גולשים יקרים שלום

גולשים יקרים שלום

אני פונה אליכם משום שאתם חלק מאוד חשוב ב"בלוגים". אנו רוצים ליצור תוכנית מעניינת בשבילכם אשר תכיל תכנים מעניינים. במידה ושי לכם רעיונות מקוריים כמו למשל נושאים רוחניים, חינוכיים, ראיונות עם אישים חשובים/פחות חשובים וכדומה. אשמח לקבל רעיונות מכם.

eims22

New member
לגביי יצירת תוכנית...

אני מנסה ליצור תוכנית ראיונות ואני תריך יכולת לחבר את המרואין שלי לשידור מביתו כיצד ניתן לעשות זאת אם בכלל? לגביי התכנים אשמח עם תפוז יעבירו לי - חומר לנושאים בתוכנית ואנשים לראיין אותם. כיום אני מראיין בעליי בלוגים באמצעות הצ'אט...

De-Panther

New member
אתה יכול להציג שיחה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שלך בנטמיטינג בזמן השידור יש תוכנה בשם CAMTASIA STUDIO או משהו בסגנון אתה יכול לשדר איתה את מה שאתה רואה במסך אז פשוט תראיין את הבנאדם בנטמיטינג בשידור ישיר ותציג את זה לכולם

eims22

New member
לא הבנתי ו..

מאיפה אני מוריד את התוכניות האלה?

De-Panther

New member
../images/Emo9.gifתחפש תוכנה בשם..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

Camtasia Studio אבל היא חינמית רק ל30 יום... אחריי זה צריך להרשם...

יש לי הצעה!

ראיתי היום באתר חבר'ה שישנה גם אפשרות לפתוח כמה מסכי טלויזיה בו זמנית, אני ממליצה לבדוק את מה שהם עשו שם, אולי זה יתן לכם רעיונות לשיפור

eldadj

New member
אולי כבר

אולי כבר תעזרו לאנשים המסכנים שלא יכולים לראות את הצ'אט זה לא פייר שאף אחד לא מזיז את התחת שלו כדי להבין מה הבעיה שלי לראות את הצ'אט ולהשתתף בו

נירוסטה

New member
../images/Emo62.gif רעיון ! ../images/Emo26.gif

אתם מזמינים פעמים רבות כל מיני אנשי מקצוע לארוח בפורומים השונים, כדי שיענו לשאלות הגולשים. אז תזמינו אותם מידי פעם לבלוג מיוחד בנושא הרלוונטי, שבו יוכלו לענות באופן מסונכרן לשאלות הגולשים בנושאי רפואה, משפחה וכו'.. פסיכולוגים, אמנים,פוליטיקאים, רובי וויליאמס...וכד'

נירוסטה

New member
אה, גם האמצעים

שאפשר לנצל עכשיו, כמו המיקרופון- זה יכול להיות שידרוג מעניין לפורומי המוסיקה השונים ! למשל להשמיע סמפלים, טראקים, שירים... לנתח וללמוד עליהם בשידור חי.

נירוסטה

New member
חשבתי על זה, והינה עוד יתרון....

כל לומדי השפות ב"תפוז אנשים"- (יידיש, יפנית, אלגלית וכו'..) יוכלו לקבל שיעורי עזר לייב ! קשה מאוד ללמוד הגייה נכונה של מילים ומשפטים דרך קריאה יבשה של הודעות. המשדר יוכל להנחות אותם ולהשמיע את הדרך הנכונה להגות את המילים.

שף2004

New member
הצעת יעול

יהיה נחמד אם יהיה מסך מפוצל עם כל השידורים בו זמנית , יהיה יותר קל לנווט ככה

פרסה

New member
בלתי אפשרי.

רוחב הפס שידרש כאן הוא גדול מאוד! כל שידור הוא לפחוות 200KB בשניה (והחיבור הממוצע הוא 750 KB) אז זה לא אפשרי... וגם זה מאוד יעמיס על השרתים (יש הסבר מפורט באחד השרשורים)

MASS23

New member
לי יש רעיון מצויין

ציציםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

../images/Emo28.gif תשלוף שפן אחר הצחקת אותנו../images/Emo6.gif

אתה מנסה ליצור נופך איכותי ומענין בבלוגים זו יוזמה ברוכה כשלעצמה. אך היוזמה נופלת על צופים
עם עיניים ואוזניים ערלות.
הראיה לכך אחוזי הרייטינג והציפייה הגבוהים שלהם זוכים כל האמיצות
והאמיצים שמתפשטים פה ונותני מופעי סקס
ועירום. זה מה שהגולשים רוצים פה מציצנות וחרמנות. מה רצית שנביא לבלוג את
ביבי נתניהו שיתן הרצאה איך יוצאים מהמשבר כלכלי?? תנו לעם ולמובטלים רק לחם
ושעשועים. זיונים עם
בלונדיניות ומופעי לייף שואו של חתיכים חטובים. לסיכום: כל הכבוד לתפוז
ולהנהלת הבלוג על הנועזות ואי הצנזורה של השידורים תמשיכו ככה גם אני אתפשט בסוף מהעניבה לעיני כולן ויש לי מה להראות
שלכם
מנכל מחפש מזקירה
השולף הכי מהיר בעיר

רעיון מצויין- שימו לב

תכניסו לחדרים פרסומות בכסף- ככה שלמי שיש רייטינג גבוה יהיה כדאי לפרסם אצלו- מה שיגרום למשדרים לנסות להיות מעניינים יותר- שייתחרו עלינו קצת ולא יעיפו אותנו על כל שטות

למעלה