גולש - צלי בקר בסגנון " שכחו אותי בתנור "
גולש – צלי בשר בבישול ארוך בתנור איך אני אוהב לפעמים לשכוח את התבשיל בתנור ,מקפיד לשכוח אותו הרבה שעות ועל חום נמוך התוצאה פשוט לא ניתנת לתיאור , אבל בכל אופן אתאר ....בשר נימוח ,תפוחי אדמה שחומים ואפויים רוטב סמיך ומצומצם פשוט נהדר . חומרים 1.5 ק"ג בשר חתוך לקוביות 3-4 בצלים בינונים קצוצים גס 4 שיני שום קצוצות דק 4 גזרים פרוסים דק 1 קופסא רסק עגבניות 1 קופסא עגבניות מרוסקות 2 פלפלים ירוקים כהים חתוכים לקוביות קטנות 3 כפות פפריקה מתוקה שבבי צ'ילי מלח פלפל שחור 2 כוסות מרק בצל הכנה לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות , להוסיף את קוביות הבשר ולטגן אותם עד סגירה . להוציא את קוביות הבשר לקערה ,ולהוסיף לסיר את הפלפלים הירוקים והגזרים ולטגן כמה דקות להוסיף את שיני השום ל 2-3 דקות תוך כדי ערבוב . להוסיף את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות ,לערבב ,להביא לרתיחה ,להוריד לאש נמוכה ולבשל את הרוטב כחצי שעה . להוסיף את קוביות הבשר לסיר עם הרוטב ,לתבל ,להוסיף את המרק ולבשל כשעתיים על אש נמוכה . לערבב מידי פעם . להעביר לתנור ל עוד 3 שעות בחום של 150 מעלות. אני בדרך כלל מכין את שלב הכיריים (שעתיים יום קודם ואת שלב התנור 3 שעות) למחרת לפני ההגשה .
גולש – צלי בשר בבישול ארוך בתנור איך אני אוהב לפעמים לשכוח את התבשיל בתנור ,מקפיד לשכוח אותו הרבה שעות ועל חום נמוך התוצאה פשוט לא ניתנת לתיאור , אבל בכל אופן אתאר ....בשר נימוח ,תפוחי אדמה שחומים ואפויים רוטב סמיך ומצומצם פשוט נהדר . חומרים 1.5 ק"ג בשר חתוך לקוביות 3-4 בצלים בינונים קצוצים גס 4 שיני שום קצוצות דק 4 גזרים פרוסים דק 1 קופסא רסק עגבניות 1 קופסא עגבניות מרוסקות 2 פלפלים ירוקים כהים חתוכים לקוביות קטנות 3 כפות פפריקה מתוקה שבבי צ'ילי מלח פלפל שחור 2 כוסות מרק בצל הכנה לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות , להוסיף את קוביות הבשר ולטגן אותם עד סגירה . להוציא את קוביות הבשר לקערה ,ולהוסיף לסיר את הפלפלים הירוקים והגזרים ולטגן כמה דקות להוסיף את שיני השום ל 2-3 דקות תוך כדי ערבוב . להוסיף את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות ,לערבב ,להביא לרתיחה ,להוריד לאש נמוכה ולבשל את הרוטב כחצי שעה . להוסיף את קוביות הבשר לסיר עם הרוטב ,לתבל ,להוסיף את המרק ולבשל כשעתיים על אש נמוכה . לערבב מידי פעם . להעביר לתנור ל עוד 3 שעות בחום של 150 מעלות. אני בדרך כלל מכין את שלב הכיריים (שעתיים יום קודם ואת שלב התנור 3 שעות) למחרת לפני ההגשה .