גולשים יקרים- אנא התחשבו מעט

גולשים יקרים- אנא התחשבו מעט

שלום לכם אני מקבלת עשרות אי מיילים מהגולשים בפורום זה, משתדלת לענות לכולם ועושה זאת בכייף, אך הזמן קצר ואני גם מנהלת עסק, העובדים שלי ניגשים אליי ומקבלים תשובה שאני כרגע עונה לכם . בזמן האחרון קיבלתי מעל מאתיים אי מיילים מתוכם גם עשרות מהגולשים כאן, זה לא פשוט לענות תאמינו לי. אני מנסה לעשות את המיטב, בשישי שבת אני לא עובדת וגם לא מדברת על עסקים אז איתכם הסליחה. אני אענה לכל אחד, אני לא בורחת, מי שלא מאמין לי שימשיך לא להאמין אך אני מציעה לו לחפש אחר כל תשובותיי בפורום, הוא יקבל המון תשובות ועדויות שנכתבו בפרטי לאנשים לגביי ולגביי המיזם שלי שלא רציתי שיחשף אך הגולשים בעצמם עשו זאת ולא נשאר לי ברירה אפילו שאני חשופה לכעסים מצד ספקים שעדיין לא אישרו סופית, וכרגע הוא נבדק מבחינה טכנולוגית ותכניו המלאים לא עלו עדיין כלל (לחמור מראים חצי עבודה) ואתם לא חמורים. מי שכן מאמין לי מקווה שאני עוזרת לו. ואין לי בעיה להמשיך לספר על ניסיוני ועל הטעויות שעשיתי וכיצד התגברתי גם על מכשולים וישנו כאן מישהו שפעם נפגש איתי בנושא השקעה שכתב על כך. אני אישית חושבת לפי השאלות שמגיעות אליי, שיש לי כן מה להוסיף ולתת נקודת זינוק ליזמים שמפחדים לעשות צעדים ראשונים תודה לאלה גם שלא מפרגנים, ותודה גם לאלה שכן מפרגנים, מהכל לומדים וזו הראיה החשובה שצריך ללמוד בכדי להיות יזמים ולשרוד במדינתנו הקטנה. חבל שלא מגלים קצת סובלנות וסבלנות, ולא מסתכלים כיצד הצד השני מרגיש כשקוטלים אותו. אני למרבה שמחתי עושה זאת ולמדתי את הצדדים גם של האנשים הנזקקים ולקחתי יוזמה לקדם את חזוני לעזור. אני לא כאן מולכם , אני נמצאת יום יום מול מי שאני חייבת לו וזה הבורא. מקווה שיום אחד כן תקראו את הדברים שנכתבו מעבר לדברים הטכניים אלה שמנסים לפתוח קצת אור ואהבה בלב כל איש. אני התחלתי מידיעה שכל אחד רוצה לעזור אך לא יודע כיצד, אלה שכן רוצים לעזור גם לאחרים אני עונה להם, אלה שקוטלים אותי, אני חושבת שגם הם נעזרים לראות את תדמיתם האמיתית כאן בפורום זה. בברכה עינת בר-און

