו לי מוניטין של גאון מופלג :ROFLMAO::

את, גם אחרי כברת דרך באקדמיה, צריכה להעתיק שרשורים מאנשים אחרים כדי שיהיה לך מה להגיד, וטועה באיות מילים בסיסיות כמו "מרכין":

צפה בקובץ המצורף 124970
צפה בקובץ המצורף 124971
צפה בקובץ המצורף 124972

אם לי אין מוח, מה נגיד עלייך? 😂
טוב שהפנמת שאתה אינפנטיל, זה התחלת טיפול, אולם לא רואים את הסוף בקצה המנהרה :(

למעלה