גולשי
כותבים ספר לגלעד שליט

גולשי ../images/Emo43.gif כותבים ספר לגלעד שליט

רבים מאיתנו היו רוצים להיות במצפה הילה, לחבק את גלעד ולומר לו שלמרות שמעולם לא פגשנו אותו, הלב מתמלא באושר עם שובו. אולי לא נוכל להיות שם אבל המילים שלנו סוף סוף יכולות להגיע אליו. זו ההזדמנות לשלוח את המכתבים שלנו לרב סמל גלעד שליט שהלילה,בתום 1940 לילות בשבי,ישן לו בבית עטוף במדינה שלמה. המכתבים יודפסו לספר מיוחד שיוגש במתנה מגולשי תפוז לגלעד ולמשפחתו אתם מוזמנים לפרסם את המכתבים בפורום מכתב שלא נשלח או בבלוג האישי שלכם יחד עם התגית מכתבים לגלעד "כה אמר יהוה, מנעי קולך מבכי, ועינייך, מדמעה: כי יש שכר לפעולתך נאום-יהוה, ושבו מארץ אויב. ויש-תקווה לאחריתך, נאום-יהוה; ושבו בנים, לגבולם." (ספר ירמיהו, לא, טו-טז) חג שמח

NyaPrawr

New member
לול. אני בטוחה שמה שהוא היה רוצה

זה מכתב מאיתנו. סטייל ״מה הייתה המלתחה שלך בשבי? וואי. מה זה לא הייתי יכולה להסתדר ככה. בלי מסיר איפור אפילו! האם אתה מרגיש שהמדים שלבשת שללו ממך את יכולת הביטוי העצמי? האם מדים יכולים להיות אלטרנטיבים?״ (אני יכולה לדמיין את גבי הופכת את זה למכתב של 8 עמודים ואז שוכחת לרשום כתובת)

Blue Emptiness

New member
זה גם לא מצחיק שלא מניחים לבן אדם לנפשו

ורק מזכירים לו דברים שהוא בוודאי רוצה לשכוח.

Fanty S

New member
זכותו של העם לדעת על כמות ויטמין הD בגופו

של גלעד. ._.

NyaPrawr

New member
אני מצטערת אם זה פגע בך בדרך כלשהי, אבל

נורא קשה לי לקחת את זה ברצינות. מאקו מארגנים לו מכתבים מהאומה. אנחנו מארגנים לו מכתבים מהאומה. ידיעות אחרונות מארגנים לו מכתבים מהאומה. ווינט ממש רשמו כותרת בסגנון "גלעד אכל בננה והלך לישון". הירידה לחיים שלו, וההתעסקות הזו במישהו שנתפס ע"י לא מעט אנשים בתור דמות סמלית יותר מאשר אדם.. הכל מתחיל להראות על הגבול שבין מגוחך למטריד ברגע שהוא כבר לא "הילד השבוי של המדינה" אלא אדם אמיתי שיושב בבית.

חנתולה

New member
אני לגמרי מסכימה

שהם חופרים יותר מידי בצורה מעט מגוחכת כבר, על אף שאני מבינה את ההידחפות הזו לחיים של אדם, כיוון שהוא כבר לא סתם עוד אזרח בישראל, הוא הפך להיות בן משפחה כמעט בכל בית ובית בישראל. זה העניין.. כולם סקרנים לדעת מה שלומו ומה קורה איתו בכל רגע, בידיוק כפי שרוצים לדעת מה קורה עם בן משפחה קרוב מאוד שעבר עליו משהו קשה. אז זה מצד אחד ככה ומצד שני ככה.. קשה לשפוט את המצב ולהגיד מה נכון. בכל אופן, לא זה מה שהפריע לי בתגובה שלך, אלא הזלזול ברמה של הפורום הזה. אני לא חושבת שאף אחד מאיתנו היה כותב לו איך הוא הסתדר בלי מסיר איפור או משהו כזה.. זה נשמע כאילו את מזלזלת באינטיליגנציה שלנו ומתייחסת לחברי הפורום כאל אנשים שטחיים שאין להם בראש דבר מלבד אופנה אלטרנטיבית וודאי שזה ממש לא ככה. אני בטוחה שלא התכוונת לפגוע או להעליב ואני בטוחה שאת לא חושבת ככה על חברי הפורום, אבל סתם הייתי חייבת לציין שזה ממש לא מצחיק; :) הכל בסדר

NyaPrawr

New member
אז לא זו הייתה הכוונה שלי~

אלא להקצין את ה"למה לעזאזל הוא ירצה מכתבים מחברי מערכת הפורומים של תפוז". אין לי אפילו קצת זלזול באנשים כאן P:

Fanty S

New member
חחחחחחחחחח הקטע עם הבננה כל כך מטומטם

התקשורת כל כך בזיונית שזה עצוב.

innocence

New member
והוא גם ממש ישב לקרוא את הכל,

כאילו אין לו שום דבר חשוב יותר לעשות P:

האמת? ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

שזה מצחיק אותי אבל מביך אותי לצחוק מזה, פשוט כי זה באמת לא במקום. זה נחמד והכל שאנשים מרגישים בנוח כבר להתחיל עם הבדיחות שחורות (בדיחות שחורות לא בא מרוע, אלא פשוט דרך להתמודד עם מצב שהוא קשה. זה כמו בדיחות שואה...), אבל זה מוקדם מידי להתחיל עם זה. תתאפקו.

NyaPrawr

New member
אבל אני לא צוחקת עליו אפילו~

בעצם אפילו לא החלטתי אם אני צוחקת בכלל. אם כבר, אז על ההתנהלות המשעשעת של התקשורת בשבוע האחרון, וכמו שאמרתי- אם מישהו לקח את זה אישית ונפגע, זו לא הייתה הכוונה שלי. אני פשוט לא מבינה למה שהוא ירצה מכתבים מגולשי תפוז.

ZombifiedArbok

New member
../images/Emo45.gif

הבדיחה היא על התקשורת שאיבדה פרופורציות ויורדת לו לחיים, לא על גלעד עצמו. אני מאוד שמחה שהוא חזר, אבל היה יותר טוב אם אנשים היו עוזבים אותו בשקט. ממש עשו ממנו אטרקציה. :\

למעלה