גוםנים קטנים בDATEBK6 ודומיה

Sanchik

New member
גוםנים קטנים בDATEBK6 ודומיה

האם חברי הפורום הצליחו לקבל תצוגה נורמלית של פונטים עבריים קטנים בתוכנות כמו DATEBK5-6 או SplashMoney.? כי אני מקבל ג'יבריש על TX

Sanchik

New member
כן, אבל AGENDUS

does not have the nice feature of in-place editing IMHO זאת הסיבה שב AGENDUS גופנים קטנים מוצגים בצורה נורמלית

כן אבל

ב Documents To Go כן אפשר לערוך עם גופנים קטנים....... כך שכנראה שזו לא הסיבה. עוד תוכנה שלא תומכת בגופנים הקטנים (וזה די מציק) היא דפדפן האינטרנט Blazer.

udifpalm

New member
איך עושים את זה באג'נדוס??!!

לא ידעתי שניתן להציג את תוכן הפגישות בתוך התצוגה החודשית כמו ב- KsDatebook החינמית!! איך בדיוק זה מבוצע? באיזה גרסה זה עובד? חיפשתי בגרסה שברשותי (10) ולא מצאתי שום אופציה שמאפשרת תצוגה כזו. דרך אגב - פתחתי שרשור בפורום התיכנות בנושא הפונטים הקטנים. המסקנה היא: למכשירי סוני עם OS5 יש API שמאפשר לעשות זאת, והעברית גם מגיעה עם פונט קטן מתאים. מכשירי פאלם אחרים מאפשרים להגדיר כאלה פונטים, אך לא כוללים פונטים כאלה פנימית. תוכנות שמסוגלות להציג פונטים קטנים בעברית (כמו KsDatabook) עושים זאת או ע"י שימוש ב-API של סוני (לא בדקתי את התוכנה על מכשיר של פאלם, אבל מכיון שהמחבר הוא יפני אני מניח שהוא השתמש ב-API זה), או ע"י רינדור של פונט רגיל לזכרון, הקטנתו, והצגתו מחדש במחצית הגודל, או בניה דינמיתשל פונט מוקטן בהתבסס עליו. אני מניח שאג'נדוס עובדת כך.

+++

אג'נדוס גרסה 11 עושה את זה. האמת, לא מצאתי איפה אפשר להתחיל או להפסיק את הפיצ'ר הזה. זה גם קורה רק על ארועים של יום שלם שנמשכים על פני יותר מיום אחד. יש עוד הרבה אפליקציות שמסתדרות יופי עם הפונטים הקטנים. ביניהן ZLauncher, QuickNews ועוד. אני לא משוכנע שזה קשור דווקא לסוני. נדמה לי ששמעתי פעם שאלו פונטים של מערכות הפעלה קודמות אבל אני לא בטוח.

צחי 67

New member
תצוגת ארוע בתוכנת אג'נדוס

כשמגדירים ארוע של נסיעה (בלחצן "חדש" בסרגל כלים התחתון בצד שמאל, מופיע סימן של מטוס) שמתמשכת על פני כמה ימים התוכנה תציג רישום של הארוע בתצוגה החודשית. ארועים רגילים התוכנה לא מציגה רישום שלהם בתצוגה החודשית.

גם ארועים רגילים

אם תיצור ארוע חדש ותגדיר אותו ללא זמן מוגדר וחוזר כל יום למשך מס' ימים, הוא יופיע. המטוס מתייחס לארוע ספציפי מסוג נסיעה שיש לו פרמטרים אחרים ושימוש אחר.

למעלה