גולש תפו"א
גולש תפו"א
6 מנות
1400 גר' תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 3 ס"מ
900 גר' בצל
5 כפות שמן
4 כפות פפריקה מתוקה
2 ליטר מים
1 כפת מיורן
1 כפית פלפל שחור
4 שיני שום כתושות
1 כפית קימל (לא חובה)
גולש תפו"א
6 מנות
1400 גר' תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 3 ס"מ
900 גר' בצל
5 כפות שמן
4 כפות פפריקה מתוקה
2 ליטר מים
1 כפת מיורן
1 כפית פלפל שחור
4 שיני שום כתושות
1 כפית קימל (לא חובה)
- מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים על להבה בינונית עד להזהבה.
- מסירים מהאש ומוסיפים את הפפריקה ומערבבים, לא מטגנים את הפפריקה!.
- מוסיפים את המים ומחזירים לחימום עד רתיחה, מוסיפים את התבלינים וממשיכים לבשל על להבה בינונית עוד 5 דקות.
- מוסיפים את תפו"א, מערבבים ומביאים לרתיחה, מורידים ללהבה בינונית וממשיכים לבשל עד לריכוך תפו"א ללא בחישה.
