גולש רוח בבעיה

ShpigelmaN

New member
גולש רוח בבעיה ../images/Emo181.gif

לפני חצי שנה בערך עברתי קורס גלישת רוח במועדון סרף פוינט בחוף בת גלים בחיפה (גם כתבתי כאן בפורום פה ושם ועזרתם לי).. בקורס גלשתי על הציוד של המועדון שזה כולל גלשן 180 ליטר (פלדלת!!) שהוא יציב מאוד.. מאז הקורס יצא לי לגלוש מעט מאוד פעמים בגלל חוסר זמן וכל פעם שכן גלשתי זה היה על הציוד של הקורס שאליו כבר התרגלתי והכל היה נחמד.. לפני חודש בערך קניתי מערך קומפלט חדש (גלשן פנאטיק בי 164, מפרש איזי וייב 5.5, מנור צ'ינוק וכו'..) ואני פשוט לא מצליח לגלוש! אני מתייצב על הגלשן, מרים חבל, תופס את המנור ביד שמאל ומתייצב, אחרכך כשאני מנסה להוסיף את היד האחורית לאחיזה במנור - אני נופל. אני בטוח שזה קורה בגלל שאני לא רגיל לגלשן בנפח קטן ממה שגלשתי עליו על עד עכשיו.. מישהו יכול לעזור?! חגית? :)

hagitoz

New member
תשובה לגולש בבעיה ../images/Emo7.gif

היי ...... (אני אשמח אם יהיה זיהוי שם של כל משתתף בפורום כדי שזה יהיה אישי יותר) איך קוראים לך? תראה, אני יכולה לעזור לך לגבי ייעוץ בגלישת רוח כי זוהי התחלתי, לפני ספורט הקייטסרפינג גלשתי כ- 4 שנים גלישת רוח, אני יכולה להגיד לך שאני באופן אישי אחרי חצי שנה עדיין גלשתי על גלשן הרבה יותר ארוך מ- 1.64ובעל נפח שיאפשר לי לגלוש ברוחות של המרכז שהן לא כל כך חזקות בתקופה זו עבור גלישת רוח, רק לאחר תקופה ממושכת שבה כבר הייתי ברצועות ובטרפז ורק שהחלטתי לגלוש בכינרת ברוחות חזקות, רק אז עברתי לגלשן 1.64, אולי אני טועה, לא נראה לי, אשמח אם תתייעץ עם עוד מומחים לדבר. אתה גולש כבר בטרפז ונעול ברצועות או עדיין לא ? (הכוונה בשפת הגלישה: פלנינג) חגית עוז

hagitoz

New member
דבר נוסף ששכחתי

לגבי המפרש שהצגת, כנ"ל אותו דבר, גודל 5.5 מספיק לרוחות חזקות של כ- 18 קשר ומעלה, הלוואי וכל יום היינו מקבלים כזאת רוח, כן בתקופה של החורף אבל אני עדיין לא בטוחה שאתה כשיר לגלוש בסערות של חורף. המפרש שהיה לי בתקופה שגלשתי במרכז הוא 7 ו- 6 החזקתי שני מפרשים שיהיו לי מתאימים לרוחות באזור המרכז, שוב לגבי הכינרת מדובר במפרש קטן 5.5 ואף 4.5 בימים קיצוניים. חגית עוז

ShpigelmaN

New member
עמית ../images/Emo98.gif אהלן

לצערי אני לא מצליח אפילו להרים מפרש ולתפוס טיפת רוח עם הציוד החדש, אז פלנינג בכלל. אגב, אי הבנה קטנה - התכוונתי לנפח הגלשן שהוא 164 ליטר ולא לאורך שלו...

hagitoz

New member
הרבה סבלנות

|היי עמית :) נפח הגלשן בסדר לפי הנתון שהצגת, מה האורך שלו? חגית עוז

למעלה