גולשים יקרים

גולשים יקרים

ניהלתי את הפורום זמן רב מתוך אהבה ותשוקה לנושא. אני כרגע נמצאת בשלב שבו אין לי את הזמן הדרוש לניהול הפורום ועל כן החלטתי שזה רק הוגן להמשיך הלאה ולעזוב את ניהול הפורום. אני מאחלת לכולכם חיים של אושר
והגשמה
ומודה לכם על כל התקופה
עידית רון.

../images/Emo43.gifפרישת המנהלת ועתיד הפורום../images/Emo43.gif

אנו מודים לעידית רון על ניהולה המוצלח, ומאחלים לה בהצלחה והמשך גלישה נעימה ב
אנשים!
גולשים הרואים עצמם מתאימים לניהול הפורום, מוזמנים לשלוח אלינו טופס בקשה לניהול: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp

לאסי שובי הביתה......../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

על כל היפה שהיה וחלף, שוב יורד המסך בכבדות אכן זהו הטבע, שכל המתחיל גם נגמר וכל הנגמר שוב מתחיל מחדש מעגל שאיננו נסגר לעולם....... יצקת כאן בסיס תוכן וכתובת לנשמות תועות ותוהות מהכרותי אותך אני בטוחה שהאנרגיות שלך ינותבו לאפיקים אחרים מועילים לא פחות.

bat41

New member
עידית יקרה!

קשה לי למצוא את המילים. אני עצובה ובאמת באמת תחסרי לי... תודה רבה על האיכפתיות ,על האיתגור ,על האהבה הרבה שנתת, ועל שהיית כאן !! המון המון הצלחה והגשמה ורק טוב!!

תפסיקו להספיד את עידית, בסה"כ היא מחליפה ערוץ

מה קרה, מישהו מחוייב פה לאגרה ? עידית רוצה משהו חדש ומותר לה, כפי שמותר לכל אחד אחר מאיתנו כל טוב לך עידית, יישר כח ובהצלחה בכל מה שתעשי בהמשך ותודה על מה שנתת לפורום הזה, לכולנו ולי, עד כה

bat41

New member
מילות פרידה,הוקרה ואיחולי הצלחה

זה הספד? נו, טוב....

ronitlt51

New member
עידית יקרה מאד

כל כך חבל שאת עוזבת. אבל כמו שלמדתי ממך "כשדלת אחת ניסגרת השנייה ניפתחת" אני מאחלת לך את כל הטוב שתאחלי לעצמך. למדתי ממך המון. אנא,זכרי לעדכן בכל הסדנאות,והמפגשים האימוניים שאת מנצחת עליהם. אוהבת וכבר מתגעגעת,רונית לוי-תלמי

chenby

New member
מה זאת אומרת?

לא מקובל עליי.. טוב, נו , שיהיה המון בהצלחה יקרה. את מדהימה.

../images/Emo2.gif מה יהיה????

עוזבים אותך לכמה ימים ואת כבר מחליטה החלטות שכאלה?
יש פתח לשינוי ההחלטה? את אישה מותר לך
אדבר איתך. בינתיים, חיבוק לך יקירתי
נהניתי לבקר כאן השכלתי מדברייך ודברי האחרים. בהצלחה!

למעלה