גולשים חדשים וחורף?

קאדט

New member
גולשים חדשים וחורף?

זה משנה מבחינת היכולת גלישה שלי באיזו עונה אני אגלוש? או שאם סיבכתי פה דברים גולשים מתחילי יסתדרו עם גלישה בחורף?

LiorInDaMix

New member
אחי..

אני מתחיל יחסית.. עוד לא גלשתי בחורף.. ואני לא מתכוון להכנס לבד בחורף למים.. אני חושב שכדאי לך לעשות כמוני ולחפש מישהו מנוסה לגלוש איתו בחורף...

Ben Dor

New member
גולשים מתחילים בדרך כלל לא

מצליחים לעמוד ברמה של גלי חורף... למרות שיש גלים בחורף שהם כמו גלי קיץ... יש ימים בחורף שלמתחילים לא כדאי להיכנס... פשוט כל פעם שאתה מתכוון לגלוש בימי חורף תבוא לפה תשאל אם כדאי לך להיכנס או לא... יש גולשים מתחילים (*אהמ* *אהמ* טל קפלן) שכן יכולים ללכת לגלוש בחורף בגלל הרמה שלהם... בקיצור אם אתה מתחילים שאתה לא מסתדר עם הגלים של הקיץ אל תחשוב אפילו על ללכת לגלוש בחורף... ואם אתה מתחיל שאתה ברמה טובה טובה מאוד אפילו לך תנסה תמזל שלך =] בהצלחה =]

טל קפלן

New member
../images/Emo8.gif

מחזק את בן דור [=

yanay4

New member
אל תלך בסערות

תלך בימים שהגובה גלים הוא כמו בקיץ, תשאל פה בפורום נאמר לך בכיף מתי. בינתיים יש עוד קצת זמן, ואפילו תקופת יבוש ארוכה לפנינו תקופת מעבר, שלא תהיה כמו הזוועה של שנה שעברה.

PinkyRaSta

New member
אפשר, ככה לומדים ../images/Emo210.gif

רק אל תלך בסערות ובימים גבוהים. יש אפילו ימים בקיץ שיותר גבוהים מהחורף ומסוכנים לא פחות. תלך בימים נמוכים יחסית, כשמזג האוויר נוח ולא ברוחות חזקות וגשמים מטורפים. הבעיה היא שבחורף בדרך כלל או פלטה גמורה, או ממש גבוה, או בינוני ומבולגן. ואל תיכנס לחוף לבד בפעמים הראשונות שלך.

למעלה