גומרת ונרדמת

• פותח הנושא YLe
  • פורסם בתאריך

YLe

New member
גומרת ונרדמת

האמת שהפורום הזה הוא לא כוס התה שלי (כמו שאומרים כאן החברה) אבל זה נראה לי המקום לשאול בלי לחטוף מכל מי שמכיר אותי בפורום שלי. תמיד שמעתי על כל מיני גברים שמיד כשהם גומרים הם נרדמים תמיד נשים מתלוננות על זה בסרטים בספרים בחיים, והנה אני 3 שנים עם אותה האשה יפה מושכת וסקסית מאוד נהנים מסקס אבל עד לרגע שהיה לה שרשרת מספקת והיא נרדמת... בהתחלה אהבתי את זה, כמו סימן של "OK עכשיו אני ומתי שנוח לי" אחר כך הייתי הולך למחשב\טלי\שותה תה\יוצא, אבל עכשיו כשזה הופך למשהו רציני והחתונה באופק זה קצת מטריד אותי שתמיד זה יהיה ככה. כשהערתי לה על זה היא אומרת שהיא פשוט נרדמת ולא עושה בכוונה ואפילו הציעה לי להעיר אותה, מה לעשות עם זה?

Vdrums

New member
תעיר אותה אם אתה רוצה להמשיך

לתקשר בכל צורה שהיא.

Ocean Girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נותנים לצד השני לנוח קצת איזה 10 דקות.... ואז מעירים בנשיקות וממשיכים את היום..... ככה זה אצלי בכל אופן... כייף להרדם אחרי.... אבל יש גם מטלות והנאות אחרות....

magenta73

New member
הנאים החדרים בעיניך?

קיבלת תשובה - אתה מוזמן להעיר אותה. זה טבעי להירדם לאחר שרשרת מספקת...

YLe

New member
זהו שהערתי אותה

כמה פעמים ואז היא כמו זומבי שפוך מסתובבת סביבי עם מבט עויין וקול מצחיק מציעה שאולי אצא קצת ואמצא לה מחליפה, ונרדמת חזרה. זה אמנם מצחיק בטירוף אבל לא פתרון

יפשושית

New member
אתם כבר 3 שנים ביחד

אולי אתה חושש מהחתונה המתקרבת ומחפש כל מיני דברים להתפס בהם?? עזוב אותך! זאת לא בעיה כזאת גדולה יש נשים שלא מצליחות לגמור בכלל היא לא רק גומרת- היא גומרת בשרשרת- ואז נרדמת אתה מתיש אותה לגמרי בן אדם! קח את זה כמחמאה ותמשיך לאהוב ולחשוק באשתך לעתיד

למעלה