גולשים וגולשות יקרים, חברי פורום, חבר'ה

Evil Pig

New member
גולשים וגולשות יקרים, חברי פורום, חבר'ה

פורום סיסטם אוף א דאון היקרים אני נאלץ לכתוב פה משהו שלא חשבתי שאני אצטרך לכתוב, אבל לא נשארו יותר מידי ברירות. כמו שבטח שמתם לב, כבר כמה חודשים שהפורום שלנו מתפקד בצורה קצת לקויה. הפורום הפך בתקופה האחרונה לפורום
לחלוטין וזה גם בגלל שהלהקה בהפסקה אך גם בגלל שאפחד לא נתן פה את המקסימום שלו, כולל אני, לטובת הפורום ולטובת תפקודו המלא. היו ניסיונות רבים לעורר את הפורום, גם מצידי וגם מצד כמה וכמה גולשים, אך גם ניסיונות אלו לא ממש עזרו. בעקבות מצב זה שהפורום לא ממש מתפקד ושהלהקה לא בפעילות הוחלט לסגור את הפורום. כאשר הלהקה תחזור לפעילות שוטפת כך גם הפורום יחזור לפעילות שוטפת. הפורום ישאר פתוח לעוד כמה ימים כדי שתוכלו בשרשור זה לחלוק איתנו את דעתכם, את מחשבותיכם ואת הבאסה שלכם. שלכם תמיד דורון

STU XD

New member
טוב, זה היה די צפוי..

אבל זה בכל זאת מבאס טילים. הפורום הזה חשוב לי וגם האנשים שפה [לפחות אלו שנשארו..] אני מקווה שהלהקה תחזור לפעילות, וכך גם הפורום.. אני אוהבת את כולכם פה
ואנחנו נמשיך לשמור על קשר! אז אל דאגה.. :]

dusa1

New member
......

היה פה טוב, איןלי מה לומר יותר. אוהבת אותכם 3>

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo2.gif

כל כך עצוב לי לראות את הפורום הזה נסגר, הצטרפתי לכאן לפני ששנתיים או שלוש והכרתי כאן אנשים פשוט מדהימים! אני חושבת שכל אחד בתורו באמת ניסה להחיות את הפורום, אבל נראה שהאנשים פה בפורום התחילו להתעניין פחות ופחות בסיסטם. דווקא ההפסקה של סיסטם לא נראית לי הסיבה פה. כי בכל זאת סרג' הוציא אלבום מדהים וממשיך להוציא קליפים לכל שיר ושיר באלבום. אני חושבת שהדבר שהביא ל"כשלון" של הפורום הוא אי המפגשים בוא, אני לא באה פה בהאשמה לאף אחד כי אני יודעת שזה לא הסתדר כל פעם מסיבה אחרת. בכל מקרה אני מאוד אוהבת את כולכם פורום סיסטם יקר שלי. עם כמה שעצוב לי שהפורום נסגר אני חושבת שיותר עצוב לראות אותו ככה מת, ובמשך שבועות לא לראות פה הודעה אחת חדשה. לראות פה אנשים שמנסים להחיות את הפורום עם פינות, משחקים, שאלונים ואין שיתוף פעולה. למי שאין עדיין ת'מסנג'ר שלי (ורוצה) בקשו במסרים.. תוכלו גם למצוא אותי בפורום גאנז, אירוסמית' מגרש ביתי וסקראבס אוהבת אתכם המון המון

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifזה סופו של כל פורום....

עם כמה שהמצב מבאס ומצער, אין מה לעשות כבר אבל את האמת אני לא מתבייש לעמוד כאן ולהגיד זאת אשמתכם למה? כי אנשים קרעו ת'תחת שלהם לפינות ואני אחד מהם, עשיתי פה 3 פינות {סליחה על כל ההשווצה אבל זאת האמת...} וכמעט שלא שמתם קצוץ עליהן רק על הקורבן אולי אבל טראנסיסטם ראיתי רק 3 אנשים קבועים שכותבים כל הכבוד והבעת דעה ותשמעו קצת תשנו קצת כנ"ל עם כל זה אני עדיין אוהב כל אחד ואחת פה המון המון נוצרו קשרים חזקים בפורום הזה לדעתי אני הרגשתי ועדיין מרגיש מאוד קשור לפורום הזה וכל מפגש שמחתי ונהניתי לפגוש אנשים, אפילו במפגש של ה4 אנשים עם שלומית דור איתי ובר שנעלמה אחרי איזה 20 דקות פתאום.... היו לנו תקופות מאוד טובות יחד ואיתן גם תקופות שפל שהתגברנו על רובן חוץ מהאחרונה שהכתה.... חשבתי לא נורא, נתגבר על התקופה הזו אבל זה לא קרה ואני מצטער שזה לא קרה אז להתראות פורום יקר הייתם חשובים לי ואהובים מאוד ונקווה שנפגש עם כולכם שוב כי אני ממש מתגעגע לכולכם

Kneeling Roses

New member
אני כ"כ אתגעגע אליכם

זה הפורום הראשון שבאמת הכרתי בו אנשים, והמפגש הראשון שלי היה איתכם, וכל כך נהניתי בכלל כל המפגשים איתכם היו טובים, רק לאחרונה שלא כל כך הצלחנו לארגן זה איבד מעצמו.. אני מקווה שניפגש מתישהו, ושזה יהיה בקרוב
למי שאין, המסן שלי: [email protected] ואני בפורומים אליס וג'ף באקלי אני אתגעגע המון

בתור "קורא סמוי"

חבל. כי אולי יהיו דברים חדשים לגבי החברים בנפרד, כמו סרג' לדוגמה.. בכל אופן, חבל

Evil Pig

New member
תיראה, כרגע ישנה פעילות דיי מכובדת של סרג'

ולמרות זאת, ואף על פי ש, כאשר נפתחו שרשורים בעיניין הם בד"כ נסגרו במספר הודעות נורא מועט. אני באמת חושב שכמה שזה קשה, הפורום כרגע בירידה ואולי כדאי באמת לתת לו "לנוח" כמו שהלהקה נחה, וכאשר תהיה פעילות אז הוא כניראה יפתח, אין סיבה שלא. זה חבל, אבל באותה מידה זה כבר מתבקש. סופש נעים

אנו מודים ל-Evil Pig

על הניהול המסור ועל ההשקעה בפורום עד כה ומאחלים לו בהצלחה בהמשך
בשלב זה, עקב מיעוט פעילות בפורום- הוא יסגר. אנו מזמינים את הגולשים לגלוש ביתר הפורומים בתפוז
אנשים

למעלה