הבטחתי לכם סיפור...
אז הנה הסיפור שלי... זה אני ... בתמונה... לא עכשיו, זו תמונה מסוף דצמבר 2002. זו ההתחלה של החים החדשים שלי, והסוף בהחלט של החים הישנים שלי. זה אני, אמיר, שוקל 137-8 קילו... לא בדיוק יודע, ואפילו לא יודע אם לא יותר, י המשקל שהיה לי זה משקל רגיל, ולא דיגיטלי, וכזה שבחוגה שלו יש רק עד 125 ק"ג.. אני מניח שזה המשקל שלי כי פשוט הוספתי עוד 12 קוים אחרי ה125, רק שלפעמים היו לי גם 13 ואף 14 קוים אחרי ה125.. אז אני לא יכול להגיד בוודאות. אני זוכר שאני הולך לרופאת המשפחה שלי.. אני מרגיש רע, רע מאוד אפילו! החים כאילו עושים לי דווקא, היה לי עסק שהתחיל להתדרדר הגוף כאב לי כל הזמן, סבלתי משיגדון נוראי ולא היה מפרק בגוף שלא חרק ו כאב. הברכיים שלי כאבו כל כך ונורא סבלתי, כמו כן התחלתי לפתח אבנים בכליות, כשיש מצב בו הכליות אינן מצליחות לעמוד בהספק הפסולת של הגוף, הגוף אוגר את החומצה האורית(שתנן) ואם אתם מכירים את המושג עלה לו השתן לראש.... אז הייתי שם על בסיס יומי! כולסטרול 310 וכולה בן 31 וחצי. אני כמעט ולא ישן כי אני לא מצליח לנשום בשכיבה על הגב ונחנק, שוכב על הצד תמיד, ואף פעם לא על הבטן חלילה... כמו כן אני מרגיש שאני סובל מניכור חברתי, כל מקום עבודה שהגעתי אליו הסתכלו עלי בעקימות משהו, חברים רק שמנים כמוני, וזוגיות? לא זוכר כזותי כבר שנים. רגע אחד קטן, נתונים יבשים.. גובה: 169.5 משקל: נע בין ה137-8 מבנה גוף רחב, מכנסיים מידב 58 גבולי , ממש לפני הסוף ועוד קצת עובר ל מידה 60 חולצות במידה XXXL או 4XL מרגיש מחסור קשה וקושי רב למצוא בגדים(ואפילו לא מדבר על מחמיאים, סוודר זו מסימה בלתי אפשרית מעיל רק ביבוא אישי מארה"ב. בדידות... הדבר הכי רע, הרצון בגיל 30 למצוא זוגיות ואהבה, להרגיש נינוח יחד עם יד מלטפת, חיבה דו כיוונית, לנשק, לחוש אדם אחר מולך, שהוא כל כך חשוב לך, להיות עם האדם הזה כי אתה רוצה, והוא רוצה אותך, בזכות, לא בחסד. וזה פשוט לא היה שם וכל זה רק, בפירוש רק כי כשאתה שמן,ולא אסטתי(ואל תתווכחו עם זה כל עוד אנו חיים בעולם שמנחה אותנו אופנתית, שחטוב ושרירי או דקיק זה סקסי, לא בחברה שאדם שמן נתפס כמרושל, מכוער מלוכלך . אל תתחילו להרצות לי על דימוי עצמי, אנחנו טורחים להזכיר לשמנים מה אנחנו חושבים עליהם בכל הזדמנות אפשרית ועושים את זה לא אחת ברוע רב ואנשים שאינם שמנים נוהגים בשמנים בעין מאוד לא יפה). ואז קורה השבר.. התאהבות חד צדדית... וזו האהבה שלא חוזרת, ושברון לב קשה ועוד יותר מזה האדם שממול מדגיש בפני גם מה הסיבה, וללא רחם. זעקת הדי לא אחרה לבוא, נמאס לי להרגיש ככה, נמאס לי להיות שם, לא רוצה להיות יותר שמן, ולא מוכן יותר להיות נתון תחת עין בוחנת של החברה כ"פריק של הטבע"(כמו שפעם מישהו אמר לי). באותו שבוע באופן מקרי נקראה לדרכי סוכנת של חברת שח"ל... לשח"ל יש זרוע דיאטות מאוד טובה והייתי כל כך מוטרף וכל כך עצוב בגלל הדחייה הנוראית שספגתי שבוע קודם שפשוט לא חשבתי פעמים, הצטרפתי לתכנית והתחלתי אותה באופן רשמי מה1 לינואר 2003