ג'ון ג'ונס לא מחכה יותר מידי

BeniTaz

New member
ג'ון ג'ונס לא מחכה יותר מידי

הולך להילחם ב-UFC 145 באטלנטה. ובטח היה נלחם מוקדם עוד יותר אם הקרב של אבנס-דיוויס היה מתקיים מוקדם יותר. תענוג.. בעוד לוחמים בטופ יכולים להילחם פעמיים בשנה בשקט ופוחדים לקחת הימורים, בעיקר כי כל הפסד מחזיר אותך הרבה אחורה ואז יש הפסד ניכר בפספונסרים, ג'ונס רוצה רק להילחם ורק על זה צריך להצדיע לו.. הוא כנראה מאוד מאמין בעצמו וביכולות שלו. והאמת? בצדק.. אותנו זה לא מעניין.. אם כל אלוף היה נלחם 3-4 פעמים בשנה האירועים היו משתדרגים והאיכות היתה גדולה בהרבה. אני אוהב לוחמים כאלו.. והלוואי שיסיים לחסל את מחלקת ה-LHW עוד ב-2012, נראה שנה הבאה את ג'ונס ב-HW מתמודד עם תחרות קצת יותר קשה נגד אנשים טיפה יותר גדולים ממנו (עד שיפתח גוף לפחות..) אם אבנס ינצח את דיוויס אז כנראה ג'ונס יעלה הפעם לזירה ויהיה טראש טוק שיקדם את הקרב הבא ביניהם. אם דיוויס מנצח ב-KO/הכנעה כנראה הוא יקבל את ג'ונס ואם דיוויס ינצח בהחלטה נראה לי שהנדרסון יקבל את ג'ונס. יהיה מעניין.. http://mmajunkie.com/news/27093/champ-jon-jones-would-be-ready-for-ufc-145-headliner-in-atlanta.mma

זקס11

New member
אין ספק שהוא תותח על

והשנה האחרונה היא השנה המוצלחת ביותר אי פעם ללוחם MMA. אני באופן אישי לא מאמין שמישהו ישבור את השיא הזה של ג'ונס. לגבי קרבות אליפות, שים לב כמה האלופים נוטים להפצע בעקבות קרבות שלהם- JDS- בהחלמה, ולפני כן, וולסקז היה פצוע, וגם ברוק. LHW- גם שוגון וגם מצ'ידה גררו פציעות שעיכבו קרבות. MW- סילבה פצוע WW- GSP לראשונה פצוע, וגם מט סרה היה פצוע. ולג'ונס יש גג עוד שני קרבות לפני שהוא מזדכה על המחלקה. אני באופן אישי לא רואה אותו מצליח ב HW.

באסטר1

New member
GSP היה פצוע גם אחרי הקרב מול אלבס

מי יהיה אבל נגד ג'ונס ב145? כאילו דווידס או ראשד יקחו קרב קרוב כזה?

elad547

New member
למה? 3 חודשים זה לא מעט זמן יחסית

מקסימום יש את הנדו ב stand by...

BeniTaz

New member
יש הרבה פציעות.. זה כבר משהו אחר

אבל לאורך הקריירה לוחמים ביקשו מנוחות או שלא הסכימו להילחם בטווח קרוב מידי. גם דונאלד סרוני הוא הוכחה טובה לכך שלוחם טופ 10 יכול לתת 5 קרבות בשנה אם הוא רוצה. לי אין טענות ללוחמים שנלחמים 3 פעמים בשנה.. רק הערצה לאלו שמצליחים יותר. ומאוד קשה לי אלופים שמגינים על תואר פחות מ-2 קרבות בשנה.. זה כבר ממש תוקע. אגב, התופעה מאוד ניכרת על לוחמים שעושים את הדרך ל-UFC. הם מצליחים להילחם 5 פעמים בשנה לפחות כי זה רק מגביר את הסיכוי שלהם להילחם ב-UFC, וכמה שיותר מהר להגיע לארגון הגדול ולהגשים את החלום. זה לא משנה אם בדרך יוצא להם גם לנצח לוחמים הרבה יותר חזקים מלוחמים מסויימים שיפגשו בתוך ה-UFC. כשהם מגיעים לארגון הגדול כמות הקרבות שלהם יורדת לפחות בחצי.. כנראה נרתעים מהפסד שיחתוך אותם הביתה.. וכל הסיטואציה הזאת מבאסת. שיתנו כבר ללוחמים להילחם את כל מכסת הקרבות שאיתו הארגון חותם.. זה נראה לי ייתן ללוחמים גם יותר ביטחון בקרב וגם יותר ביטחון להילחם. תמיד אמרתי שהאצבע על ההדק קלה מידי ב-UFC והם חותכים מהר מידי לרוב.

Nick Diaz

New member
לא אוהב אותו אבל שאפו כאלוף שנשאר פעיל, מה גם

שיש לו חוזה ישן שעומד להגמר בעוד קרב או שתיים למיטב זכרוני ככה שברגע שהוא יסתיים הוא יחתום על חוזה חדש שאתה יכול להניח שיכיל שכר גבוה פי כמה וPPV CUT.

למעלה