ובנימה אופטימית זו- יומנה של יזמת5

כיצד מצאתי ואיפיינתי את קהל היעד. ישמע מוזר כפי שישמע, אך אני אספר לכם את סודי שאני נוהגת ללכת בעקבותיו. יש כאלו שיופתעו מאוד ויגידו אבל זה לא הסדר הנכון, ולכל דבר יש את הזמן שלו וכו´... יש שיגידו גם שקודם צריך לאפיין את קהל היעד ואחר כך לנסות למצוא רעיונות כיצד לשווק ובכן... אצלי זה היה הפוך, קודם פיתחתי רעיונות ייחודיים ותוך כדי זה הגדרתי את קהל היעד. באחד הפרקים הקודמים כתבתי על תיחום הפעילויות שלי על ציר התחלה וסוף. כך גם אני משתמשת כמעט לכל דבר שאני מעונינת להשיג, במקרה הזה, אני מעונינת להשיג את קהל היעד שלי. ובכן גם במקרה זה, אני מתחילה מהסוף....... להתחלה. חשבתי לעצמי, מה בעצם יש לי שקשור לקהל יעד, ואז הבנתי ש.... כלום. ערכתי מעט מחקרים אודות התחום של הפרוייקט שלי, קראתי סטטיסטיקות, מאמרים ובעקר פורומים שנוגעים בנושא, ושם קראתי את תגובות האנשים, לפעמים שלחתי שאלות וקיבלתי תשובות, כך גיליתי כיצד יתייחס קהל היעד לתחום שאני מתמקדת בו. התחלתי להכין רשימה ובה העלתי נקודות שקשורות לדברים שעשיתי בחיי, רעיונות, תחביבים, אירועים, אנשים שהכרתי, יחסי ציבור שעשיתי לעצמי בתקופות שונות של חיי, ואז הבנתי שיש לי דבר מאוד חשוב שנקרא : קשרים . ידעתי מראש שהפרוייקט שלי מבחינה עסקית מתאים לכל סוגי קהל היעד, תינוקות, נוער, מבוגרים, אנשי שיבה, אנשי עסקים, אנשי מקצוע שונים, תיירים מחו"ל, אנשים בעלי תחביבים ועוד... רציתי להגיע לכל שכבות האוכלוסיה, ולכל הגילאים, מפני שהפרוייקט הזה, לא רק שהוא יהיה ריווחי, אלה אני רואה בו גם את הצד הרוחני , אני מייעדת אותו להיות במה בשבילי ובשביל אחרים, להעביר מסרים חשובים של עזרה לזולת, עזרה ל"אני העצמי של כל אחד" לאחר שיקרא את הדברים החשובים שיכתבו באתר. אני רוצה להכניס סיפורים אישיים של אנשים במצוקה וקצת לגרום לאנשים להפנים נושא חשוב זה, ובעקר לתת להם אפשרות לתרום ולהוציא את הטוב האישי שבהם. הפרוייקט הינו רעיון עסקי לחלוטין שלא קיים ומתמקד בנושא מסוים שנזקקים לו בחיי היום היום . הפרוייקט עצמו לא מתעסק בתרומות לנזקקים, אך הוא בהחלט דרך לביטוי חזון החברה בפני הגולשים שיכנסו להשתמש בשירות שהוא אמור לתת. וכמו שהזכרתי בעבר, חלק מהכנסות הפרוייקט ייועדו לתרומות לנזקקים, ולכן פרוייקט זה ייחשף במדיה ובתקשורת. ובכן... אמרתי שהדבר היחיד שעומד לרשותי זה קשרים , קשרים עם כל מיני סוגי אנשים, כך ישבתי ואפיינתי כל איש קשר במה הוא יכול לעזור ולאיזה סוג קהל יעד הוא מתאים, ומה הוא יקבל ממני בתמורה. · סלבריטאים מעולם הספורט, האופנה, התקשורת, הסרטים, ועוד, שאותם הכרתי דרך ידיד טוב– ושנתנו את הסכמתם ליחצן את הפרוייקט בפני קהל הנוער ותמורת זה אעשה איתם ברטר עתידי לפרסמם באתר. · איש רדיו ויחצ"ן – שהסכים להזכיר את הפרוייקט בעת תוכניתו ובעת הנחיית אירועים מרובי קהל בתחום הספורט, ותמורת זה אתן לו פינה שבה הוא יכתוב אצלי באתר, וכך הוא יזכה לחשיפה גדולה שתאפשר לו לפרסם את הפרוייקטים שהוא מייחצן ללקוחותיו בעקיפין. · מארגן מסיבות – שהסכים לכתוב את כתובת האתר על ההזמנות למסיבות שהוא עורך ותמורת זה אני אפרסם אותו אצלי. · אנשי עסקים – חלקם ממשפחות השולטות בעולם העסקים, רובם הביעו רצון טוב ליצור שיתוף אסטרטגי ולעזור. · כתבי רדיו ועיתונות בתחום האינטרנט – הביעו את נכונותם לעזור בפרסום כתבות על הפרוייקט. · שיתוף פעולה עם בעלי אתרי אינטרנט אחרים הנושאים פרסים · גימיקים נוספים וייחודיים, שבגללם ירצו לראיין בתוכניות טלוויזיה. · וכמו שאני מכירה את עצמי, אני אפנה לכל אחד שיוכל לעזור, זאת כמובן ששוב... אמצא את האישיות המתאימה ואז אפתח את הרעיון שלדעתי יעזור לי לשכנע ולקבל את תמיכתה. עד לא מזמן בין שאר הדברים שעסקתי גם עזרתי למישהו להקים עמותה "לצמצום הפחתת הפשע והאלימות בישראל" אשר כיהנתי בה כמנכ"ל, לאחר שהיא קיבלה תמיכה של כמה חברי כנסת. במסגרת פעילות זו ,סיירתי באתרי גמילה לסמים, התכתבי ונפגשתי עם משפחות הסובלות ממצוקה ועוני, והרגשתי את הכאב הנורא שאנשים חווים על לא עוול בכפם, ילדים מקסימים בעלי פוטנציאל אדיר, אך הסביבה והתנאים לא מאפשרים להם להתפתח ולקבל הזדמנויות. גם הם חלק מקהל היעד שלי, אך זהו קהל היעד שלשמו הקמתי פרוייקט זה ושבעתיד יזכו להטבות מבעלי העסקים שאיתם אני אתקשר בפעילות שיווקית. אני אסיים במשפט מאוד חשוב, ואם תפנימו אותו בליבכם, תוכלו להתקדם בחייכם, " בעשותך עבור העולם יותר ממה שהעולם עושה עבורך, זוהי הצלחה"

מהנדס 32

New member
על פי הנתונים כאן

אני מבצע היסק שאת עוררת כאן את הסערה...כך שאין לך מה להתלונן!

מעולם לא היו לי תלונות

מהנדס יקר, לא התלוננתי, רק היה חשוב לי להעביר מסר לכאלה שמבקשים תשובות שידעו שלא נעלמתי ואני עונה גם לאחרים שמבקשים התייחסות

למעלה