ג'ון לנון- עדיין אגדת רוק?

neta g

New member
ג'ון לנון- עדיין אגדת רוק?

לפני 20 שנה הוא נרצח בנסיבות טראגיות ומיסתוריות. עדיין לא ברור מה עבר לצ'פמן בראש כשהוא שחרר את היריה. מאז עוד ועוד מיתוסים נולדו שבעיקר הניבו אוספים, פוסטרים, ספרים וכל מיני מוצרים פופולרים אחרים. פעם לנון היה נחשב מחתרתי, אם היה חי היום האם היה סבא חביב כמו מקרטני? האם המחאה נעלמה?

סבא חביב?../images/Emo46.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

אל תקרא לפולי שלי סבא חביב. (בואו נפתח אגודה למען הפסקת קיפוח הפול!) כרגע ממעמקי האוקיינוס, ג'ון לא מראה סימני מחאה כלשהם, אז אני מניחה שהוא היה חי עם יוקו באושר ועושר.

דקלה9

New member
../images/Emo45.gif הוגש מטעם האגודה להפסקת

קיפוח פול! סבא חביב??? פול הוא אמנם סבא גאה לשני נכדים, אבל הדימוי הזה מאוד לא תואם את הבחור שאני מכירה בתור פול מק'רתני... אולי את מתכוונת לוויליאם קמפבל?

קיפוח פול?!?!?

חברים אתם חים בסרט!!! פול מקרטני נבחר ברוב הסקרים לחיפושית האהובה ביותר, ונראה לי שגם בפורום הזה הוא מככב ברשימת המועדפים, אז לדברים הנ"ל אין כל ביסוס במציאות.

כן, אבל../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

כום מקפחים אותו לעומת ג'ון למרות שהוא תרם בדיוק כמוהו ואולי אפילו יותר! (אל תשכחו שהוא היה היחיד שהחזיק את הלהקה לפני הפירוק) ג'ון מופיע ב100 אישים ופול לא! (בדקתי)

יקירתי...

סבא חביב זה לא אדם שבגיל 61 נישא לאישה צעירה ממנו בעשרות שנים ותוך פחות משנה עושה לה ילד...
למען האמת, קשה לי לומר מה לנון היה עושה היום. היה עדיף הרבה יותר לתת לו לחיות עד היום ולבדוק את זה בלי צורך בניחושים. אני מאמין שהוא לא היה ממשיך לזמן רב בקריירה המוזיקלית שלו. כלומר, כבר בתקופה של עשר השנים שבהן הוא עוד שרד לאחר פירוק הביטלס, הוא עשה הפסקות של שנים ממוזיקה. אני מאמין שהוא היה פורש, ומוציא תקליט מפעם לפעם. לגבי המחתרתיות של האלבומים שלו, אני יכול להגיד שאין לי שום מושג קלוש ביותר. אנשים משתנים. קשה לי להאמין שבמשך 20 שנה היו לו מספיק דברים להגיד בשביל שכל שיר ושיר שלו יהיה שיר מחאה. עם זאת, חלק מן השירים מן הסתם היו יכולים להיות שירי מחאה.

tin ker bell

New member
לנון כיום..

אני חושבת שהוא היה פונה לפילוסופיה קצת.. משמעות החיים, וכו' וכו'... אבל אני חושבת שהכיוון העיקרי שלו היה האמנות, הוא היה הופך לאמן ומוציא תקליט ככה כל כמה שנים. ואני די בטוחה שהוא היה מתגרש מיוקו בסתר. ואני ר-צינית.

למעלה