דנדי פו האחת
New member
גולש בזיתים ../images/Emo3.gif טעים
תבשיל זיתים בבשר בקר / קובי בר מרכיבים: 6 כפות שמן 750 גרם בשר בקר חתוך לקובויות גדולות 2 קופסאות זיתים ירוקים מגולענים 5 שיני שום קצוצות 3 עגבניות טריות גדולות מגורדות על פומפיה גסה 8 כוסות מים 1 כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפית צ`ילי טחון חריף 1 כפית כורכום 1/2 צרור כוסברה אופן ההכנה: בסיר מתאים מחממים את השמן ומשחימים בו את קוביות הבשר מכל הצדדים. מוציאים מהסיר. בשמן שנשאר בסיר מזהיבים קלות את השום ומוסיפים את העגבניות הטריות, את המים ואת התבלינים. מחזירים את קוביות הבשר לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה גבוהה כ25 דקות עם מכסה סגור למחצה. מוסיפים לסיר את הזתים וממשיכים לבשל כשעה וחצי במכסה סגור בלהבה נמוכה. מיד עם תום הבישול מוסיפים את הכוסברה ומשהים 15 דקות בסיר מכוסה, בוחשים ומגישים.
תבשיל זיתים בבשר בקר / קובי בר מרכיבים: 6 כפות שמן 750 גרם בשר בקר חתוך לקובויות גדולות 2 קופסאות זיתים ירוקים מגולענים 5 שיני שום קצוצות 3 עגבניות טריות גדולות מגורדות על פומפיה גסה 8 כוסות מים 1 כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפית צ`ילי טחון חריף 1 כפית כורכום 1/2 צרור כוסברה אופן ההכנה: בסיר מתאים מחממים את השמן ומשחימים בו את קוביות הבשר מכל הצדדים. מוציאים מהסיר. בשמן שנשאר בסיר מזהיבים קלות את השום ומוסיפים את העגבניות הטריות, את המים ואת התבלינים. מחזירים את קוביות הבשר לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה גבוהה כ25 דקות עם מכסה סגור למחצה. מוסיפים לסיר את הזתים וממשיכים לבשל כשעה וחצי במכסה סגור בלהבה נמוכה. מיד עם תום הבישול מוסיפים את הכוסברה ומשהים 15 דקות בסיר מכוסה, בוחשים ומגישים.